Ce pot face doua maini dibace?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Oana, de la magazinul Jo Ann. e o rama de lemn obisnuita pe care o invelesti cu o fabrica (imitatia aia de zid), apoi lipesti pe un carton alt material (ala cu scrisul) si broderia in centru (poate fi orice), plus patru pioneze artistice si gata. :)

Authority Zero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilicris spune:

Conchita daca ai lucrat in punct de cruciulita este foarte simpla chestia cu goblenul pentru ca in loc sa lucrezi cruciulita intreaga cosi doar jumatate de cruciulita cu firul pus in doua. Panza aia care se gasea pe timpuri si era foarte deasa se numea paremi-se matador sau asa ceva.Intradevar si eu ador serile acelea in care stau langa sotul si copiii mei si cos sau tricotez.De zilele ploioase ce sa mai zic. Pe mine ma omoara faptul ca nu prea am timp. Merg la serviciu la scoala si dupa aceea acasa.Dar oricum merita sa ne facem putin timp si pentru aceasta arta a lucrului de mana. Eu am descoperit ca ma linisteste ma binedispune si ma scapa de stresul acumulat de-a lungul unei zile obositoare.Va spun sincer ca eu cos sau tricotez mai mult seara inainte de culcare.Alternez cu cate o seara cand citesc si tot asa.Astept sa aflu ce lucruri frumoase se mai pot face cu doua maini dibace, modele, reviste etc,etc.
Va pup pe toate fetelor si spor la lucru ca merita.
Liliana Cristina si Claudiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Lilicris, multumesc pentru raspuns. Am sa caut goblen cu schema poate reusesc. Cat despre lucratul pe etamina la scoala, nu vreau sa-mi aduc aminte. Eram stresata ca niciodata nu-mi iesea lucrul cum trebuie, in scoala eram un total antitalent la lucru manual. Dupa aceea mi s-a dezvoltat indemanarea la mileuri si la broderii. Mi-ar place la nebunie sa invat sa fac si goblenuri. Poti sa-mi dai mai multe amanunte, te rog? Multumesc, Alexandra

Sometimes I still lose my mind/ when life is cruel and unkind/ but it's when I suffer that I learn/in a repenting heart love will burn/oh I'm/ thanking blessed Mary for light divine

Mergi la inceput

Alex unde locuiesti in Bucuresti? Este un magazin specializat la Miciurin vis-a-vis de magazinul Angst, langa o croitorie. Este un magazinas foarte mic. Sau mai exista o varianta.Du-te pe www.rogoblen.ro si poti face comanda prin mail platesti la posta cand ridici coletul. In felul asta ai posibilitatea sa-ti alegi ceva care iti place foarte mult si sa vezi si cat costa goblenul respectiv. In ceea ce priveste tehnica vei afla tot din sit-ul acela. Pe parcurs iti voi da si eu amanunte. Astep sa vad ce motiv ti-ai ales.
Liliana

Mergi la inceput

Multumesc mult de tot! Acum intru si ma uit p site! Te tin la curent!

Sometimes I still lose my mind/ when life is cruel and unkind/ but it's when I suffer that I learn/in a repenting heart love will burn/oh I'm/ thanking blessed Mary for light divine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Lili, multumesc mult siteul ala e tare folositor, acum m-am lamurit. o singura intrebare mai am: cum pastrezi directia de cusut? ma gandesc ca nu poti lucra punctul frantuzesc in toate directiile nu? sau e permis? no ca acu tre sa ma duc sa cumpar rama de gherghef, ca n-am :))

p.s. mi-au placut la nebunie arlechinii de pe siteul ala...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Conchita, sunt superbe goblenurile de la rogoblen si de la topterratrade la fel. Eu de la cele doua firme fac comenzi.
Cand faci primul rand, inspre dreapta, punctul il faci mereu de sus in jos, de la dreapta spre stanga(adica asa /) si cand faci randul urmator, este de jos in sus, de la stanga la dreapta. Dar stai linistita, ca la fiecare goblen iti arata pe o schita cum se coase. Apuca-te si ai sa vezi cat de placut este!

oana si bb din burtica (11 saptamani)
"Si maine mai este o zi..."
http://community.webshots.com/user/oanacretu..."

Mergi la inceput

Am primit goblenul pe care l-am comandat acum astept numai ghergheful ca sa ma apuc de lucru. Am emotii, e primul meu goblen!

Mergi la inceput

Asteptam in continuare si alte posibile amatoare. Curaj fetelor.
De curand am vazut la o colega de serviciu o geanta lucrata din macrame foarte draguta, se si poarta in perioada asta de vara, e superba. I-am promis fetitei mele ca-i fac si ei una. Cum fac rost de model vi-l spun si voua.
Liliana

Mergi la inceput

Eu imi fac din macrame un saculet, tot gen posetuta. Modelul e inventat de mine, partea de jos picioruse, cam pana pe la 5 cm de la centru, dupa aceea lanturi de cinci ochiuri legate cu un piciorus simplu. Din pacate timpul nu-mi ajunge ca sa-l termin, dar cand va fi gata sper sa pot sa fac o poza!

Mergi la inceput