Fetele din Suedia... noi nu barfim? (4)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

No, puneti-ma si pe mine la socoteala, ca dupa 15 iulie, sigur o sa fac prezenta zi de zi si pe la voi. Pina una alta, adica pina pe 15 iulie, stau in blocstart de vacanta...cum se opreste ploaia, o si tisnim in masina si pe-aici ti-e drumul in excursii de genul "sa cunoastem frumusetile patriei". As fi mincinoasa sa spun ca nu sint frumuseti, dar vremea asta ma exaspereaza!!! Dar cica de saptamina viitoare, aici cel putin in DK, se face frumos!!! DOAMNE AJUTA!!!
Elena, cred ca ai observat aportul substantial si generos al echipei daneze la crearea si continuarea celui de-al patrulea capitol suedez, daaaaaaaaa????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

Am pus pozele de la BOTEZ!!!Vedeti la albume,cel numit Botezul!
Pai daca tot ramanem o mina de oameni pricajiti uitati prin nord,de ce sa nu deschidem la urma urmei un subiect nou,comun??Sa zicem:Fetele din Scandinavia???ce ziceti??Ca tot facem ture de colo colo,pe la regatul danez,si fetele de acolo vin la noi..haidati sa ne unim,soimi ai patriei!
Va pupic!

Elena si pisicutza Amelie
http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/rayuela12000/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

Reusite poze! Ce nasi tineri are Amelie si ce bine seamana tati cu unchiul. Da' tot fetele sunt mai fotogenice

P.S. Pai ia initiativa la un subiect "Fetele din Scandinavia" sau asa ceva ... sa nu-l uitam pe narancea... ca tot tu ai avut initiativa si cu "Fetele din Suedia ..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Idora spune:

Chiar ca sunt faine pozele!! Eu credeam ca ai poze si de la cheful de dupa botez!! Eram curioasa sa le vad
Trebuie sa ma apuc si eu sa fac mancare ca vine Kent si n-am facut nimic azi, m-am plimbat doar prin bucataria virtuala nu prin cea realaAdela tu intelegi!!

Mergi la inceput

Elena, faine tare pozele de la botez. Inca o data, sa va traiasca pisicutza!! Cit despre subiectul comun sint perfect de acord ...deci, sus in Scandinavia!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narancea spune:

eeeeeeee lalandia esti acasa ? nu esti pe drumurile patriei ?
aaaaaaa dai inapoi numai asa de la un pic de ploicica ?

hai ca iti coc repede un cintecel, asa din mers

Sintem tineri danezi
si daneza ne e si tzara
hai sa o vedem
pina nu trece vara

esti bine ma ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narancea spune:

aaaaaaaa sa iti raspund de statuile alea, chiar.

daca intrebi un danez de rind iti va zice ca este inchinata pescarilor care s-au dus pe mare si nu s-au mai intors, astia stau si ii asteapta. defapt orice statuie de linga mare ei ii dau interpretarea asta hahahahaha
ala care le-a facut, era un mos saracu, cind le-a terminat si a luat banii pe ele, dupa aia a murit imediat.
el zicea ca este simbol despre oamenii de intorc spre natura, apa cerul si marea se intilnesc acolo cu oamenii, care sint albi, dat fiind ca el considera ca omul nou nascut este nepatat si nevinovat, abia in timpul vietzii devine jigodie. e o teorie care nu poate nimeni sa i-o contrazica hahahaha. in schimb , eu ma uitam tot timpul sub plasticul cu care acoperise el lucrarea si cind am vazut lipsa de detalii m-a dezamagit tare, si eu cu mina stinga as fi facut figurile alea hahahaha dar cind eram eu mai toi cu critica la adresa lui, ne-a luat mintziile altul si mai si, care a batut tot ce am vazut eu la viatza mea. ala a inchiriat pavilionul de la casa de muzica din oras, si a luat niste porci pe care i-a ciopirtit si apoi i-a cusut la loc in mod diferit de cum porcii sint facuti de la natura, cu capul la cur si curu pe spate si urechiile pe burta hahahaha care apoi le-a bagat asa in niste acvarii de sticla, si au inceput alea sa se imputa nene, asa arta nu am sa mai vad cit oi traii, dar ne-a facut sa uitam imediat de rahatzii aia de pe plaje de se uita la mare.
eu stau la 5 minute de statuile alea daca erai acolo trebuia sa dai un telef. poate eram acasa si treceati la o cafea , mai mai mai...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

Haideti mey,nu indrazneste nimeni sa deschida subiect nou???tot ioooooo???

Elena si pisicutza Amelie
http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/rayuela12000/my_photos

Mergi la inceput

Fetele din Suedia, am deschis eu subiect. Va invit, asadar, daca vreti la Sus ...in Scandinavia!!

Mergi la inceput