Salvati Rosia Montana
Raspunsuri - Pagina 2
violetzyka spune:
"Unde-i unu nu-i putere la nevoi si la durere,
Unde-s doi puterea creste si dusmanul nu sporeste" !![]()
Ideea e sa ne unim si sa facem ceva.Ca daca stam cu mana in san...Ati vazut filmul "Ants"? Ar trebui sa ne puna pe ganduri...
pulstar spune:
E evident ca trebuie sa se faca ceva. Intrebarea este CE???
Are cineva o solutie concreta?
liris spune:
am semnat si eu petitia online. dar ce pot face nici 1500 de semnaturi ma intreb????
cu Greenpeace-ul eu cred ca-i pierdere de timp. Deja ar fi trebuit sa se implice in protestul asta. Dar sunt ocupati cu campania "no-war"...
BESTUTZA spune:
Eu as zice sa se deschida un comt unde sa se stie ca se depun bani pentru publicitate anti iradiere ! Nu stiu cat e de buna solutia dar e totusi o solutie!
Claudelu spune:
Doamne eu doar acum am vazut mesajul asta!!! Oare cum am putu trece asa peste el! sunt de-a dreptul socata de ceea ce se-ntampla la Rosia Montana!!
Nu stiu cate sau cati ati fost prin acele locuri.Noi, adica, eu, sotul si gasca noastra de excursionisti cu cortul ne-am petrecut acolo, acum 2 ani, de 1 Mai...am stat 7 zile...Mai bine spus am stat in Chei(Cheile Nerei) si pot spune ca pentru mine a fost cea mai bestial excursie...am vazut cele mai frumoase peisaje, cele mai frumoase cascade, ce mai e BESTIAL de frumos acolo...sunt locuri extraordinare, dar din pacate si cele mai salbatice...
Intradevar oameni din acele locuri sunt ffffffffff saraci...cand am intrat in Rosia Montana, unde am stat 2 zile, am ramas socati de cata saracie e acolo...umblau in opinci, era singura lor incaltaminte...paine nu se gasea decat intr-un singur loc si acolo era destul de scumpa...am fost tratati foarte bine de catre sateni, care din pacate beau ffff mult, atat femeile cat si barbatii...Cel de la care ne-am cumparat una alta ne-a tratat extraordinar, probabil si din cauza ca am cumparat destule si probabil nu mai facuse niciodata atatia bani...
PACAT!!!Pacat pentru ca cu totii suntem niste oameni destul de dezinteresati si nu vedem ca frumusetile tarii se duc si noi stam cu mainile in solduri nepasatori!!! 

Imi pare rau ca nu pot face mai multe pentru tara asta si pentru frumusetiile pe care ni le ofera natura!!!

Haideti sa facem impreuna ceva pentru Rosia Montana!!!Nu stiu exact ce, dar poate e vreun dintre noi mai priceput!!!
Claudia
si Raul(01.04.2004) 
http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/claudia_floarea/my_photos
http://reclamaxxxx/
Veve spune:
Originally posted by BESTUTZA
Dar parca si noi oamenii suntem indiferenti ! De ce oare organiz\atiile ecologiste nu fac in asa fek incat subiectul sa fie mereu o ordine de zi! PLiante , voluntari pe strazi, fluturasi imprastiati si apoi petitii facute ! Asta e si scopul ca oamenii obositi, chinuiti, slabiti sa dispara si ei , monstrii sa nu aiba nici un oponent! De ce acum in perioada alegerilor nu se transeaza problema? Pentru ca noi aomenii se rand suntem indiferenti si asta pentru ca presa, in afara de formula as nu pun pe prima pagina editorial zilnic timp de o luna : pericol de moarte!Pentru ca tacerea lor si a noastra are un pret, dar de valori diferite! As vrea sa vad un ziar de mare titaj ca face asta! NU vedeti si asa nu e prea mare inghesuiala !` Oamneii nici nu raspund , pentru ca nu stiu sau nu ii intereseazza! Asa ca attitdinea noatra e mai mul t decat favorabila tuturor celor implicti in distrugerea, ruinarea si imbolnavirea noastra! eSTE INTR-ADEVAR GROAZNIC CE SE INTAMPLA! ATI VAZUT REPORTAJ LA TELVIZOR PE ACEASTA TEMA? O STIRE CARE NE ANUNTA CA BATE CEASUL MORTII FLOREI SI FAUNEI PRIN SUDUL TARI SI OMARAM SI DELATA DUNARII! CA SE SARACESTE UN ZACAMANT LIMITAT? STIE CINEVA ASTA? PUTEM SA INTREBAM SI O SA VEDETI CAT DE MULT NE INTERESEAZA DE VIATA SI VIITORUL NOSTRI POATE ACUM RADEM, dar locurile astea atat de frumoase APARTIN COPIILOR NOSTRI care vor locui intr-o tara radioactiva si vom suferi cu totii de beneficiile CIANURILOR !
Originally posted by BellaDonna
BESTUTZA,
sant de acord cu tine ,e prea multtta indiferenta si din partea oamenilor si din partea masmediei, exceptie formula-as,noi trebuie sa facem ceva pt viitorul copiilor nostri
Originally posted by ralualexandrei
Tot ce mi-a trecut prin cap sa fac a fost sa semnez toate petitiile pe care le-am gasit pe internet si in Formula AS.Daca mai aveti vreo idee anuntati-ma.Oricum nu putem ramane indiferenti fiindca intradevar toata aceasta tara apartine copiilor nostri si imi doresc sa se poata bucura si ei de Mtii Apuseni asa cum m-am bucurat eu.
andrei
Irina,veve & croko