Mamici de septembrie-octombrie 2004 (21)
Raspunsuri - Pagina 13
babirusa spune:
Buna fetelor, am inceput sa ma gandesc tot mai mult la nastere, voi v-ati hotarat cum sa o faceti?
25 sapt. (papusica)
Jasmine spune:
Inteleg ca nu vrea nimeni programarea la eco maine dimineata la Iosup.Sun acum sa o anulez.
Jasmine
20 saptamani
elena_oona spune:
quote:
Originally posted by babirusa
Buna fetelor, am inceput sa ma gandesc tot mai mult la nastere, voi v-ati hotarat cum sa o faceti? 25 sapt. (papusica)
Si eu ma tot gandesc la nastere, si cate o data e mai bine sa nu te gandesti,ca ma ia cate o groaza si o frica de numa.Eu as vrea sa nasc normal,ca si asa mai am o taietura pe burtica de la o operatie la apendix,dar acum sa vedem, cum vrea si bebele, ca vezi tu ca nu e cum vrem noi.Daca bebe nu se intoarce cum trebuie sau face complicatii,ne lasam la bisturiu.
Dar tot frica imi e.Chiar azi imi zicea sotul, mai ai 84 de zile pana nasti,la care eu numai[:o], si iar am inceput sa ma gandesc la acel moment.
Hai fetelor care ati mai trecut prin asa ceva, incurajati-ne si pe noi junioarele[:I
Elena&baby girl(DPN 24oct.2004)
babirusa spune:
Si eu as vrea natural, si ma tot pregatesc sufleteste si ma gandesc la anestezii, calmante..... M-a ajutat mult ca am vazut spitalul, sala de nastere e ca un dormitor, intim si placut. Si nu e aglomerat...nemtoaicele nu prea fac copii. Se spune ca fetitele se nasc mai repede, oare e adevarat?
25 sapt. (papusica)
georgiana.david spune:
Mina, la prima cezariana m-a programat dr. inainte de termen, NU a asteptat sa inceapa travaliul si a fost foarte bine. Eu m-am refacut repede, Ioana a avut 2.900 Kg si nota Abgar a fost 10.
Geo DPN 06 oct.
Spitalul Municipal Dr. Valeriu Horhoianu
http://photos.yahoo.com/giorgios72
elyanne spune:
Jasmine am citit prea tarziu ca anulezi programarea la eco pe la ora 18:00. Dar m-am gandit dupa aia ca daca ai anulat-o nu avea cum sa se programeze cineva atat de repede pentru maine la ora 10, asa ca i-am intrebat cand ma pot programa la o eco la dr. Iosup, cat mai repede, si, bine-nteles ca au spus ca se poate maine la 10.
Asa ca totusi nu a fost prea tarziu cand am citit mesajul tau.
Eu ma programasem pe 14 la Sanador, insa nu reusisem la dr. Herghelegiu, si trebuia sa ma duc la acelasi medic ca prima data, de care nu eram atat de multumita. Si, oricum, eram nerabdatoare sa merg mai repede sa-mi vad puiul. Asa ca am anulat programarea de acolo si maine abia stept sa ma duc la Iosup.
Multumesc mult de tot ca ne-ai anuntat!
Am reusit sa pun si pozele de la nunta, pentru cine vrea sa le vada.
Eliana
http://community.webshots.com/user/elianacalin
CRISMIR spune:
...fetelor, multumesc de incurajari,am inceput sa i-au antibioticele si sper ca totul sa fie bine....noaptea trecuta am iesti la baie de 5 ori,cred ca deja au inceput sa-si faca efectul pastilele....BABIRUSA,sa sti ca si eu ma gandesc cum va fi sarcina,si sper din suflet sa fie usoara si sa nasc cat mai repede........cred ca fiecare isi doreste asta...apropo de anestezie, aici am auzit ca toate femeile fac o injectie in coloana,nu stiu exact cum se numeste,insa te ajuta foarte mult,nu simti durerea de la bazin in jos,absolut de loc...te simti ca si cand ai fi inghetata....am vorbit cu o prietena de a mea(romanca si ea)care a nascut acum 2 luni,si mi-a zis ca initial ei ia fost frica sa-si faca injectia ,dar avea dureri cumplite si nu a mai rezistat,insa americancele asa procedeaza,si chiar da rezultate,adica nu mai simti aproape nimica....la voi e asa ceva?...iar fete din Romania ce stiti despre asta?...pt ca aici,dupa cum v-am zis asa e procedura....eu stau si ma gandesc daca e bine sau nu,inca nu am vorbit cu doctorul despre asta,dar vreau sa o fac la urmatoarea sedinta.....apropo de spital,si eu voi merge luna viitoare sa-l vad,abia astept...e cam la 15 minute de mine,sper sa fie frumos........ELIANA,am vazut pozele tale,foarte frumoase...felicitari si "CASA DE PIATRA!" inca o data,sa fiti fericiti si sa aveti multa sanatate!.... Va pupicesc pe toate si ne auzim maine,Mirela si,Robert Cristian(25 sapt)
mirela Stoia