Superstitii legate de sexul bebelusului ?

Superstitii legate de sexul bebelusului ? | Autor: ioana_du

Link direct la acest mesaj

Hai sa ne distram, fetelor, vreti?
Stie vreuna din voi ceva superstitii legate de sexul viitorului copil?
Ceva de genul : daca poftesti si poti manca mai mult lactate, e fetita, daca e "carnivor" e baietel s.a.m.d. ?
Va astept curioasa raspunsurile!

Ioana si un bebe mic-mic

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Daca preferi sa mananci sarat in loc de dulce va fi baiat - la noi s-a potrivit.

Cristina
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_andreianu spune:

Haha... haios subiect, Ioana.

Eu am auzit una recent, conform careia daca mananci mai mult dulce in aceasta perioada e fata si invers, daca mananci sarat, e baiat.

Nu stiu la cate se aplica, caci mie imi place dulce (mai ales acum) si o sa am baietel. Na!

Pupici.

si bb Radu (DPN 20 oct.) - Centre Hospitalier de Saint-Cloud

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Fetelor, eu am mancat la muraturi cat nu mancasem in toata viata mea si e o fetita de toata splendoarea.

Nici burta nu s-a potrivit, ca a fost tuguiata, ridicata si nu se vedea din spate, ceea ce se spune ca este specific baietilor.

Dar am fost pusa sa aleg capatul unui ac ascuns si am ales gamalia, adica fetita. Asta s-a nimerit!

Rox si BB Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moss spune:

Ioana, chiar haios subiect...

uite, eu nu stiu ce o sa am , desi sunt in saptamana 22, si nici nu vreau sa aflu pana la momentul nasterii...
dar, vias-a - vis de superstitii : mama mi-a pus sare in cap fara sa stiu si am dus mana la nas, concluzia: e baietel. Burtica e tuguiata si cocotata in sus, nu m-am latit in spate si nici nu se cunoaste sarcina din spate, concluzia: e baietel. Nu am avut nici-un fel de problema legata de sarcina ( greturi, dureri, etc ). Mananc normal, mai mult sarat si acru si mai nou mananc ardei iute la ciorba. Concluzia: e baiat.
...si poate o sa am o mandrete de fata....
va spun in noiembrie.

cristina 22 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Moss, exact ca mine ... numai ca la mine nu a mers chestia cu sarea ca m-am prins :) ... Dar uite ca restul s-a potrivit, asa ca "surprizutza" mea a fost baiat! :) Poate urmatoarea surpriza sa fie fetita ... dar ce ma fac, ca nu ma omor cu dulciurile ;)

Irinusha & Cris ( 3 Mai 2004 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi_edi spune:

Fain subiect!
Dupa ce au aflat ca sunt insarcinata, colegele mele de serviciu se intreceau care mai de care in a ghici daca o sa am baiat sau fata. Si in fiecare zi ma intrebau ce pofte am, daca am greturi, etc.
Dupa unele, eu avind pofte mai mult de sarat si acru (spre deosebire de dinainte de sarcina, cind ciocolata era in meniul zilnic, acum nu ma atragea deloc!), o sa fie baiat; daca "radiezi", daca ai fata luminoasa, o sa ai baiat; dupa altele, pe baza acelorasi simptome, o sa ai fata.
O prietena de-a mea care a ramas insarcinata cu 4 luni inaintea mea, avea pofta de dulciuri, a avut baiat. Eu, cu poftele ce vi le-am spus, tot baiat facui!
Pupici!
Adi si bebe Edi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

pai io stiam ca daca burta e lasata (adica purtata jos) e baiat, nu daca e cocotata.
Altele: cica daca faci pipi clar e baiat, daca faci tulbure e fata. Mie mi-au zis ca e baiat, dar fac pipi numai tulbure (de la scurgerile vaginale obisnuite sarcinii).

Daca ti se ingroasa buzele in timpul sarcinii este fata, dar nu spune nimeni ca viceversa e valabila, adica daca nu se ingroasa e baiat. Asta e doar un indiciu in plus ca ar fi fata. La fel cu patatu lpe fata. Se zice ca daca te patezi pe fata e fata, dar viceversa nu-i valabila (adica daca nu te patezi ar fi baiat).

Eu nu cred in vorbele-astea babesti. Dar ma distreaza sa vad cum altii cred in ele cu tarie sau isi ghideaza proiectele viitoare in functie de ele.

22+ sapt DNP 31 oct.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anapharm spune:

Interesant subiect si haios! Bravo Ioana!
Eu ma potrivesc cu cele spuse de Roxana. Am burtica tuguiata si lunga, de latime nici nu se pune problema. Daca stau cu spatele ar jura oricine ca nu sunt insarcinata. Fofte nu prea am, singurul aliment pe care l-as manca zilnic si la orice ora - castravete acru.
Concluzia multora a fost BAIAT.
La asta mai adaug si ceva nou - se spune ca ai baiat daca parul iti creste mai greu si nu mai e nevoie sa apelezi la epilat asa des ca inainte. Subscriu aici si mai spun ca s-a rarit asa de mult parul de pe picioare incat apelez foarte rar la lama sau aparatul Braun( o data pe luna), in functie de chef. Cu mentiunea ca trebuia inainte sa fac defrisare la saptamana...
Na sa le fac in ciuda tuturor, la ecografie ni s-a spus ca avem FETITA!

DPN 5 August - Fetita Raluca - Dr. James Moruzzi
"Cand iti ploua in suflet, fa-ti umbrela dintr-o bucurie".
Ana Burtch
http://community.webshots.com/user/anapharm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

la mine e la fel cu defrisatu, de-abia creste, si e rar rau...inainte crestea repede...maninc dulce, de fapt as minca dulce non-stop, am burtica jos si tuguiata, nu se vede de la spate...si e fata! Sa mai crezi ceva din superstitiile astea?

Iren burticoasa & Bogdanelu nazdravanu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_du spune:

Ma bucur ca v-a placut subiectul, fetelor! Eu sint tare curioasa sa vad ce imi spune medicul despre bebe, e Bianca, sau e Rares? Ca burtica e usor tuguiata, din spate nu prea se cunoaste ca as fi graviduta, dulciurile nu-mi inspira mare lucru, deci... Pe de alta parte, am avut niste greturi de toata frumusetea, iar bebe nu m-a lasat sa mananc decat iaurt, branza, legume si fructe !
Va pup si va astept in continuare raspunsurile.

Ioana si un bebe mic-mic

Mergi la inceput