Va place noua Dacia?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DARAEL spune:

Pentru cine vrea sa-mi inteleaga supararea, sa stiti ca eu stau langa Dacia service – si pentru ce am vazut aici nu ajunge toata zona cu bancuri de pe forum !!!

DARAEL & Maria-Daria (16.02.2004)

“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rafyraf spune:

sincer sa-ti spun nu ma impresioneaza tare mult...e adevarat ca e cu mult diferita de celelalte modele si pare mai "buna" ....dar sa nu uitam ca nu are un renume....daca ma uit din fata la ea seamana la forma cu ford-ul dar daca ma uit la spate ....aduce a skoda ....acum fiecare cu parerea lui ....dar poate eu sa ma insel de data aceasta sa fie intradevar mai buna cu adevarat
cu respecte

Rafy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BESTUTZA spune:

Nu toata lumea are posibilitate unui Maseratti! Poate ca nu s-a inteles bine ! Dacia e o masina pentru Romania! Pentru posibilitatile, drumurile de aici! Cand aud ca trebuie sa semene cu Ford, cu Renault cu cine stie ce marci cu traditie ma gandesc ca trebuie sa ne gandim mai bine unde suntem!!!Fiecare tara are marca ei si oamenii care traiesc acolo si care au un anumit nivel de trai nu au 90% Maseratti!Probabil ca si stramba din nas cand e vorba de Volvo sau Ford asa cum facem noi cu Dacia! Deci este un nou model care a evoluat fata de modelele trecute si cu siguranta va evolua! Ceea ce cred eu ca trebuie sa ne bucure este ca avem acces la ea, ca piesele se fac aici si costurile cu intretinere ei nu se ridica la valori astronomice! Eu care nu pre eram innebunita dupa masini \asta asa mi-a placut ca ne-am decis sa o luam! Inainte nici nu vroiam sa aud de leasing ! Acum pentru Logan sunt in stare sa-mi bag pielea in saramura! Chiar imi place si m-au convins mai ales prietenii care au masini cu staif: si caraora o revizie i-a lasat fara concediu pe vara! S-a spart baia de ulei si a asteptat o luna pana i-a adus-o din tara de origine si o poala de bani cand i-a schimbat freonul la instalatia de aer conditionat , iar inainte doar cand s-a dus sa constate l-a incasat cu 500 000 lei! De comentat ca e hiba pe colo si pe colo si pe colo stiu, ba chedere, ba servodirectie , ba cutia de viteze , ba cauciucuri, la alde Ford nu zice nimeni cat costa daca se sparge beculetul cel mia mic de la semnalizare! Asa ca hai sa nu mai fim carcotasi !!!Asa ca m-am hotarat si pana la anul completez avansul si pe urma rate! Succes mult loganistilor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenutza spune:

Mie nu imi place...oricum m-as uita la ea tot o Dacia vad..da ceva mai cosmetizata. As prefera oricand o masina straina second-hand unei Dacii noi.

Carmen si bb Maya Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carolyne spune:

Si eu sunt reticenta fata de masina romaneasca. Cred ca mai degraba mi-as lua modelul vechi (dacia berlina clasica). De ce ?
Pentru ca la 8-9000 Euro (atat spunea cineva) iti iei super masina la mana a doua. Si dacia nu se compara cu restul masinilor straine.
Nu contest ca ar fi o masina la care gasesti service si piese oricand, masina fiind fabricata in Romania, dar raportul CALITATE/PRET nu mi se pare cel real, de pe piata, in comparatie cu multe marci de masini.
Numai bine tuturor,
Carolyne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxi spune:

Imi place si chiar o sa ne luam una. Cu masinile seconde-hand, nu multumesc, stiu ce inseamna o masina straina second-hand, am avut si ne-am lecuit. Iar noua Dacie Logan, nu are concurenta pe piata romaneasca. Raportul calitate/pret este unul foarte bun, toate optiunile pe care le gasesti la varianta de 8000 eur, cea mai scumpa, la oricare alta masina te duc la un pret total de peste 14000 eur. Este o masina mare, incapatoare, eu zic ca merita banii, va vorbeste o fosta anti-dacia :)

Ruxi si Clara pisicuta, 1 an si 8 luni
Implinirea cea mai mare pentru o femeie este acea de a fi MAMA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m34 spune:

Am vazut niste preturi la Logan. Varianta cu motor mai mic, de 1.4, costa 6300 cu aer conditionat si 7100 cu ABS si radio cu CD, iar varianta cu motor de 1.6 costa 7500, respectiv 8000 Euro.
Exista si variante mai putin echipate, dar cred ca merita luata o masina cu aer conditionat.
Cred ca fiecaruia i-ar place sa aiba o masina straina cat mai performanta si luxoasa, dar depinde de fiecare buzunar si de experienta anterioara. Am cunostinte care au luat masini straine second si au fost foarte multumiti, alti mai putin. Dar, cand s-a defectat ceva la masina respectiva au dat o caruta de bani. La o masina straina totul costa mai mult, inclusiv asigurarea.
Nu m-as repezi sa fiu primul pe lista la cumpararea unui nou model de masina, as astepta sa vad ce parere au primii cumparatori dupa o perioada de timp.
Daca va luati Logan, va asteptam cu impresii aici ! Cand o sa imi iau si eu Logan sau altceva, promit sa revin cu pareri de utilizator.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cary spune:

M-am gandit ca daca o sa fiu printre primi voi prinde una facuta afara,respectiv in Franta,caci pe parcurs ele vor fii in Romania,iar lucrurile romanesti lasa INCA de dorit!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SIMONABB spune:

nici mie nu-mi place
orientati-va catre un VW golf cu 2 usi sau Skoda sau Seat. Au pretul un pic mai mare, dar nici una nu e Dacia.

Simona & BB Eugen
http://community.webshots.com/user/simonabb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bgomoiu spune:

Am vazut mai sus ca cineva spunea ca se grabeste sa fie printre primii posesori ai noului model de Dacie Logan pentru ca acestea ar fi facute in Franta.Eu vin acum si va spun ca acestea se fabrica in totalitate la Uzinele Dacia din Mioveni, doar piesele sunt aduse din Franta, restul romanesc......Am uitat sa va spun ca sunt argeseanca si chiar saptamana trecuta am vazut in carne si oase noua Dacie Logan, care la tv sincer era parca mult mai frumoasa.
In ceea ce priveste intretinerea unei astfel de masini nu cred ca va fi foarte ieftina atat timp cat are in componenta piese frantuzesti.Va spun acest lucru tot in cunostinta de cauza pt ca sunt posesoarea unui Renault Megane si stiu cat costa intretinerea si piesele de schimb.
Va doresc succes in alegerea pe care o veti face!si asteptam impresii de la noii posesori de Logan.

Andreea

Mergi la inceput