Fetele din Suedia... noi nu barfim? (4)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns narancea spune:

ia uite ce am gasit in romania libera de azi, babele romance nici la 80 de ani nu se lasa, urca muntzii sus la munte la izvor

Batrana ratacita pe munte

O batrana ranita a fost gasita in inima muntelui dupa mai multe ore de cautare. O patrula de jandarmi montani din cadrul Sectiei Predeal impreuna cu membrii Salvamont Predeal au demarat actiunea de salvare a Irinei Tesileanu, in varsta de 80 de ani, care s-a ratacit pe traseul Trei Brazi-Paraul Rece. Aceasta a fost gasita in zona Schit Manastire. Avea o plaga la piciorul stang cauzata de muscatura unui caine. I s-a acordat primul ajutor si a fost transportata la Serviciul de Ambulanta Predeal.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

Elena , cred ca v-ati distrat de minune azi (si probabil va mai distrati). Toate cele bune voua si Ameliei
Nu's de ce am o vaga banuiala ca si Idora e pe acolo si se distreaza, de nu si-a bagat nasu' pe aici azi.
Pupici tuturor si noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns frantuzoaica spune:

Buna dimineata fetele!
Nu am luat carnetul de soferi, asa cum m-am si asteptat...a fost prea din scurt...oricum..noi plecam pe 2 in Romania!!! ne-am decis sa plecam mai devreme , sa avem mai mult timp de relaxare!ura!!

Va urez o vacanta placuta tuturor!

Va pup si sa ne auzim cu bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Idora spune:

Adela, n-am fost la chef la Elena din cauza ca Kent a lucratSi eu cred ca s-au distrat fain de-abia astept sa vina cu noutati, sa ne zica cum a fost
Andreea,ce bine de tine ca pleci mai repede in Romania, te invidiez dar ma consolez cu gandul ca o sa plec si eu in curand.Iti doresc concediu super placut, distreaza-te cat poti, profita cat poti de soare ca vii inapoi si iar ii duci dorul.Nu inteleg, cand are de gand sa vina vara si aici, ca parca-i toamna tot timpul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narancea spune:

si s-o vezi pe frantzuzoaica in drum spre Romania, cica datzi-vas la o parte si lasatzi volanul aici la mama, ca trebuie sa exersez, ca in Suedia e prea din scurt, aici e drumul lung !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

Heiii..iata-ne acasa ,dupa o saptamina de stat la tara,la aer curat!
Sa va povestesc cum a fost botezata mica pisicuta Amelie,care mai nou are supra porecla de licurici LI-AMELI(tataie a "botezat-o" asa).
Cu o seara inainte,am spalat cupilu,ca deh,sa fie curatica la botez.De emotie,am spalat bietul copil cu ulei de corp pe cap in loc de sampon,asa ca dimineata am constatat cu stupoare ca Amelie avea un par naclait de parca nu o spalasem de doua luni!.Era prea tirziu ca sa mai reparam ceva,asa ca am imbracat-o frumos,si haida la biserica.Nasii ei,(care ii sint si veri primari),au trait aproape intreaga viata in Suedia si desi vorbesc romaneste,nu stiu o gramada de cuvinte,erau emotionati amindoi rau de tot,mai ales ca aflasem ca va fi si episcopul de Nurenberg(aflat in vizita in Suedia).Bun!!Mergem cu catel cu purcel la biserica,una protestanta,pentru ca in localitate nu exista vreo biserica ortodoxa.Arata cam ca o sala de cinema,cu un covor tipator ,in toate culorile,pe post de altar.Nici o cruce,nimicutza,numa o cupola mare,dealtfel foarte frumoasa.Eu,plina de emotii,ma gatisem cu un taior si sandale cu toc inalt.Ma ia preotul sa-mi citeasca,ma pune acolo in genunchi..si in timp de citea,pe mine ma treceau toate chinurile iadului,ca-mi sucisem nu stiu cum sandalele si tocurile imi intrau in piele..aaaaaaualeo!!In fine,ma duc cu preotul inauntru,trebuia sa repet dupa el,si ma balbaiam ca la clasa intai,sub privirile amuzate ale audientei.
Faza de risul lumii:la intrebarea preotului:te lepezi de satana?nasul,bietul,transpirat tot,uitase si ultima dira de limba romana,si spune tare:MA LESPEDES!!!.Toti incep sa rida si sa chicoteasca in barba,pe nasa o iau fiorii,da-i repede cu sticla de apa,ca era sa lesine fata!!Mai ales cind a pus-o preotul sa citeasca crezul,nu va mai spun!!!Cred ca era prima oara cind citea in limba romana!!Noroc cu tata,care s-a postat strategic in spatele ei si ii mai sufla,ca el il stie pe de rost!!Iar am ris bine cind preotul,cu crucifixul in mina,o inchina pe Amelie..la care micutza il apuca zdravan de mina si de cruce si nu-i mai dadea drumul!!!
Cind au dezbracat-o pe pisicuta,mie mi s-a pus instantaneu un nod in git,imi venea sa-mi iau copilul la subsoara si sa FUUUG!!!Prima oara nu a inteles mititica mare lucru,mai ales ca vazindu-se in pielicica goala,credea ca e rost de o baita draguta,nicidecum de exercitii de scafandru!!A treia oara a tras un urlet,de am inceput sa pling si eu,dar s-a potolit repejor!!
In fine..acasa am tras un chef pe cinste,au venit si preotii,si totul s-a sfirsit cu bine!!
Pozele vin curind!!
Va pupic

Elena si pisicutza Amelie
http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/rayuela12000/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

In sfarsit acasa! Totul e bine cand se sfarseste cu bine. Mi-a fost dor de tine Sper sa fii mai activa decat noi, ca noi, uite de doua zile ne-am lasat pe tanjeala
Mai povesteste!

Mergi la inceput

Bine ai venit acasa si pe forum Elena!!
Imi pare rau ca noi n-am putut veni, sunt sigura ca v-ati distrat fain!!De la mine pentru pisicuta Amelie
Noi probabil o sa plecam pe 16 iulie si eu voi sta cateva luni acasa!! Uraaaaaaaaaaaaaa!!Dar voi mai intra din cand in cand pe forum sa vad ce mai faceti si sa va spun ce mai fac
Bineinteles ca o sa mai intru pe forum si inainte de a pleca!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

Aaaaaaaa,se pare ca raminem noi Adela,de straja patriei suedeze,ca bag sama,fetile o taie la romanica!!Idora,pai cam cite luni ramai acasa?Ce mistooooooooooooc!!!
Eu sint super satula si scirbita de vremea asta de tot RAHATU!!!.

Elena si pisicutza Amelie
http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/rayuela12000/my_photos

Mergi la inceput

O sa cam ramaneti voi doua singure ca sa va mai conversati pe aici, destul de mult timp!! Sunt atat de bucuroasaaaaaaaaa ca plec si stau mai mult timp
Eu plec la soare ca ma dispera vremea asta, e ceva de groaza
Lasa ca mai intru si de acasa si o sa mai vorbim, o sa va tin la curent cu noutatile din Romania si cu ce mai fac eu pe acolo!!Dar pana plec o sa mai vorbim!!

Mergi la inceput