Sexul si sarcina
Sunt in luna a 6-ea. Din cand in cand mai facem si noi una alta (sex). Voi ce ziceti? O fi bine? Mai aveti astfel de activitati? Se zice ca se poate declansa nasterea.
Salutare
Raspunsuri
oana_s spune:
Iubita, sexul in sarcina nu e contraindicat, depinde de tine daca nu te deranjeaza, daca nu ai vreo problema de sanatate, daca nu ti-a scazut libidoul...la mine una tinde clar catre 000...asa ca daca ai chef si medicul nu ti-a interzis nu vad de ce te-ai priva...iar cu declansarea sarcinii se zice ca lichidul seminal inmoaie colul, dar asta mai incolo spre sfarsitul sarcinii. Cam asta am auzit si eu, sper ca ti-am fost de folos.
Te pup!
Oana si bb Mara 34 sapt
tyaa spune:
DA. Multumesc. Asa stiam si eu din ceea ce am citit. Vroiam sa aud si alte pareri. Libidoul nu e foarte mare totusi, dar exista.:)
pa pa pa
Miguelle spune:
Eu stiu ca e mai sanatos sa te abtii, din toate punctele de vedere, mai ales de acum incolo.
sanatate!
Jasmine spune:
Eu stiu ca e OK atata vreme cat nu exista contraindicatii.Daca medicul n-a precizat clar ca nu e voie ,nu vad de ce nu.
Dar totusi cam dupa luna a 7-a zic eu ca e mai bine sa ne abtinem.
Jasmine
18 saptamani
Sarrahh spune:
Eu zic sa ii dai inainte cu ce-ti place tie inainte de culcare, pe mine una m-au luat contractiile dupa vreo saptamina tare de 'shag' asa aflasem eu ca daca nu se naste la timp copilul sa ii netezesti tu calea cum poti si cu mine a mers perfect, am un copil sa imi traiasca si la mai multi, tot inainte!
Maria
Cristina_C spune:
Mie mi s-a intamplat o data sa am sangerari, eram tot cam prin luna a 6-a, cred, m-am speriat foarte tare si a doua zi la prima ora am fugit la doctor. Dupa control si echo mi-a spus ca totul e in regula cu sarcina si ca pe viitor sexul nu e contraindicat, dar - cu masura. Ce-i drept, eu cam intrecusem masura, dar dupa incidentul asta mi-a cam pierit cheful.
Cristina
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C
anapharm spune:
Asta e subiectul meu favorit si pe care l-am tot discutat su sotul.
Daca doctorul nu ti-a interzis inseamna ca ai unda verde, oricum e bine sa-l/s-o intrebi la urmatorul control.
Noi teoretic am avea voie sa facem prostioare, sarcina a decurs foarte bine si nu am avut nici o problema. Partea practica ne lipseste insa cu desavarsire. Am tras de sotul meu in ultimele luni si n-a dat roade. Ii este frica sa nu ne faca rau si in plus se simte el prost stiind ca in burtica e bebe.
Peste o saptamana intru in luna 9 de sarcina, asa ca adio... pana mult timp dupa nastere.
Ana & Ralucuta din burtica
DPN 5 August - Fetita Raluca - Dr. James Moruzzi
"Cand iti ploua in suflet, fa-ti umbrela dintr-o bucurie".
Ana Burtch
http://community.webshots.com/user/anapharm
marlen_b spune:
Mie mi-a spus medicul ca, atata timp cat nu sunt probleme, poti linistita sa faci pana pe la 33-34 saptamani.
Marlen 26 sapt.
Dorsilia spune:
Buna!
De citit am citit si eu ca nu e contraindicat, decat in sarcinile cu risc, insa in rest e chiar indicat chiar pana la nastere (dupa americani) si din punct de vedere psihologic, fiind ca o comuniune intre cei trei (parinti si copil) si fizic, ca mijloc de relaxare, dupa ideea ca daca mama nu simte discomfort e in regula.
DAR, nici noi nu am mai practicat de prin luna a 5 cred, am si uitat din motive de securitate, ca in povestea cu drobul de sare. Nu ne-a interzxis nimeni noi am stabilit asa, adica mai mult eu , de dragul copilului.
Acum mai am o luna pana la nastere si nu cred ca mai e cazul sa ma hazardez, daca nici pana acum n-am avut tupeu.
Sanatate
lia 35 sapt de la UM
Megg spune:
Buna,
Da, ce sa zic, nu stiu sa fie interzis pana prin luna 7.
Eu am aceeasi problema mentionata de anapharm, adica sotul "ne protejeaza", dar si eu am gretzuri si nu ma dau in vant dupa asta. Deocamdata.