Ce pot face doua maini dibace?
Raspunsuri - Pagina 5
anangel_lexi spune:
HELP!!!Am primit ghergehful prin posta si am fost tare bucuroasa ca in sfarsit ma pot apuca de lucru. Dar m-am ciocnit din prima de probleme. In primul rand m-am chinuit o zi intreaga impreuna cu prietenul meu sa ne lamurim cum se monteaza ghergheful. Din instructiuni n-am priceput nimic iar supozitiile noastre s-au dovedit si ele gresite. In plus, in momentul cand am inceput sa cos mi-am dat seama ca ceva nu e in regula. Simteam ca daca continui asa, o sa imi iasa goblenul stramb. Uitandu-ma mai bine si pe schita si la panza mi-am dat seama ca pe schita sunt 10 patratele pe o latura pe cand pe panza sunt 16. Eu am crezut ca schita reda exact panza, dar acum sunt incurcata rau. Oare trebuie sa las o margine de 6 patratele libera, sau cum se face ca nu inteleg? Si poate cineva sa-mi spuna cum se monteaza ghergheful ala si cum se pune panza pe el ca mi-am facut o mie de nervi! Multumesc din suflet!
Sometimes I still lose my mind/ when life is cruel and unkind/ but it's when I suffer that I learn/in a repenting heart love will burn/oh I'm/ thanking blessed Mary for light divine
lilicris spune:
In general gherghefele astea din comert nu sunt bune, in primul rand se gasesc diferite marimi si trebuie sa fii atenta ce marime cumperi. Sotul meu mi-a facut o rama din niste stinghii de lemn subtiri si mi-a lipit panza cu o solutie de rama respectiva.Trebuie lasata o margine doar de o patratica. Tu cosi exact cum arata in schema dar trebuie lasata o patratica margine. Dupa ce il termini il desprinzi usor.
Incearca si mai vorbim.
Liliana
anangel_lexi spune:
O sa mai incerc, multumesc mult! Ghergheful ar trebui sa fie bun, am luat unul special pt. marimea goblenului, dar...
Sometimes I still lose my mind/ when life is cruel and unkind/ but it's when I suffer that I learn/in a repenting heart love will burn/oh I'm/ thanking blessed Mary for light divine
oana cretu spune:
Liliana, si mie imi face prietenul meu rame din scandurelme subtiri si prind panza cu pioneze, ca am si gherghefuri, dar confirm ca nu sunt bune deloc.
Cei 6 cm sunt pentru a lasa intr-o parte 3 si in cealalta tot 3, care este marginea pe care se pune rama dupa ce ai terminat goblenul. In general atat lasa, 6 cm (patratele). Spor la lucru!
oana si bb din burtica (13 saptamani)
"Si maine mai este o zi..."
http://community.webshots.com/user/oanacretu..."
anangel_lexi spune:
Multumesc Oana si Liliana pt. sfaturi, acum in sfarsit, acultandu-va sfaturile, incepe sa semene si lucrul meu a goblen. Si chiar sunt foarte mandra pentru ca arata promitator!:)) Pana la urma m-am descurcat sa montez si panza pe gherghef asa ca sunt tare incantata. Abia astept sa termin goblenul sa vad cum iese! Daca va fi frumos am sa fac o poza sa vedeti si voi!
, Alexandra