Mamici de septembrie-octombrie 2004 (21)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danina spune:

[Roandre] iti doresc sa fii fericita si imi pare sincer rau ca la o zi asa deosebita se pot intampla lucruri neprevazute, dar tu trebuie sa te gandesti acum ca mai e putin si o sa treci cu brio peste toate eu iti tin pumnii si ai grija de tine.
Eu m-am simtit un pic rau cu inimioara mea dar asta e nu stiu ce as putea sa-i fac sa nu ma mai supere.
O sa incerc [navy][Georgiana] sa sun ai la unirea sa vedem cum fac programarile, merci mult.
Acum mor de cald imi este frica sa dau drumul la aer ca sa nu racesc si asa nasul imi este infundat tot timpul, voua nu vi se intampla la fel? Sau chiar sunt racita de ceva vreme si eu nu realizez?
Acum merg sa ma intind un pic si o sa revin.
Va pup Danina si fetita 23 sapt si 5 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina piticuta spune:

Roandre, m-a impresionat foarte tare cele ce ti s-au intamplat. Imi pare sincer rau ca nu ai putut sa fi pe deplin fericita. De analize, nu-ti face inca probleme. Repeta-le si vezi dupa. Oricum, daca tu si bebitul sunteti puternici, o sa puteti trece peste. Asa ca, mult curaj si putere.

Babirusa, felicitari pentru fetita.

Fetelor, eu am facut doua programari la Sanador la dr. Herghelegiu , pt mine si o coleguta de-a noastra de pe forum, care din pacate nu mai poate veni. Daca este cineva care vrea sa vina, ii cedez programarea cu mare placere. Este pe data de 15 iulie la 17.30.

Va pup dulce pe toate

irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada spune:

Eu as merge!
cat costa eco acolo?

Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca de 27
sapt

Mergi la inceput

Mada, nu mai tin minte bine pretul, am facut programarea acum 2 luni, dar era ceva de genul 2.800.000, cu caseta adusa de noi si tin minte ca am calculat atunci si cu 2 poze. Ecograful este cel 4D (singurul din tara).Diferenta intre asta si cel 3D ar fi ca apar si nuante de maro si se vede ceva de genul cum se vad muntii in relief pe harta(impresia unui coleg care a fost acolo cu sotia). E destul de scumput, dar avand in vedere ca o sa am si caseta, mie imi convine.

Pupici

irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

Pupici pe burtici

Azi am fost la dr.pentru analize, mi-a luat un picut de sange pentru glicemie, calciu, magneziu si fier, am dus urina pt. sumar si urocultura si mi-a luat tensiunea (9 cu 6). In rest totul e OK, BB azi e mai jucaus , face tumbe prin burtica.

Mada nu m-am suparat doar ca am fost surprinsa ca atunci cand am pomenit eu de colostru nu a zis nimeni nimic. In ceea ce priveste o alta nastere, eu ma numar printre fericitele care au trait deja aceasta experienta. Am o fetita de 6 ani si sarcina pe care am avut-o cu ea a fost minunata. Doar cateva senzatii vagi de greata la inceput iar in rest am dansat si m-am plimbat pana in ultima clipa. De nascut nu stiu daca am nascut chiar la termen (nu radeti), oricum nu a fost prematur, dar facand cezariana dr. m-a chemat la operatie un pic mai repede de termen. DPN-ul era 22 iunie - 03 iulie iar Ioana a venit pe lume pe 20 iunie si a avut 2.900 Kg.

Lorena, asa cum a mai descris cineva pe forum, senzatia pe care o ai cand iti curge colostru e un pic cam ciudatica dar placuta in acelasi timp. Eu, care am mai alaptat, o aseman cu senzatia pe care o aveam atunci cand alaptam, cand ii era foame Ioanei si incepeau sa curga sanii. O sa vezi ca vei simti cand lui BB i se face foame! Simti cum parca tot ce ai in sani se strange spre sfarc dupa care incepe sa curga, e o senzatie foarte placuta!

