Mamici de septembrie-octombrie 2004 (21)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mada spune:

Buna fetele!
Mihaela si Elyanne va doresc Casa de piatra! si multa multa fericire!

Azi am fost la serviciu am stat pana pe la 13.30 si am fugit acasa.

Am mancat si m-am culcat, mai am o saptamana si intru in concediu de odihna si pe urma probabil in prenatal si abia astept sa stau intinsa in pat cat mai mult.

Multam Adela pt lamuriri!
Va pup

Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca de 24 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

,buna fetelor!....CASA DE PIATRA!,pt MIHAELA SI ELYANNE,sa va distrati la maxim fetelor...subscriu si eu,ca ziua aceasta fiind cea mai frumoasa zi din viata unei fete,intradevar te simti ca o printesa...mie mi-a placut tare mult si am fost tare vesela,asa va doresc si vou!........sper ca si bebeii vostrii sa fie cumintei,sa puteti dansa si voi putintel.......weekend placut la toate si toti....va pup,Mirela si bebele,Robert(24 sapt)...paaaaaaa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

Buna fetele

Raportam, ieri am fost la Dr. si mi-a zis ca totul e ok dar sa continui statul acasa, mai mult in pat. BBe bine si tare jucaus.

Nenea Dr. ne-a zis ca avand o cezariana la activ e normal sa am contractii mai frecvente si ca al doilea BB prin cezariana o sa fie mai mic ca primul pentru ca intr-un uter cicatrizat un BB nu are loc sa se dezvolte ca intr-unul fara cicatrice dar ca nu trebuie sa-mi fac probleme ca totul e bine. Sa dea Dumnezeu sa fie asa, sa facem toate niste BB-ei frumosi si sanatosi!

Geo DPN 06 oct.
Spitalul Municipal Dr. Valeriu Horhoianu

http://photos.yahoo.com/giorgios72

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionika spune:

Salutare la toata lumea! Micutul meu are 28 saptamani si este foarte neastamparat, poate si din cauza ca de la sapt 21 stau acasa. (la recomandarea medicului) Stie cineva la cat se intra in prenatal? Medicul meu de familie mi-a spus ca la 7 luni si 10 zile, adica pe la 33 sapt, dar mi se pare foarte tarziu.
In ceea ce priveste vopsitul parului, mi-am intrebat doctorita si mi-a spus ca ar fi de evitat, pe cat posibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

Ionika, prenatal poti sa-ti iei cu 84 de zile inainte de a naste si iti raman astfel 42 de zile de postnatal (postnatalul e obligatoriu de minim 42 de zile)

Geo DPN 06 oct.
Spitalul Municipal Dr. Valeriu Horhoianu

http://photos.yahoo.com/giorgios72

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_oona spune:

quote:
Originally posted by Adela Iepure
cand o sa ti se intareasca burta de la contractii o sa simti. In primul rand ca e tare ca piatra, sau ca un lemn daca vrei, si apoi simti cum te strange asa Adela si Andrei (27 sapt si 5 zile).

asa simt si eu.

Fetelor eu nu am mai intrat de mult aici pe forumul mamicilor sept/oct nu stiu de ce,rusinica-rusinica pt mine.Am citit toate mesajele voastre din urma insa, si promit sa intru mai des de acum in colo.
Eu am inceput de vreo saptamana sa dormmmmmmmmmmm, si dorm si nimeni nu ma mai dezlipeste de perna mea,numai baia si foamea.Ma simt ft obosita.Pana acum am luat in greutate 6 kg, sper ca e bine.
ce am vrut sa va intreb,eu NU am contractii cum spuneti voi.Simt doar miscarile bebelui care nu sunt dureroase de loc,care ma incanta si ma fac asa de fericita,sunt tot cu mana pe burtica.CUM SE MANIFESTA LA VOI ACESTE CONTRACTII??sunt dureroase??
In schimb am dureri de picioare si spate.

Sarcina usoara burticilor!!

Elena&baby girl(DPN 24oct.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcm spune:

Buna burtici,

Azi am avut una din cele mai grele zile de cand sunt insarcinata. Si nu pentru ca m-as fi simtit rau, dimpotriva, ci pentru ca am cunoscut o mamica care a nascut cu doctorita cu care urmeaza sa nasc si eu si mi-a dat peste cap imaginea care o aveam despre doctorita. Ea a nascut acum un an si jumatate o fetita. In primul rand a lasat-o sa se chinuie la nastere, apoi a considerat ca copilul este mic (2800 gr.) si nu a taiat-o prin urmare s-a rupt foarte tare si urat (a stat dupa nastere 2.5 luni in pat) si in timp ce era cusuta si se vaita i-a spus "ti-a placut sa te f..., acum rabda" - lucru care mi-a facut sila. La controlul de dupa nastere a aflat ca respectiva cusatura va trebui refacuta peste 10 ani pentru ca nu a fost facuta bine. La toate ecografiile premergatoare, inclusiv cea facuta la nastere i s-a spus ca va avea un baietel si a fost o fetita!! La cabinetul particular e numai lapte si miere dar la maternitate am inteles ca se schimba lucrurile. Am fost socata.....Am vorbit cu mama care a incercat sa ma linisteasca spunandu-mi ca si ea a patit cam la fel, ca asta e limbajul medicilor in sala de nasteri, ca nu trebuie sa-mi fac probleme. Acum doctorul poate fi schimbat oricand dar daca dau peste altul mai rau....? Incep sa ma ingrozesc. Pana acum n-am avut probleme, din contra, eram incantata de ea pentru ca este atenta si iti explica tot ce se intampla cu corpul tau in timpul maternitatii, pare grijulie si politicoasa. Oare sa creeze impresia asta numai pentru a primi mai multi bani? Am facut o cauterizare la ea si am fost multumita de tratament, cabinetul ei este aglomerat, am primit recomandari.....sa fie o scapare? Sau sa se fi purtat asa pentru ca nu s-a apropiat suficient de pacienta? Sunt complet bulversata.....si imi pare rau sa vin cu asemenea vesti. Maine ma duc la ea la control.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_andreianu spune:

Pupici pe toate burticile.

