Copii nascuti in 2000

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bobita spune:

Fetelor, Mariutza mea maninca singura, e drept are 4 ani si 1 luna, dar maninca singura, se imbraca singura, si chiar se incalta singura, mai greu e cu sireturile, dar pina la urma razbeste.
Si astea toate le-a invatat la cresa, deh, nevoia te invata. Daca era acasa precis o cocoloseam, si nu invata atitea lucruri.
Se spala singura si dimineta si seara, si chiar la baie se spala singura. La baie imi este mie frica sa o las singura, sa nu alunece si sa nu se lovesca, Doamne fereste.
Mai rau e cu jucariile, ca nu le pune la loc, dar cu asta am inceput sa o strunesc.

Sa fim fericite
http://community.webshots.com/user/valentina611969

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MLDiana spune:

Si al meu a invatat multe la gradinita ,pantalonii ii mai pune invers citodata.Ce ma supara e ca nu vrea sa se spele pe fata ca sa nu-si stropeasca tricoul >iar pentru asta i-am zis sa-si dea tricoul jos si dupa ce termina sa se imbrace.Acum a inceput sa stea mai linistit la spalatul pe dinti.Se joaca cu Tiara ,chiar daca uneori o mai inbrinceste ,dar daca ii atrag atentia sa se poarte frumos cu ea ii aduce o jucarie dea ei.El nu ar vrea sa fie rau cu ea nu mai ca uneori nu stie cum sa procedeze iar eu nu fac decit sa-i spun ce trebuie sa faca in anumite situatii.Bine ca a inceput sa fie mai receptiv la ce ii spun.CA inainte ,vorbeam cu peretii.

Lidia ,Tiara si David D.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aquariusrpro spune:

Cristina T, Bobita.. vad ca si voi ati avut aceleasi probleme cum am avut si eu cu Minunica. Pediatra a spus ca e un soi de viroza sau poate fi de la apa imbuteliata. Simptomele au fost ca la voi, acum si-a revenit... dar am amanat vacanta. Trebuia sa plece la mare

Roxana&Ruxandra

http://community.webshots.com/user/aquariusrpro

Mergi la inceput

Fetelor sunteti in vacanta?Daca nu mai scrieti e bine sa inchidem subiectul.

Lidia ,Tiara si David D.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

Buna Tiara, eu nu sunt vacanta, doar Oana.
A... si multumim pentru urari, va dorim o vara placuta si copii sanatosi!

Eu vreau sa scriu aici dar daca nu vad subiectul activ gata nu mai exista pt mine. Am sa scriu mai des. Sunt tare fericita, Oana merge spre bine, este plecata cu bunicii de vreo saptamana. S-a pus pe picioare e tare vesela, dar are niste cearcane, dumnezeule!
Eu am terminat cu scoala asa ca astept vacanta!

4 ani - februarie 2004
http://community.webshots.com/user/cristinat7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sense spune:

Buna, nici eu nu sunt in vacanta, doar Bogdan este la bunica la tara, noi am implinit patru ani pe 30 iunie si a fost mare veselie mare. Am plans de fericire fiindca Dumnezeu a fost atat de bun cu noi . Acum se distreaza cu trotineta. Am o mare nelamurire, nu stiu daca din cauza meningo-encefalitei , sau o fi doar o etapa a varstei, uneori am impresia ca nu pot sa-l stapanesc. Crize de nervi sau rasfat ? La voi cum e ?

Multa sanatate tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

Nu e doamne fereste din cauza encefalitei.... cum sa fie la fel... mai ales ca acum e cald, se joaca toata ziua si poate ca sunt mai obositi... sa-ti traiasca baiatul! si sa fie sanatos!!!

4 ani - februarie 2004
http://community.webshots.com/user/cristinat7

Mergi la inceput

Cristina ,m-am gindit ca sunteti plecate din oras ,mai ales ca a venit vara.
Sense ,baietii sunt mai zburdalnici .MAi mamosi , sensibilosi,vor mai multa afectiune.
NU stiu cum e cu bola asta ,habar nu am .Imi pare rau ca nu pot sa te ajut.Trebuie sa ai foarte multa rabdare ,desi stiu ca uneori te scoate din minti.
Eu l-am rasfatat mult pe DAvid (am avut motivele mele )si stiu ca de la asta s-a ajuns la istericale.2 ani de zile m-a disperat.Acum s-a mai potolit ,a inceput sa inteleaga.De cind are o surioara si merge la gradinita s-a schimbat mult.Doamne, ce ma bucur.

Lidia ,Tiara si David D.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sense spune:

M-am mai linistit. Am uitat sa va spun ca Bogdan este un baiat adevarat la cei patru ani proaspat impliniti. Trage pisica bunicii de coada, arunca cu pietre dupa caine, se urca peste tot unde poate si il duce mintea, a ajuns o spaima in curtea bunicii..
Va doresc mult sanatate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanagabriela spune:

Ne inscriem si noi: Antonia este nascuta pe 13 mai, a venit pe lume f.devreme la doar 28 de saptamini. La nastere a avut 1kg si 39 cm. Acum are 13 kg si 98 cm. Marea noastra problema, chiar din prima zii a fost lipsa totala de pofta de mincare. Nu este de mirare ca sintem inca la 13 kg...Pediatrul spune ca la prematuri este destul de frecvent, deci noi trebuie sa-l credem.
Altfel este un copil vioi, vesel, inteligent, cam incapatinata (dar are cu cine sa semene...), destul de timida si rezervata cu strainii.
Stie alfabetul, stie sa numere in romaneste pina la 15, in franceza si engleza pina la 10.
Merge la gradinita din octombrie trecut, a inceput sa inteleaga franceza (mai spune si mici propozitii), stie multe cintecele si poezii in franceza. Adora desenele animate (avem aproape toate filmele lui Disney), se joaca pe calculator (deseneaza, scrie litere sau joaca joculete simple). Ii place sa fac bricolaje (desene, colaje, etc). Nu este f.sportiva, nu se aventureaza usor, nu prea ii place apa (desi am dus-o la lac, piscina, mare de cind era mica).
O zii buna la toate mamicile.

Mergi la inceput