Geo DPN 06 oct.
Spitalul Municipal Dr. Valeriu Horhoianu

http://photos.yahoo.com/giorgios72

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionika spune:

Cristina 78- Multumesc, va “urmaresc” de mult dar nu am reusit pana acum sa ma inscriu la forum.
Crismir-Sper ca am trecut de perioada critica si ca voi duce sarcina pana la termen. Oricum, multumesc lui Dumnezeu ca a vegheat asupra mea si a lui bebe.
Fetele, care este treaba cu ecografia 3D? De ce o faceti, daca la ecografia 2D vi s-a confirmat ca este totul OK?
Azi mi-am luat analizele si am constatat ca nivelul hemoglobinei este la acelasi nivel, desi am o luna de tratament cu Ferretab+vit. C, iar calciul seric a scazut mult sub valoarea minima. Credeti ca este normal?
Sa nu uit, azi am fost la medicul de familie si mi-a dat concediu prenatal.
Ionika si bebe 28 sapt si 4 zile (DPN 24 sept)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

...fetelor,azi sunt putin trista...tocmai va ziceam ieri ca saptamanile trecute am facut si eu analiza la urina(care de altfel se face in fiecare luna,aici) si urocultura....si ieri m-a sunat doctorul si mi-a zis ca a iesit pozitiva,deci azi am fost la el si mi-a dat antibiotic,pt ca mi-a explicat ca de ceva timp imi aparea in neregula urina,el a sperat ca va trece,se va elimina,dar nu a fost asa si uite ca am ajuns sa iau antibiotic...sunt putin speriata ca ma gandesc ca as fi vrut sa nu iau nici un medicament in timpul sarcinii,desi stiu ca dupa 4 luni nu mai este o problema pt ca bebele e deja complet format,si ca exista si medicamente pt timpul sarcinii...insa parca tot nu sunt cu sufletul impacat.......din pacate nu am ce face,eu am simtit mai de mult timp dureri uneori,in zona rinichilor,insa am sperat ca daca am sa beau multe lichide imi va trece...uite ca nu a fost asa...sper sa imi treaca dupa aceste 7 zile in care trebuie sa iau medicamentele,si apoi voi repeta analiza,sa vedem ce va fi.... Va pup pe toate si va doresc din suflet numai sanatate voua si la bebelusi!....Mirela si Robert Cristian(25 sapt)

mirela Stoia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marimar spune:

Hei fetelor unde sinteti? Toat ein vacanta, la mare, ce va invidiez.... Stiti ca mamicile de noiembrie-decembrie ne-au intrecut cu 2 capitole???? Ele sint la capitolul 24 noi abia la 21 !!!!

Eu incep sa fiu obosita, ma simt mare si grea, abia astept concediul, dar mai am ce astepta pina in prima saptamina din septembrie....

va pup

28 sapt si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Buna, burticute!
Mihaela, imi pare tare, tare rau pentru necazurile tale. Incearca sa nu te intristezi si impacientezi prea tare, sa nu o superi pe bebelusa. Speram sa fie totul bine!
Mada cred ca nasterea prematura e cosmarul oricarei gravide. Eu una sunt obsedata de asta, tot citesc la cate saptamani se poate naste fara probleme. Ma gandesc, ca sa ma linistesc ca, pe vremuri, se nasteau multi prematuri acasa, fara doctor si terapie neonatala si supravietuiau. Eu am o matusa nascuta la nici 7 luni implinite acasa, cu moasa si e bine merci.
Noi am fost ieri din nou la eco, fiindca marti seara m-au speriat tare zvacnirile foarte joase despre care va spuneam. E OK, bebelina s-a intors cu picioarele in jos si joaca fotbal pe acolo, apasand pe vezica si alte organe si de aceea simt ce simt.
Fetelor, ce-i cu atatea analize? Mie nu mi-a mai dat nimic de facut, cu exceptia unei uroculturi, care a iesit negativa.
Pupici
Raluca DPN 8 oct.

Mergi la inceput

Buna dimineata, mamici.
Marimar, ai dreptate, suntem intrecute de celelalte mamici, dar eu cred ca asta se datoreaza si faptului ca unele dintre noi sunt deja in co prenatal si nu au internet acasa.Eu insa nu am mai fost asa activa pt ca am avut foarte mult de lucru la serviciu.
Mada, nu mi-ai raspuns. Ti se pare prea scump?

Astazi de dimineata am vazut la ProTv pe dr. Herghelegiu si aparatul minune. Am fost socata de cat de bine se vede si abia astept sa merg si eu la eco.
Copilasii vostrii sunt mai activi in ultima perioada? Al meu se joaca aproape tot timpul si nu stiu daca e de bine sau nu.

Pupici

irina

Mergi la inceput