Mamica de Mai-Iunie (43)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Eryka, nastere usoara!Vine puiuta ta draga. Curaj, o sa fie bine.

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Monet si fetele din Canada, voi ce ceai de colici folositi, ca eu nu reusesc sa gasesc de nici un fel pe aici si la ce fel de magazine?
Nu sunt sigura da parca bebe se cam strange de burtica si da sa planga chiar cand e la san uneori. Oricum chiar daca nu are prefer sa iau preventiv.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monet spune:

draga irinel,
of, colicile astea nu ne dau pace:)... saracutii, bebelantii, ce se mai framinta ei... eu folosesc ceai din romania, pe nume 'laricol', mi l-a adus mama unei prietene, deci am avut noroc. se gaseste la plafar acolo si probabil pe la farmacii (?!). aici, nu stiu nimic de asa ceaiuri, dar pot sa-ti spun ce contine (e in latina, mai bine;)): anisi fructus, coriandri fructus, chamomillae flos, melissae folium, petasitidis folium. am controlat si nu am scris gresit, sper sa te ajute:)

cu drag...............

mona si lia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaA spune:

Buna fetele!!

Eryka, mult curaj si nastere usoara!!!

Irinel, ce frumos ai povestit!1 Eu nu i-am luat lui Stefanel ceai pt colici. Si el se mai smiorcaie cateodata, dar deocamdata nu-i dau nimic.

Nu mai stiu cine intreba la cate zile am scos bebeii afara. Eu la 9 zile l-am scos afara o ora. Azi avem 12 zile si l-am scos de 2 ori. daca e timp frumos le face bine sa iasa afara.

Noi suntem tot mancaciosi , doar eu am dureri de spate. sper sa treaca cat mai curand.

Dana, mamica de 2 baieti--Andrei si Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eryka spune:

Buna! Sunt sora Eryka'i. M-a rugat pe mine sa va anunt cand naste. Ce pot sa va spun? Inca nu a nascut, dar nu mai are mult!
In jur de ora cinci s-ar putea sa se intample minunea!
Aveti grija de voi viitoare mamici, si de bebelushi vostrii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza_ro spune:

eryka Doamne ajuta si nashtere ushoara!

ce bine imi pare ca ai scapat de inducere si a venit ''sorocul'' singur!Bravo!

Gabitza cu bebe dennis din burtika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laurina spune:

Salutare fetelor!!!

Eryka, nastere usoara, abia asteptam vestea despre Ayumi mult asteptata
Nally super ideea ta, subscriu si eu cu bebita:)), voi puteti deja incepe si pe masura ce mai aparem si noi mamicile de iunie (chiar sfarsit de iunie:)), ne inscriem si noi
Iuliana, ia uite ce matinala sunt:)), sper ca a dormit bine Rares:)), dupa plimbareala lunga de ieri
Eu sunt la tati la serviciu, ca este aproape de doctorita, dimineata era intr-o nastere si nu puteam sa stau sa astept acolo atat asa ca am trecut pe aici ca sa mai ne conversam:)), apoi sper sa o gasesc pe doctorita totusi ca sa ma duc si la control... sa vedem ce ne mai spune
Noi mai avem o problemuta foarte importanta de rezolvat numele fotbalistului:)), care ne da mare bataie de cap nu suntem deloc hotarati si incep sa cred gluma cu care raspundeam la intrebarea asta: trag la sorti in drum spre maternitate:)), sper sa nu ajungem totusi chiar asa...
Mai am de cumparat si caruciorul pentru ca ce este mai convenabil ca pret este cam subred si restul hm, foaaarte scump, mai caut sambata prin metro si carrefour plus pentru mine camasa de noapte, halatel, o gramada ca poate ar trebui sa-mi pregatesc bagajelul ca toata lumea ma intreaba de el:))
pupici sper sa mai pot intra pe net saptamana asta...
Laura cu bebita , sapt 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MariaG spune:

