Copii nascuti in 2000

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

quote:
Originally posted by Tiara

GAbriela esti o scumpa .Eu chiar ca nu eram in stare sa fac asa ceva.E bine ca te pasioneaza calculatorul.

Lidia ,Tiara si David D.

Tiara uite pt tine ca eshti o dragutza
vio, Sense, jordash, lacramioarat, Ana71 bine atzi venit

Gabbriela & Julian web

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ADINUTZA spune:

BOGDAN s-a nascut pe 17 aprilie 2000,avand 3,100 kg si 50 cm. Acum are 17 kg si 104 cm. Are o personalitate foarte puternica si pentru ca ii place miscarea merge cu bicicleta, cu trotineta si cu rolele doar ajutat. Am fost cu el la inot, la Palatul copiilor dar nu prea i-a placut desi a fost acceptat. Costa 50 000/ora si vom reveni din toamna la inot. Merge la gradi de la 3 ani jumate si e mandru de surioara lui Andrada (01.12.2003) despre care povesteste cu drag. De cand e big brother a devenit independent: se imbraca si se incalta singur, mananca cu cutitul si furculita si ne uimeste pe zi ce trece cu cunostintele lui. E o minune de baiat!

Sa vezi ca sa prevezi, sa prevezi ca sa previi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MLDiana spune:

quote:
Originally posted by amcris

.In alte ordine de idei, a comandat cineva pe net (U.K., U.S.A...)jucarii?
Multa rabdare cu puiutzi vostri tuturor mamicilor de pe acest forum.

Eu nu am comandat jucarii de pe net pentru ca se gaesesc si aici.Ce am cumparat au fost carti ,casete video si DVD -uri in engleza.

Lidia ,Tiara si David D.

Mergi la inceput

Fetelor pe unde sunteti?

Lidia ,Tiara si David D.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura111 spune:

Prezent la apel ! Aici suntem !

Noi ne pregatim sa plecam la munte la Busteni peste 3 zile si i-am cumparat si lui Vlad un rucsacel mic de 5 litri pentru ca sa arate si el ca un mic montaniard. In primavara am mai fost tot in Bucegi si am vezut ca a rezistat foarte bine la drumetii de 5-6 ore, a mers constant si nu s-a plans ca il dor picioarele. Aseara am iesit in parc si n-a vrut sa se dezlipeasca de rucsac, a zis sa-i pun in el bidonul de apa pe care-l avea montat la bicicleta ca sa aiba si el ce cara in spate. E asa de haios... seamana cu broscuta testoasa Franklin din desenele animate de pe Minimax.

Puiutii vostri ce mai fac ?

Laura - mama lui Vlad

http://community.webshots.com/user/vladut111

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

Buna, noi am avut prima serbare, am si pus pozele dar nu inteleg de ce sunt asa de intunecate. Oana este cea cu fustita rosie. A fost super, s-a descurcat de minune, avem si noi si ea numai amintiri placute legate de serbare. E mica noastra vedeta.

Dar apoi duminica s-a imbolnavit, o doare burtica, chiar a varsat de cateva ori, nu a facut febra si nici nu a fost ceva prea grav, dar nu-mi dau seama de la ce.... oricum si-a amanat plecarea in vacanta, mititica. Sper sa se faca bine sa poata pleca cat mai curand cu bunicii la nazdravanii.

Numai bine si vacanta placuta la puiuti!

4 ani - februarie 2004
http://community.webshots.com/user/cristinat7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bobita spune:

quote:
Originally posted by CristinaT

Buna, noi am avut prima serbare, am si pus pozele dar nu inteleg de ce sunt asa de intunecate. Oana este cea cu fustita rosie. A fost super, s-a descurcat de minune, avem si noi si ea numai amintiri placute legate de serbare. E mica noastra vedeta.

Dar apoi duminica s-a imbolnavit, o doare burtica, chiar a varsat de cateva ori, nu a facut febra si nici nu a fost ceva prea grav, dar nu-mi dau seama de la ce.... oricum si-a amanat plecarea in vacanta, mititica. Sper sa se faca bine sa poata pleca cat mai curand cu bunicii la nazdravanii.

Numai bine si vacanta placuta la puiuti!

4 ani - februarie 2004

Cristina daca erau la ac. gradi, ziceam ca s-au imbolnavit acolo. Si Mariutza, vineri noapte a inceput cu voma, tot ce inghitea voma, apoi 4 scaune moi, apoase, am incercat sa-i dam medicamente si le-a varsat, asa ca am apelat la salvare, i-au facut metroclopramid, mincare de regim.
Acum e bine, e fericita ca sapt. asta sta acasa cu bunica, nu am lasat-o la cresa, caci acolo nu stiu daca ii da regim. Si tare ma tem ca din cauza mincarici ce au avut-o vineri la cresa s-a intimplat totul, caci acasa nu a mincat mai nimic, apoi au inceput varsaturile.

Sa fim fericite
http://community.webshots.com/user/valentina611969

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bobita spune:

Mai inscriu un baietel, e finul meu, Dan Cristian, nascut pe 25 decembrie 2000, la spt. Cantacuzino
E cumnite in general, nu prea are preocupari sa coloreze sau sa spuna poezii pt ca sta toata ziulica cu bunici, care nu sunt prea cultivati.
Mai tot timpul sta pe strada, Dumnezeu are mai multa grija de el.
Cred ca are rahitism, pentru ca are cosul pieptului iesit in afara, asa ca o cocoasa, si asta pentru ca ai lui parinti, in loc sa intrebe pediatru de calciu, sau culcat pe o ureche ca ii dau lapte de capra si nu are nevoie de calciu. Acum nu stiu daca se mai poate face ceva in ceea ce priveste "cocoasa". In concediu, am promis ca il iau sa-l vada medicul Mariutzei, care e un medic deosebit.
De jucat, se joaca frumos cu Mariutza cind vine la noi in curte, dar e cam brutal cu alti copiii de seama lui, adica ii imbrinceste cind nu-i convine ceva.

Sa fim fericite
http://community.webshots.com/user/valentina611969

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

N-a mancat la gradinita! Am cam fortat-o sa manance tot din farfurie. ce dumnezeu o fi in capul meu?????

4 ani - februarie 2004

da' nici ea parca nu s-a opus prea mult

Mergi la inceput

Cristina T sa-ti traiasca mica vedeta.BAnuiesc ca ai fost foarte mindra de ea.
Bobita, bine ai venit,pacat ca nu poti sa faci prea multe ca sa-ti ajuti finul.Poate doar cu mici sugestii spuse subtil ca sa nu se supere nimeni.
LAura sa ne povestesti cum a fost la munte.Copiii sunt foarte fericiti atunci cind merg in excursie cu parintii.
Adiuntza dar chiar ca ai baiat mare .PAi daca maninca cu cutitul si cu furculita ,tre sa-l invat si eu pe David sa manince cu betele.SA vezi ce o sa-mi arunce orezul din farfurie in incercarea lui de ale folosi.MAI e si stingaci.Doamne cum o sa-l invat sa scrie cu mina stinga si nu numai.

Lidia ,Tiara si David D.

Mergi la inceput