Superstitii legate de sexul bebelusului ?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

Eu am avut burtica tzuguiata nici nu se vedea de la spate ca is gravidata (semn de baiat), am avut greturi imposibile-vomam de cite 12 ori pe zi egal dimineata, prinz , seara (semn de fata), nu m-am patat delok (semn de baiat), mincam muraturi cu ciocolata (semn de gemeni ?!:-)))eventual fetita si baietel), primele luni n-am pus gura pe carne, nu mi s-au ingrosat buzele (de fapt am fost o slabanoaga) etc si e o fetitza minunata :-)))

"Īn afara de constiinta totul e bestialitate" (Camil Petrescu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bobita spune:

Eu la prima sarcina nu m-am patat, am avut un ten luminos, buzele nu m-i s-au ingrosat, puteam sa beau doar pepsi sau cafea cu lapte, sau lapte, acul l-am luat de virf, la sare am pus mina la nas, si uite ca a iesit o mindrete de fata.
Acu buzele m-i s-au cam ingrosat, tenul este putin patat, burta este cam mare pentru 3 luni, la prima se vedea doar putin si jos sub buric, acu se vede de parca mai am putin si nasc, pofta de dulciuri nu am, dar nici la prima nu am avut, lapte sau iaurt nu pot minca, doar apa pot sa beau. Acu trageti concluzia, daca e baiat sau fata. Abia pe 18 august ma voi duce la 3D.

Sa fim fericite
http://community.webshots.com/user/valentina611969

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_du spune:

A, pai e de bine atunci ! Ca si la mine s-ar cam potrivi ce ai spus tu, mai putin partea cu vomatul. Am avut greturi urate de tot, dar am reusit sa nu vomit. Sincera sa fiu, mi-as cam dori o fetita.
Dar de faza cu verigheta stiati? Tii verigheta spanzurata de un fir de ata potrivit de lung, si o suspenzi peste palma stanga. Daca se roteste e fetita, daca are miscari liniare e baietel ! Asta DA aiureala ! Dar ... am incercat-o. Chipurile voi avea fetita. Ramane de vazut.

Ioana si un bebe mic-mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca.gabriela spune:

Ce ma distrez de mor... Mai ales ca citesc aici superstitii exact pe dos fata de ceea ce stiam eu. Nu mai insir si eu altele, va descriu sarcina mea, sa trageti voi concluzia (ca eu zic ca sunt doi, pentru ca ma inscriu si in superstitiile de fata si in cele de baiat):
- am o burtica maricica si rotunjoara, desi am doar 15 saptamani (fata)
- mananc muraturi si picant si sarat pe rupte (baiat?)
- mi s-au ingrosat buzele (fata)
- nu m-am patat pe fata (baiat)
- am avut niste greturi de toata frumusetea 3 luni incheiate (nici acum nu s-a terminat) (fata/baiat)
- mi-am pus mana la gura/ochi dupa sarea din cap (fata)
- nu prea ma omor cu carnea (baiat)
- nu m-am ingrasat aproape deloc (baiat)
- la testul cu verigheta mi-a iesit fata (na ca p-asta n-a zis-o nimeni: se atarna verigheta de un fir de ata si se lasa sa atarne deasupra venei de la mana stanga. Daca se roteste, e fata, daca face miscari de du-te vino, e baiat)
Deci? Ce sa fie, ce sa fie?
- nu m-am ingrasat mai deloc

sa cresteti mari! :-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bobita spune:

Asta cu verigheta nu stiu cit e de adevarat, caci la mine se invirte in cerc apoi dute-vino, si abia apoi se opreste. (gemeni?)
Asa a fost la ambele sarcini.

Sa fim fericite
http://community.webshots.com/user/valentina611969

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didita spune:

Hai sa va spun si eu una buna (pe care am aflat-o de la o tailandeza) cica daca parul de pe burta dintre buric di chilot face o linie dreapta e baiat , daca serpuieste e fata. La mine a serpuit la amandoi copiii si am fata si baiat. Concluzie: 50% sanse sa fie adevarat?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

sa va mai spun eu una pe care nu a scris-o nimeni:se ascund sub doua perne o lingura si o furculita,daca te asezi pe perna sub care se afla furculita faci baiat iar daca e lingura faci fata.eu m-am asezat la furculita deci fac baiat.greturi am avut slava domnului,parfumul imi place dar nu suport mirosul de tigara,tenul mi-e fff curat,urina mi-e tulbure,burtica mi-e rotunda si mananc numai prajituri.nu cred in superstitii ci astept sa ne arate bebe ce ascunde.

octy si bica de 23 sapt

http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/Paginapersonalaview.asp?nickname=bits

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galaxy spune:

Hehe, imi place si mie subiectul. Am mai citit si eu si am gasit urmatoarele vorbe babesti.

It's a boy if:
- You didn't experience morning sickness in early pregnancy
- Your baby's heart rate is less than 140 beats per minute
- You are carrying the extra weight out front
- Your belly looks like a basketball
- Your areola have darkened considerably
- You are carrying low
- You are craving salty or sour foods
- You are craving protein -- meats and cheese
- Your feet are colder than they were before pregnancy
- The hair on your legs has grown faster during pregnancy
- Your hands are very dry
- Your pillow faces north when you sleep
- Dad-to-be is gaining weight, right along with you
- Pregnancy has you looking better than ever
- Your urine is a bright yellow in color
- Your nose is spreading
- You hang your wedding ring over your belly, it moves in circles
- You are having headaches
- You add your age at the time of conception and the number for the month you conceived the number is even

It's a girl if:

- You had morning sickness early in pregnancy
- Your baby's heart rate is at least 140 beats per minute
- You are carrying the weight in your hips and rear
- Your left breast is larger than your right breast
- Your hair gets red highlights
- You are carrying high
- Your belly looks like a watermelon
- You are craving sweets
- You are craving fruit
- You crave orange juice
- You don't look quite as good as normal during pregnancy
- You are moodier than usual during pregnancy
- Your face breaks out more than usual
- You refuse to eat the heel of a loaf of bread
- Your breasts have really blossomed!
- Your pillow faces south when you sleep
- Your urine is a dull yellow in color
- If you hang your wedding ring over your belly, it moves from side to side
- If you add your age at the time of conception and the number for the month you conceived the number is odd

Nu uitati ca sunt doar vorbe. Secretul fericirii ramane totusi sa ne bucuram in orice caz.

io (si un burtic de 10+ saptamani)

"If evolution really works, how come mothers only have two hands?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_du spune:

Daaaaaaaaaaa !!! Pe aia cu lingura si furculita trebuie sa o incerc si eu !

Ioana si un bebe mic-mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonadinca spune:

Sa va spun ce mi s-a intamplat mie legat de sexul bebeului... Eram la masa, in oras, cu niste prieteni mai in varsta decat noi. Stimata doamna imi zice la un moment dat:"Draga mea, asculta la mine tu ai fetita ca ti-a crescut nasul!".
Sigur pe asta nu o stiati!!!......

pupici
simona

Mergi la inceput