Lectii de balet
As dori ca fetita mea de 3 ani sa urmeze cursuri la balet (in Bucuresti). Stiti cumva un loc potrivit?
va multumesc
Raspunsuri
roxanica-mamica spune:
La palatul copiilor , . Eu am facut acolo 7 ani de balet la d-na Anca Roman .
Roxana
& Marc 
mstroie spune:
Mai este si acum dna Anca Roman? Eu am facut balet cu dansa acum vreo 20 de ani. Doamne ce a trecut timpul.
aquariusrpro spune:
Incearca la liceul de coregrafie, inainte erau si grupe prescolare de pregatire.
Roxana&Ruxandra
http://community.webshots.com/user/aquariusrpro
roxanica-mamica spune:
cred ca la 3 anisori e prea mica ! oricum , la palat ii primeste de la 3 ani mi se pare . Sau poate 4 .
Roxana
& Marc 
Corina Paraianu spune:
Fetita mea merge la o scoala particulara de balet pe bd.Dacia, spre Mosilor. Suntem f.multumiti de tot ce a invatat intr-un an de zile.
Daca vrei iti dau adresa si nr.de telefon al profesoarei Jaqueline Bratu, Scoala Educa. Costa 1 milion pe luna, in afara de costum si flexibili.
Are si un site pe internet, nedezvoltat.
Primeste si fetite de 3 ani, depinde de copil, cat de bine se tine pe picioare. Oricum, cursurile incep din toamna, acum deja mai au 2 saptamani si iau vacanta, dar ar fi bine sa mergi acolo cu fetita si sa o "introduci"putin in atmosfera.
Corina
adi_dalma spune:
Va multumesc pt. sugestii,,,,,
Roxanica- mamica, incerc sa o dau la asa varsta freda pt ca pare interesata de muzica, dans (si prefer sa faca intr un cadru organizat), este dornica de copii (si vreau sa o mai tin un an acasa) si nu in ultimul rand este putintel plinuta (si as vrea sa slabeasca fara sa fie privata de alimente sanatoase -sau nu- v.ciocolataaaaa).
Corina .. ti as fi f recunoscatoare daca mi ai da toate datele... multumesc frumos.
Corina Paraianu spune:
Telefon 2105682, Str.Chiriac Bidoianu nr.5 sect.2 (pe Dacia, vis-a-vis, in diagonala fata de rotiseria cu pulpe de pui, celebra in zona).
Pretul ti l-am spus, se face o data pe saptamana, iar inainte de serbari (de Craciun si de sfarsit de an) de 2-3 ori pe saptamana, in acelasi pret.
Serbarea de sfarsit de an tocmai a fost, la Teatrul Odeon, si a fost extraordinara.
succes si poate ne intalnim la balet,
Corina
roxanica-mamica spune:
adi , m-am referit ca e prea mica pt un liceu de coregrafie , nu pt sport in general ! Bafta !
Roxana
& Marc 
adi_dalma spune:
Multumesc frumos!
Sincera sa fiu, pe mine ma streseaza putin ideea ca o voi 'inregimenta'. Dar spaima mea cea mare este ca poate sa fie grasana... eu asa am patit! Ai mei au fost f reticenti in a ma da la un sport (in mod organizat) .. stii (poate) mentalitatea: trebuie sa inveti bine. Si desi nu am fost un copil obez, am fost plinuta, iar acum la peste 30 de ani am probleme reale cu greutatea
quote:
Originally posted by roxanica-mamica
adi , m-am referit ca e prea mica pt un liceu de coregrafie , nu pt sport in general ! Bafta !
Roxana& Marc