Fetele din Suedia... noi nu barfim? (2)
Raspunsuri - Pagina 6
![](images/user_woman.png)
Idora spune:
Adela si cu morcovi as putea sa incerc ca-mi plac.Dupa mere, nu ca-s alergica dar nu ma innebunesc, cateodata doar dar din alea verzi mai mananc.
Cu varza nici nu stiu ce sa fac, mie imi place varza gatita in toate felurile dar lui Kent ii place doar salata.Am luat 2, cred ca o sa fac salata si ori ciorba ori varza calita, inca nu m-am hotarat.Dar de-abia astept s-o fac, ca mi-e dor.Asta-i varza adevarata:)))
Andreea, n-am balcon mare dar e mai bine decat deloc!!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Adela99/Adela99.jpg)
Adela99 spune:
Din pacate nu se gaseste tot timpul anului, doar maj-junie...asa ca "passa på" cat este ... lui Kent nu-i place kålpudding? e aproape ca varza noastra à la Cluj.
Idora spune:
God morgon la toata lumea!! Pe unde sunteti toate??
Adela, o sa iau varza pana se termina.Nu stiu cum e kålpudding, ai facut tu sau se gaseste in magazin gata facuta??Daca-i ca varza a la Cluj ne place la amandoi!!
frantuzoaica spune:
Neatza, neatza!
Eu sunt pe acas',tocmai am papat(nu manac dimineata de obicei, dar mi-a facut pofta sotzul)si mi-a cazut greu la stomac..bacon si carnati si cartofi prajiti si ou...numai cand ma gandesc..cine m-a pus sa mananc?!obisnuita numai cu corn-flakes dimineata,...
acum.Cred ca am sa ies la alergat ,ca n-am stare !
beldiman spune:
buna fetelor , ma bag si eu in seama cu ce am , in legatura cu gratarul acum sunt departe dar poate de va ma intalniti si intr-o luna sau mai mult o sa va ajut eu cu tuica, sper sa ramana , pritenii mei inclusiv al meu nu se omoara dupa ea asa ca daca vreti e a voastra, tati meu ( din valcea, vaideeni ) e cu tuica, o si face o si bea, zice ca e sanatoasa un pahar inainte de masa, el stie mai bine, si are la greu oricand. luna viitoare sper sa va anunt ca sunt mai aproape de voi,
offf iubirea asta... , chiar ma intreb de ce nu am putut resista, tot timpul am zis , nu, nu se poate EL e prea departe si nu vreau o relatie asa, sa ne vede din joi in pasti dar nu am putut resista cu toate ca am incercat cu toate fortele mele, nu era nevoie decat sa-l aud la telefon sau sa-l vad in camera ca imi trecea toate gandurile negre numai spun cand a venit la mine, atunci tot chinul de dupa a meritat , si nu faceam alceva dacet sa-l iubesc cu tot sufletelul meu si acum nu vreau decat sa putem si noi sa fim mai mult timp impreuna, ce va fi dupa nu ma itereseaza, probabil goraznic , cand o sa ma intorc si o sa fiu din nou departe de el dar nu mai imi pasa e o nebunie dar o nebunie care o doresc cu tot sufletul si risc sa sufar enorm dar nu imi pasa nu-mi pasa dacat sa-l traiesc nebunia asta
si sa nu mai stau cu gandul ca in cateva zile EL trebuie sa plece de langa mine din nou, o sa fiu eu la el, o sa fiu eu ceea care o sa plece.
asta e povestea mea, in mare , scuze poate ar trebui sa zic , dar imi place sa va vad asa si chiar daca nu sunt " in grup " sa zic asa ma simt intr-um fel cand vad mesajele de " buna dimineata " si ma fac sa vreau sa raspund , dar imi e teama sa nu aduc putina raceala sau tristete pe forum ca este pacat
asa ca va pup numai bine de la bucuresti va doresc o zi superba
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Adela99/Adela99.jpg)
Adela99 spune:
Idora, pentru ca nu am prea mult timp la dispozitie nu-ti scriu reteta mea ci iti dau un link; din reteta de acolo, eu scot sirap-ul si cateodata chiar si orezul.
http://www.recept.org/Kalpudding.html
Pofta buna!
frantuzoaica spune:
Bine ai venit printre noi Beldiman si asteptam cat mai repede
pe mine nu m-ai intristat, am inceput sa-mi aduc aminte ca exact asa eram si eu acum un an jumate, inainte de prima mea plecare din tara...Eu am avut probleme prima data la plecarea din tara, la Otopeni...m-au intors
ca aveam invitatia trimisa prin fax si nu originala, plus aveam doar vreo 5 euro la mine
m-am trezit singura in aeroport, fara telefonul mobil(i-l dadusem taticului, ca am zis ca nu pot folisi in Suedia numarul, fiind cartela), dar cu cei 5 euro(plus atii 700!!primiti de la sot) am rezolvat treaba si am plecat a doua zi ..m-a ajutat un sofer de taxi din aeroport, asta contra sumei de 100 de euro!
care mi-a facut voucher la un hotel in Suedia (ca asa is astia, le stiu pe toate si au conexiuni peste tot, la agentii de voiaj)si mi-a facut alta rezervare la avion.Pe mama am sunat-o mai taziu cu o zi, si i-ma spus cum a fost treaba, nu am vrut sa o bag in panica atunci
dar m-am descurcat.o sa fie bine, stai linistita...daca ai probleme, doar apeleaza la cineva, te ajuta unu macar..dar cu bani!!
Eu am fugit la alergat acum !
Idora spune:
Beldiman, bine ai venit printre noi!!
Adela, mersi pentru link, o sa ma uit sa vad cum se face!!
Andreea, succes la alergat!!
Eu am fumat deja 2 tigari, la o cafea mica, sa vedem daca o sa pot sta restul zilei fara sa fumez!!Cam greu...nu am vointa deloc!
beldiman spune:
merci mult dar tu ,
quote:ai avut un tupeu teribil si de admirat, dar asai cu banii faci orice .....
frantuzoaica
![](bang.gif)
![](bang.gif)
![](bang.gif)
spor la alergat, apropo, eu am inceput sa sar coarda , seara prin casa, si dupa 5 min nu mai pot sunt fleasca si inima bate intr-un stil ca zic acum sare din piept sincer se vede nitel , 5 min pe seara si sincer dupa cateva zile te simti altfel dar alergatul banuiesc ca e mult mai bun dar eu sunt mai lenesa din fire asa ca
![](hop.gif)
![](hop.gif)
![](icon_smile_wink.gif)
mult noroc
frantuzoaica spune:
Fetelor, ca in filmele cu prosti ziua de astazi, la mine...Dupa ce era sa cad in lac(ca am vrut sa iau niste stuf)si am scapat numai cu un papuc fleasca, vin acasa si incep sa spal vasele.Nu stiu cum le-am pus in chiveta, ca doua oale s-au lipit una de alta,de la grasimi,cred..si de draci ca nu puteam sa le dezlipesc cu mainile, le pun jos si tin una cu picioarele si de alta trag..pana la urma s-au dezlipit dar m-am umplut si eu de grasimi..