buna mamici, bebici si burtici
pupici la toata lumea (nu vrem sa suparam pe cineva)
am venit si noi putintel sa va mai spunem de noi ca pana acuma am avut numai zile de testat rabdarea ingereasca a lu' mami (aseara am clacat si i l-am pasat lu' ta'su in sufragerie sa nu-mi mai stea in preajma macar o ora sa adorm si eu putintel ca ma apucase plansul de oboseala) "incurajator" e ca mai avem "doar" vreo doua luni pana o sa ne treaca cu totul.. vedem noi cum trecem si prin astea doua luni care mai sunt.
Vestea buna este ca am fost la control si ne-a laudat dr ca am luat 750 g (am ajuns la 3 kg si jumatateeeee) si am crescut 5 cm (suntem un lungan)
tot la vesti bune intra si faptul ca daca ne scoate mama afara dormim in carut "ca un bolovan" nu zicem nici pas. A fost mai rau zilele trecute ca a plouat si ne-a pacalit mama cu balconul da' n-a fost la fel si am fost tare suparati si am protestat vehement.

De durut spatele nu mai zic nimic ca ma rupe, nici nu ma pot indrepta sa-l schimb pe masa il schimb pe pat eu stand in genunchi sau eu stand pe pat... asta e
Mamici dragi eu tot citesc aici la voi si copilul meu nu seamana cu nimic din ce spuneti voi: pai Alex mananca cel mai des la 3 ore ( o singura zi a mancat mai des cam la o ora jumate da' a avut niste colici din cauza asta de numa'numa si m-a "certat" dr ca ii fac rau copilului ca vine lapte proaspat peste lapte partial digerat si iese naspa, plus ca nu apuca sanii mei sa faca laptic bun) da' noi mancam cam cate 15 minute din fiecare tzatzi, cu somnul, daca reusim sa adormim de-a binelea, dormim cate 3 ore, daca nu motaim la mami sau la tati in brate unde nimerim (acum l-am pacalit si am pus port-bb in functiune si e agatat de mine in pozitie orizontala ca sa pot manca si eu ca ieri nu am reusit pana seara la 10 si eram asa de flamanda de m-am certat cu tati, nu-mi daduse prin cap ideea asta buna), de pisat pisam si noi ce nimerim ca nu avem precizie inca, si am inceput sa nu mai plangem la baita (cu conditia sa nu ne fie foame la momentul respectiv). Eu l-am scos pe balcon (noi avem un fel de terasa neinchisa) de la 2 saptamani ca era tare frumos afara si mi se urase mie de stat doar inauntru si pe la 2 si jumate l-am pus in carucior si l-am scos afara si ii place tare mult, am sarit zilele in care ploua sau batea vantul foarte tare ca nu avem aparatoare la carucior si am stat afara si 4 ore (duminica prea era frumos in parc) si ne-a lasat sa stam si pe o terasa la masa.
din ultimele descoperiri: ne place cand ne canta mama si danseaza cu noi si am invatat sa scoatem limba la mama da' numai cand ne e noua tare bine...
Va pupam

Maria si Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana c spune:

'neata fetelor!
Eryka ne gandim la tine sa ai o nastere usoara...daca nu cumva esti cu fetita deja in brate
Maria pt. Alex "lunganul"
Laurina poate reusesti sa intri la control azi...iar ii gasesti tu nume,cand o sa ii vezi fetisoara o sa te inspire.
Nally buna ideea ta!

iuliana & din burtica (36+ sap.)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Buna scumpelor!

Erika, uite ca tot a venit momentul mult asteptat! Ura!!! Numai bine si tie si Ayumiutzei! Sper sa nu fi fost chiar asa de rau dupa cum credeai si ca sunteti bine amandoua! PUpici!!!

Irinel, bine ai venit acasa!!! Refacere usoara si ptr. Danutz tot binele din lume ... multa sanatate si zero colici :) Va pupic pe amandoi!!!!

Eu am mai apucat sa citesc ce ati scris, dar la scris a fost mai greu ... ba de sotul meu, ba de Cris, care are un timing extraodinar, exact cand ma asez si eu la computer se trezeste si vrea in brate ... acum e pe paturica de joaca (cu toate ca nu prea il intereseaza maimutoii ataranti ... chiar, la ce varsta stiu bb-i sa aprecieze asa ceva?) si sper sa nu tipe sa termin si eu ce aveam de scris.

