Mamica de Mai-Iunie (43)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

O, Doamne! Andrei bine ai venit, sa cresti mare si sanatos! Getuta si Liviu sa fiti cei mai fericiti parinti, sa va aduca Andrei numai bucurii!
Getuta, refacre rapida, bun venit in randul mamicilor!

Irina si Strumfulet sau Galmita (Daniel dupa botez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Eryka, curaj, o sa te simti din ce in ce mai bine. Eu cu nasterea mea vaginala si inca mai am dureri dupa 2 saptamani si un pui de infectie de trebuie sa iau antibiotice. Dar toate astea trec. Bucura-te de fetita ta care e o scumpa. Cu lapticul cum stai?
Mersic de povestioara.

Pupic

Irina si Strumfulet sau Galmita (Daniel dupa botez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaiuta spune:

Buna,

Bebe doarma ... nici nu-mi vine sa cred. In ultimele zile n-a mai avut somn deloc. Doar mancat si smiorcait ca vrea in brate. Poate mai apuc sa ma mai linistesc si eu un pic.

Irinel, asa e si la mine mirosul ... de fapt problema apare cand ma tine bebe prea din scurt si n-ajung sa ma schimb. Ce e cu infectia ta? Si cum ai descoperit? Ai avut febra?

Va pup si ma duc sa dorm si eu un pic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Getuta spune:

acum sunt pe fuga (tot Liviu) asa ca scurt de tot

Andrei are 3.4kg, apa s-a rupt la 5:30, Andrei s-a nascut la ora 9:58

revin mai incolo

:-)
Liviu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana c spune:

Felicitari Getuta si Liviu!!! Sa va lumineze viata Andrei!Getuta te asteptam sa ne povestesti.
Eryka multumim pt povestea nasterii micutei Ayumi Refacere rapida!
Eu ma simt bine,nici un semn ca Rares ar vrea sa iasa chiar daca sunt fara dop de aproape 3 saptamani.Am mai avut ceva dureri de spate,dar atata...azi mergem la control si o sa aflam ce si cum si mai ales cand
Laurina este bine ,o supara si pe ea spatele cand sta mai mult in picioare si cum este in febra pregatirilor pt. ...s-a cam obosit (ieri nu i-a mers liftul si a urcat de doua ori pana la etajul 5 pe scari )Acum este la control si aseara se gandea sa isi faca bagajul sa nu cumva sa o si opreasca sa nasca azi...
Pupici la si

iuliana & din burtica (37+ sap.)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laurina spune:

Salutare fetelor!!!

In primul rand felicitari pentru noile mamici, sa va traiasca bebeii, sa fie sanatosi si fara colici
Uite ca in sfarsit am mai ajuns si eu la un calculator:))
De vre-o ora si 1/2 tot citesc de se uita toata lumea la mine:)), dar trebuia sa fiu si eu la curent cu ce sa mai intamplat, nu...
Imi pare tare rau pentru problemutele cu colicii cu care vad ca toata lumea se confrunta, am incercat sa memorez cat mai mult, ca sa stiu si eu ce si cum cand va fi cazul...
Fotbalistul meu cum cred v-ati inchipuit este in burtik, sa vedem pentru cat timp.... La ultimul control s-a aratat tare nemultumita doctorita de soldurile mele, ca nu s-au largit, dar ce pot sa fac, ca de as putea as trage de ele, sa se mai largeasca. Deci s-ar putea sa ne induca nasterea cu o sapt mai devreme ca sa nu ajungem la cezariana. Colul mi-a spus ca este copt:), placenta foarte bine, il mai hraneste pe bebe, ramane de vazut cu oscioarele mele. Din pacate azi cand m-am dus la control lipsa doctorita, cica nu stiu ce prob a avut si a plecat acasa..., na belea sper sa nu ma apuce pana luni, cand ma duc din nou la doctor. Acum sunt la tati la serviciu, astept sa ma duc la oftalmologie, pentru ca de ceva timp mi-a aparut ceva la ??ochi si tot am zis ca m-a tras curentul si am stat asa, dar azi desi nu ma mai doare, doar un pic umflat ma duc la doctor...
Iuliana, astept vesti de la tine, uite ca si eu am avut ghinion cu doctorita ca nu am gasit-o...
Eryka, imi pare rau ca te-ai chinuit, dar Ayumita este la tine in brate acum, este frumusica foc fetita ta, ii povestesc si lui bebita al meu de ea:)
Irinel, imi pare rau pentru infectie, de la ce oare, hm, bine ca ai fost la doctor
Mona, tu botezi chiar de ziua fratelui meu:)), ce plimbareli faceti voi, ma bucur mult, mie numai la plimbareala imi sta gandul
Multi, multi pupici pentru toate mamicile, bebei, si viitoarele mamici, nu stiu daca mai pot intra prea curand, tot o amenint pe Iulinana ca ma duc pe la ea si va scriu de acolo, dar uite ca nu ajung, sper totusi sa va mai vad inainte sa va scrie tati al meu de noi:)) Acum trebuie sa ii reamintesc ce si cum pe aici:)), sa nu se rataceasca

pupici
Laura cu bebita , sapt 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana c spune:

Laureta este mamica !!! Ieri a nascut o fetita de 3,200 gr. Felicitari Laura

iuliana & din burtica (37+ sap.)

Mergi la inceput