Fetele din Suedia... noi nu barfim? (2)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Idora spune:

Faina zi Andreea
Eu sunt nervoasa ca n-am avut vointa sa stau si sa nu fumez azi de dimineata iar acum fumez normal, ca nu ma mai pot abtine.Sa vad maine dimineata daca o sa reusesc sa stau fara sa fumez de dimineata.In orice caz duminica o sa fumez, ca doar n-o sa stau la chef fara
Adela, din varza am facut salata, ciorba si varza calita.O sa mai cumpar varza dar o sa fac varza a la Cluj ca eu cred ca e mai buna decat kålpudding!!
Elena, pe la ce ora te-ai gandit ca ar fi bine sa venim??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns frantuzoaica spune:

da, asa spuneam si eu..ce zi...oricum azi, nu sunt in apele mele...asta fara motiv.n-am chef de nik...cred ca e de la mancarea prea satoasa de dimineata.dar imi revin eu,mi trebe doar stimulente

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

Buna ziua fetite cu fundite!
Acum am ajuns si noi acasa,am fost si am luat pina la urma scaunele si o masuta,deci sintem blindati pentru duminica.Vroiam sa va intreb ce carne sa luam,eum-am gindit sa iau un storpack de fläskkarre,ca iesim si ieftin si e si bun,si eventual niste cotlete.Voi ce ziceti?De mici nu stiu,daca va pricepetti,facem,numai sa-mi spuneti ingredientele.
Pai in privinta orei,stiu eu,pe la 3 dupa amiaza e bine?
Mai vorbim oricum
Pupici

Elena si pisicutza Amelie
http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/rayuela12000/my_photos

Mergi la inceput

Pentru noi e *helt ok*, ca noi mancam ce prindem, adik de toate
Si ora mi se pare potrivita,asa ca abia asteptam!

Mergi la inceput

Elena si pentru noi e o.k.!!
Asteptam cheful

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

Si pentru noi e OK cu orice. Principalul e sa ne intalnim si sa ne veselim

Mergi la inceput

Neataza fetele!
M-a intristat tare articolul de pe prima pagina..copii si internetul...cati tembeli mai exista in lumea asta, si virtuala si reala!ma ingrozesc cand ma uit si pe Discovery, la seara crimei..dar ,trecand peste astea, astazi ne ducem sa luam ajutoarele de la fosta mea profesoara si sa punem un anunt la ziar, poate ne ajuta suedezii sa umplem un tir pentru Romania.
Isa, rezisti in continuare fara tigara?
Ela, mai am un nepotel, de la o alta verisoara, s-a nascut zilele astea in Grecia.se pare ca e timpul sa ma pun si eu pe treaba
Adela, succes la Varberg.
Zi placuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

Buna ziua fetelor!!
Abia acum am apucat si eu sa respir un pic!!
Va scriu pe scurt acum una alta,dar revin mai tirziu.Am cumparat un storpack de fläskkarre si ne-am gindit sa mai luam niste pulpe de pui sa le punem pe gratar,cu mujdei ..mmmmm..(pentru voi,ca eu nu am voie usturoi).Legumele le luam maine,sa facem niste cartofi o si salata.Abia astept!!
Sper numai sa avem noroc cu vremea,aici ploua cu galeata,sint deja un pachet de nervi
Noi oricum facem gratarul,mai sub umbrele..vedem noi!!
Va pup

Elena si pisicutza Amelie
http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/rayuela12000/my_photos

Mergi la inceput

Mama, mama ce pregateala ,ca io o sa ma fac eu am sa aduc niste ciuperci ca imi plac la gratar, asta daca pentru voi ok.si cum ai spus, nu conteaza vremea ...ca eu am asteptat toata saptamana hehehhe.

Mergi la inceput

De distrat ne distram noi si daca ploua!! Eu s-ar putea sa vin singura ca al meu cred ca va lucra duminica

Mergi la inceput