Va place noua Dacia?
Raspunsuri - Pagina 3
aida_o spune:
nici mie nu-mi place, si o vad tot ca pe o Dacie (Super) Nova sau Solenza. evident, fiecare cu parerea lui 
oriunde ati fi, fiti uniti, dragi romani...
http://community.webshots.com/user/atomskin-date
ionela-roxana spune:
Eu prefer Dacia unor masini straine si asta pt. ca nu mi-as permite sa intretin o masina straina!Toti prietenii nostrii au masini straine si scot niste scoruri la reparatii ca ma speriu!
Eu sunt mulzumita de Dacia mea am facut 10.000 km in Europa timp de o luna si a mers foarte bine!Am ajuns pana in spania la mare si se uita lumea ciudat la noi ca nu stiau ce masina avem!(marca)
Deocamdata suntem pt. Dacia Logan , vom hotara dupa ce o vom vedea pe viu!
Roxi si bb Rares 9. april.2002
http://ca.f2.pg.photos.yahoo.com/saracutionela
anapharm spune:
Ba mie imi place, incepand cu designul si terminand cu imbunatatirile tehnice, mi se pare un progres imens pt o masina romaneasca.
O marca strina de masina rulata pe strazile, in speta bucurestene, necesita reparatii costisitoare. Pana nu ne alieniem in rand cu lumea civilizata si pasim in continuare cu picioarele si rotile in gropane, eu tot la masina romaneasca as apela.
Asa ca mai bine consider in continuare ca la cateva sute de mii in fiecare groapa, decat milioane.
Va doresc sa faceti alegerea cea mai perfecta in achizitionarea unei masini si cat mai multe gropi neatinse!
DPN 5 August - Fetita Raluca - Dr. J. Moruzzi
"Cand iti ploua in suflet, fa-ti umbrela dintr-o bucurie".
Ana Burtch
rafyraf spune:
Bestutza ,
te rog sa nu te superi ....n-am vrut sa te jignesc....eu nu m-am gandit ca fara sa vreau fac o diferenta intre cei de acolo si cei de aici ..mi-am spus si eu o parere ..DAR si aici am vazut dacie poti sa o cumperi ...pe starda iarna trecuta iti dau cuv de oanoare si de om am vazut-o(model mai vechi recunosc) ....mergand .......cu un mare fum in spatele ei .....e drept nu toti pot sa o cumpere dar sfatul meu asteapta un an sa auzi fiabilitatile ei si dupa ia o parere .....cu toate ca nu multi pot sa o cumpere .....multumita guvernului care face viata din ce in ce mai grea pt romanasii nostri
cu respecte
Rafy
Cary spune:
Se pare ca este 100% facuta aici in tara,dar sper ca macar CTC sa fie facut de partea franceza ca sa nu mai intre apa la fiecare ploaie si sa scartaie haionul ca la SuperNova.
Eu cunosc o Dacie facuta in'70 cand exista acea colaborare cu francezi si este mult mai buna ca o Dacie noua.
La dealerii Dacia s-au facut deja liste de asteptare(sunt 5.000 cereri)cu un avans de 50.000.000lei care vor primi masina in septembrie.
Cand i-am intrebat:
Bine,bine dau avansul,nu am siguranta ca primesc masina in septembrie,dar dati dobanda????
Au cotit-o si invartit-o si nu au dat raspunsul,DE CE? pentru ca bani adunati de la doritori produc dobanda PENTRU EI!!!!