Noi am avut ieri al treilea control la doctor (U3) si suntem multumiti. Cris are deja 4150 gr (nici nu stiu daca e mult, dar doctora a spus ca a luat bine in greutate) si are soldurile sanatoase tun ... nici o mirare la ce putere are si cat le misca. Ne-a confirmat ca are colici dupa zgomotul intestinal (il aud si eu cand bea laptic ... e mai rau ca la mine sau Boby) si ptr. ca are burtica tare. Asa ca mai mi-a dat supozitoare si mi-a spus ca si picaturelele de SabSimplex sunt bune ... deci nu mai ma feresc de ele ... mai ales de cand am vazut ca-l ajuta ... si incerc sa fac si eu ce pot sa-l ajut sa nu mai sufere.
Ne chinuim amandoi noaptea cu el ... suntem franti si cheauni, dar tot speram sa treaca sa fie baiatul nostru iar linistit si fara dureri. Cand nu adoarme il plimb prin casa si ma legan cu el ... nu mai pot de mijloc si picioare, dar asta e ... 3 luni si trecem si peste asta. Apropos dureri de mijloc... eu zic ca-i si normal sa ne doara, ganditi-va ce efort depunem: scoala-te, aseza-te, ia bb-le din pat (majoritatea au 4 kg sau mai mult), leagana-l, plimba-l, etc. Voi ce credeti ca mijlocurile astea sunt de fier? ... si va asigur ca eu nu am sani mari si tot doare.

Cu scosul copilului afara nu va mai stresati asa ... si chestia cu 40 de zile e facuta ptr. vremuri vechi, ca sa protejeze mama lauza ... daca zice popa sa stea in casa nu mai are sotul sau familia nimic de zis si o lasa in pace, nu o pune la munca ... cam asta a fost ideea. In zilele noastre nu mai e cazul zic eu ... eu una nici nu cred ca o sa ajung la biserica pana la botez, aici nu stiu daca e una ortodoxa, iar popa din München e un nesuferit. Am scos toate copilul prima oara afara cand am iesit din maternitate ... deci ... Eu una l-am scos din prima saptamana - de fapt ai mei ca eu eram cu probleme - si nu i-a daunat. DAca e frumos il imbrac mai subtire, e frig ii pun o geaca pe el ... simplu. Si asa-i place, uita de colici, de tot si doarme tun ... asa zdrancinat e cel mai bine :)

Mona si pe mine ma streseaza lohiile astea ... vad ca de cateva zile nu mai a aparut nimic, dar tot port protectie - ih, ce nu-mi place - ca mi-a spus moasa ca se pot declansa din nou, ca la ciclu. Ma astept la tot. Eu zic ca la tine au aparut asa abundente ptr. ca ai facut exerctiile acelea, deci miscare. Asa a fost si la mine, dupa ce ma plimbam, apareau iar. Vad ca acum si dupa plimbarile de zilele trecute nu au mai venit ... ptiu, sa nu ma bucur prea devreme. Normal pot tine si 8 saptamani ... de fapt femeia e lauza 10 saptamani.
Apropos sport: am vorbit cu moasa de aici - care nu mai vine la domiciliu ca cica e copilul deja mare ... si ce mi-ar fi placut! - si mi-a spus ca intre saptamanile 4-6 dupa nastere se poate incepe. Exista aici niste cursuri ptr. refacere, cica si cu cineva care are grija de copii ... mi-ar place si mie sa incerc, dar sa vedem cum se compoarta asta mic. VA spun eu cum si ce ... si paote si cateva exercitii.

Trebuie sa inchei ... si mai aveam o groaza sa aberez :) Ah da, scuze daca am fost confuza, deh, nu prea mai sunt odihnita ... intelegere! :)

Uitam, Irinel, Cris a inceput din spaptamana a treia cu probleme ... dar eu sper ptr. tine si Danutz, ca el nu o sa aiba probleme ... nu-i musai, asa ca spera sa nu fie.
Va pup pe toate!!!

Irinusha & Cris ( 3 Mai 2004 )

Mergi la inceput