Ionika, bun venit O sarcina usoara in continuare si un bebe cat mai sanatos.

Elena_oona, bine ai revenit.

Mcm... e socant ceea ce ai spus... Doamne, nu stiu ce as face daca as fi in locul tau... E cert ca e cunoscuta reputatia ginecologilor de a se purta urat in sala de nasteri (si sora mea a patit-o), dar daca mi s-ar intampla mie as fi la fel de revoltata. Prima reactie ar fi sa schimb doctorul, dar, vorba ta, daca dai peste altul mai... ciudat? Nu stiu, zau; imi pare tare rau sa aud ce ti se intampla, dar nu vad cum e posibil ca o persoana care spui ca se poarta as frumos cu tine la cabinet sa fie cu totul alta persoana in sala de nasteri. Eu, in locul mamicii respective i-as fi zis vreo doua de la obraz... ca tot o platesti sa-si faca meseria si nu o platesti ca sa te trateze ca pe un animal Zic si eu...

In week-end am avut parte de un spectacol... bebe se pune intr-o parte (de obicei in partea dreapta) si se impinge in mine (si ce mai doare) si i se vad toate formele... Noi ne-am amuzat teribil... Se invarte ca un pestisor. Acum il simt cu picioarele in sus, peste 5 min e cu ele pe vezica mea... Scumpul de el...

Azi-noapte iar nu prea am dormit... Bebe s-a miscat mai tot timpul si abia am adormit. O fi de la vreme (inorat)?

Va pupacesc.

si bb Radu (DPN 20 oct.) - Centre Hospitalier de Saint-Cloud

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Buna, fetele!
In primul rand, multumesc celor care mi-au urat casa de piatra.Eu m-am casatorit saptamana trecuta, dar nu am fost mireasa, am facut doar cununia civila. Nunta urmeaza la anu`.
Adela si eu am aceleasi senzatii ca si tine.
Nu stiu ce naiba am avut in ultimele zile, parca ma doare peste tot. Cel mai tare ma doare in jurul bazinului. In plus, am niste intepaturi in zona pelviana de mor! Ma gandesc ca o fi asa-numita "durere de ligament rotund". De fapt sper ca e asta si nu ceva mai rau.
Fetelor, voi simtiti bebeii la fel in fiecare zi? Pentru ca bebelina mea uneori e foarte activa, alteori foarte linistita. De exemplu, azi n-am simtit-o de loc pana acum, ceea ce ma cam sperie, de obicei pe la 10 incepea programul.
mcm, nasoala treaba cu doctorita. Eu nu cred ca asa se poarta toti doctorii la nastere. Am mai auzit astfel de cazuri, dar sunt si doctori super OK in acel moment.

Raluca DPN 8 oct.
Spitalul Municipal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristia spune:

Hello fetele,
Adela: m-ai distrat!Multam pentru raspuns... pai cred ca si eu cam tot de prin sapt 37 o sa fiu in concediu...
Mcm:cam aiurea treaba cu doctorita ta... Incearca si tu sa mai cauti pe internet (pe acest site) info despre ea ca sa eviti eventuale surprize la nastere si poate mai afli amanunte de la careva care a nascut cu ea...
Georgiana ma bucur ca tu si bebe sunteti bine!
Naty: eu pe bebe al meu nu-l simt la fel in fiecare zi ; ca uneori e mai somnoros; alteori e in verva si face miscari noi!Dar chiar acum sunt morvcovita ca mi se pare mie ca azi e cam prea liniste la mine in burtica. Adica mai simt eu cate o rasucire dar nu ma pocneste cum facea in alte zile. E drept ca asta noapte am dormit f putin si f prost si acum sunt si eu cam ametita dar totusi...Sunt necajita si nu pot sa fac nimic la servici ca mi-e gandul tot la bebe si-i pandesc toate miscarile! Si chiar si atunci cand simt rasucirile timide de care va ziceam, parca il simt mai mult in partea dinspre coloana a burticii-daca-ntelegeti ce vreau sa zic...Ma gandesc ca s-o fi intors si nu mai poate reveni la pozitia initiala!Acum va rog sa nu radeti dar am de gand sa pun chiar o intrebare tampita: o fi posibil oare sa-l fi afectat pe bebe in vreun fel o prajitura ca-am mancat-o eu aseara - am poftit ingrozitor la niste prajituri din Carrefour - eu de regula nu prea am pofte de-astea si ma gandesc sa nu fi fost ceva nasol in ea...
Fetelor sincer cred ca am cam luat-o prin balarii...Va raman recunoscatoare daca ma re-aduceti pe un drum ceva mai drept...
Va pupicesc si va doresc sa fiti vesele si cu bebei vioi in burtici
Cristiana si bebe din burtica

Mergi la inceput