Anunturi matrimoniale-riscuri!!!
Raspunsuri - Pagina 2
alexa spune:
quote:
Originally posted by mariagi
Alexa,
politia din moment ce nu stie nimic ca atare nici nu face nimic!
Am vazut la tv. ca mai urmaresc anunturile dubioase si intra in retea. Din pacate nu se ocupa asa cum ar trebui.
mariagi spune:
urmaresc traficanti de droguri si demnitari corupti..cica!
raspunsul este nu au destui oameni care sa se ocupe cu asa ceva si nici nu dispun de aparatura(calculatoare-etc).daca cineva le-ar semnala cazul,poate ca ar actiona.am mai citit ca in urma unei sesizari au descins la locuinat unui individ care se ocupa cu video-chat.l-au arestat si pe fetele prestatoare le-au amendat.in acest caz,ar putea macar sa le dea o amenda celor care au publicat anuntul si apoi sa-l gaseasca pe nemernic
Chuny spune:
Mersi Maria. Sper sa faca ceva, ca , sincer, îmi sta în gât anuntul asta.
Problema mea e ca m-am învârtit mult timp in mediul gay din Timisoara si asa am avut ocazia ( o regret) de a cunoaste doi pedofili cu cazier deja. Poate ca mai mult din curiozitate, dar si din dorinta de a fi la curent cu lucruri la care nu multa lume are acces( sunt hetero, ca sa nu existe dubii). Insa am aflat lucruri oribile despre obiceiurile lor. Si intr-o zi unul din elevii mei(clasa a V-a) s-a plâns la scoala ca un vânzator de ziare din centru nu il lasa în pace. Aici am vazut totusi cât de superficiali pot fi profesorii: isi dadeau coate si râdeau pe sub mustata zicând ca baiatul are halucinatii. Ei bine, vânzatorul de ziare era chiar unul din pedofillii pe care îi stiam. Copilul avea dreptate.
De asta probabil ca am acum o obsesie cu povestile astea, insa am mai zis, cred ca niciodata nu e grav daca sufli si în iaurt.
Sibylle
Chuny spune:
Veste buna - anuntul a fost sters. Acum nu stiu daca au si anuntat politia. Important e ca anuntul nu mai e pe un site destul de popular.
O seara placuta!
Sibylle
Andrada spune:
Excelenta atitudine Sibylle!!!!!
Ne-ar trebui mai multi oameni ca tine atenti in jur si cu constiintza.
Inteleg ca lucrezi in invatamint. Ai incercat sa le spui copiilor de pericolele de genul asta? Se face tipul asta de educatie in Romania?
Multumesc,
Andrada
L’amore che move il sole e l’altre stelle. Dante
Iubirea misca soarele si celelate stele
Chuny spune:
Bravo si tie Maria, pt ca si tu ai scris.
Andrada, am predat franceza doar trei ani si nu am reusit sa discut cu ei despre asa ceva. Mai ales ca nu am fost diriginta...din pacate. Dar din cauza vârstei am devenit si prietena lor si cred ca am fost alaturi de ei când au avut probleme. Insa e si acesta un risc...Dar vorbind de atitudine: nu prea exista la noi. Toti profesorii erau la curent cu diferite situatii: cutarica e bâlbâit fiindca îl bate tata foarte tare, cutarica nu are ce mânca acasa etc. , insa nu se facea nimic. Dar asta si pt ca nu exista legi CLARE care sa ajute acesti copii. Nu înca...Insa cred ca motivul principal e acea mentalitate: "daca e copil bun, o sa reuseasca si singur, nu are nevoie de ajutorul nostru ".
Multzam de întrebare. :-)
Sibylle
Chuny spune:
Deznodamântul: Maria, banuiesc ca si tu ai primit un mail. Au sters anuntul chiar a doua zi si au spus ca vor fi mai atenti de acum încolo. Culmea stiti care e? Persoana care a raspuns e chiar o fosta colega de liceu. E mica lumea, nu?
Banuiesc ca aici se va opri acest subiect. Insa daca mai gasiti ceva asemanator, va rog sa dati un semn .
Sibylle
infofun spune:
Bravo voua fetele chiar ca ne-ar trebui mai multe persoane ca voi, acesti oameni daca se pot numi asa ar trebui inchisi cu homosexuali sa simta pe pielea lor cum e, sa devina toti ia o pauzarea unei namile, slinos, ca sa se sature!
Dumnezeu sa pazeasca toti micutii de astfel de animale!
Cel mai mare pacat este acela de a nu zambi, macar odata, in fiecare zi de viata!
http://community.webshots.com/user/GabrielaHope