Sexul si sarcina
Raspunsuri - Pagina 2
Mixella spune:
Eu am intrat in prelungiri 41 saptamani si tot mai practic. Chiar doctorii mi-au recomandat ca nu mi se mai inmoaie colul asta o data. Intradevar libidoul nu e cel mai reusit, dar chiar daca eu nu am parte de "senzatii" stiu ca e bine pt copil. Exista diverse metode de a-ti stimula sotul, iar al meu stie ca pt copil si pt mine e bine asa ca "imi da" de cate ori am chef. Poti incerca sa vorbiti si sa va mangaiati o perioada si vine si cheful. Sau urmariti o scena de dragoste la TV si comentati-o. E bine si pt mai tarziu zic eu :))
Mixella si bebe Matei
Love my baby
ioana_du spune:
Si eu stiu ca nu e contraindicat daca nu sint probleme, cu conditia sa nu iti creeze disconfort, si nici lui bebe. Eu sint abia in saptamana 16, si libidoul meu a disparut aproape cu desavarsire ! Si regret, ca imi "pedepsesc" sotul, dar...
Ioana si un bebe mic-mic
martha78 spune:
Intr-o sarcina normala, care nu prezinta probleme, fatul nu este predispus la riscuri in timpul
In lunile mari se adopta pozitiile care sa nu preseze asupra fatului; se spune ca in lichidul spermatic exista prostaglandine care pot declansa avortul mai ales in lunile mari, deci trebuie evitate contactele prea dese.
Mihaela
didita spune:
Dac nu ai cotraindicatii medicale (cum zice toata lumea), col deschis sau contractii anormale... dai bice. Bebe se simte bine cand te simti si tu bine. Eu am doi copii si in timpul ambelor sarcini am fost destul de activa , desi nu prea ma tragea inima. La amandoua sarcinile am depasit termenul cu o saptamana si ciar 10 zile la doua , de-a trebuit sa ma declanseze.
Pe principiul ca poate declansa nasterea in ultima luna am fost deosebit de activa ca ma saturasem de plimbat burta imensa. Chiar si inainte de a ma declansa am sperat sa mearga metodele naturale.
Singura problema e ca pozitiile erau destul de limitate pt ca aveam nevoie sa respir...
Laura _Oprescu spune:
saptamana 35 si pe plan sexual avem inca activitate...poate ptr ca stiu ca dupa, adio liniste si confort...dar psihic eu zic ca e excelent sa mai simti si altceva decat senzatia de greutate ...asa ca,tot inainte!