 
  
 
  
  
 carola spune:
carola spune:
quote:
Originally posted by mari74
Sa fie varianta cu branza de vaci?
Deci cureti dovleceii, ii dai prin razatoare , ii storci nitel, adaugi 2 oua , 2 ling faina, 2-3 pliculete zahar vanilat si branza de vaci. Amesteci bine compozitia ( eventual dc e prea moale mai adugi 1 ling faina) si cu o lingurita iei din ea si prajesti in uleiul incins.
Eu aici fac cu Feta ca nu gasesc branza de vaci ca in Ro.
pofta buna!
mari
 
 
 
  
 
  
  
 alina023 spune:
alina023 spune: Reteta de gogosi de dovlecei este urmatoarea:
-se dau dovleceii prin razatoarea mare si se lasa la scurs
-intre timp se face un aluat ca de clatite dar putin mai gros (ca o smantana groasa) in care se pune si zahar dupa gust
-se adauga dovleceii rasi
-se incinge uleiul si se pune compozitia cu o lingura in functie de cat de mari vrei sa fie gogosile
-se scot si se scurg de ulei dupa care se pudreaza cu zahar.
Sper ca asta este reteta din copilaria ta.
Pofta buna!
 
 
  
 
  
  
 descintec spune:
descintec spune: imi sta mintea in loc, e prima reteta de mancare dulce facuta din dovlecei de care aud..o sa o incerc candva
D.
 
 

