Concert de binefacere: Desprecopii.com

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns buli spune:

pot si eu sa fac pliante/afise/invitatii!!!
si imi si place

in legatura cu asta, am o sugestie: mamicile de copii mai marisori sa le explice ce inseamna desprecopii si sa-i roage sa deseneze ceva ... ar putea fi folosite desenele la ilustrarea materialelor de prezentare - zic si eu ...

locuiesc in Iasi, insa daca pot fi de folos cu ceva ... cu mare drag

Anca si bebitza Matei (data nasterii - 1 ianuarie 2004)

http://community.webshots.com/user/ancutza124

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vilma spune:

Am nevoie de o scrisoare-tip pentru a incerca sa obtin o sponsorizare importanta. Nu stiu cum s-o compun. Help, cine a mai facut astfel de scrisori?

Vilma, Anca (3 ani) si Tudor (11.12.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

A e de muzica usoara...daca era clasica va ajutam , dar asa...n-am conexiuni!

Sabina & Sofia Galagia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia Horoiu spune:

Bravo pentru initiativa.
La toate trebuie sa existe un inceput.
Nu am relatii-cunostinte in acest domeniu sa pot ajuta concert in realizarea acestui proiect. As spune doar sa se mearga pe acelasi stil de muzica. Dar muzica nu manele.

Votez lista astistilor propunsa de adrianangi, deci si stilul de muzica promovat de acestia.
Prezenta lui Tudor Gheorghe cu citeva piese din "Diligenta cu papusi"(deci corul de copiii) ar fi destul de potrivita in acest contex... al copiiilor.
Vreun "Mini-Song",Alegreto, mai exista in tara ???
Angela Similea ar raspunde invitatiei ???
Mult, mult succes !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

quote:
Originally posted by Luizax

cerere cerere, dar din partea cui? Eu zic ca trebuie facuta asociatia pana atunci.
Pe numele cui se inkiriaza, sau cine se duce sa vorbeasca pe cine reprezinta, cine strange banii? unde se duc? Cine e titularul contului.... Trebuie sa fie un roganism care sa ne reprezinte. Acuma, stem doar o comunitate ...... virtuala.

Luizax - karkotash shef!

CORECT! Eu am mai spus asta si o mai spun in continuare. Cine credeti ca o sa vina dintre artisti sa cante, daca nu stie pentru cine? Donatiile, in ce cont vor fi varsate? Pentru toate astea trebuie sa existe o baza legala. Nu exista, nu ne baga nimeni in seama.

Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliacm spune:

quote:
Originally posted by buli

in legatura cu asta, am o sugestie: mamicile de copii mai marisori sa le explice ce inseamna desprecopii si sa-i roage sa deseneze ceva ... ar putea fi folosite desenele la ilustrarea materialelor de prezentare - zic si eu ...
Anca si bebitza Matei (data nasterii - 1 ianuarie 2004)

Anca, ai o idee minunata!
Iulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mr_baz spune:

E o idee grozava:)

Dar trebuie analizate cateva aspecte: un concert de binefacere trebui e sa reuneasca cateva nume grele si apoi formatii mai mici (care sa umple restul programului)
AM inteles ca pretul biletelor va fi cu greutate. In acest caz trebuie sa ne gandim care e target-ul concertului.( pesoanele cu venituri peste medie spre venituri mari? persoanele cu venituri reduse nu ar plati echivalentu a 10 usd pe un bilet)
Asa ce muzica asculta persoanele cu venituri medii spre mari? In nici un caz manele sau folclor.
Sugestii: Holograf, Iris. Ozone - nu pot fi prea mult fiindca lumea vedetelor are si ea "rautatile ei: x il inghite pe y dar nu ar aparea pe un afis cu x-ulescu
Sau se merge doar pe folk- target-ul fiind persoanele nascute in anii 60-70-75 maxim.
UN program cu manele, folclor, muzica usoara. pop ar fi un haos.

Ianinte de toate e un evenimet media, monden la care ne asteptam sa vedem personaliati, vedete dar si oameni simplii ca noi.

EU sugerez o fundatie puterinca cu nume: World Vision,Crucea Rosie etc.Revista Mami nu ar reusi sa urneasca prea multa...putem afla ce tiraj are si ne vom da seama de potentialul impact.

Undeva pe coridor picii pot fi lasati in grija unor animatori, eventuali un 2-3 clauni stiu eu baloane, improvizatie, animatie ceva care sa-i distreze pe pici.

Sunt doar cateva sugestii.
Cat despre promovare, afise, conceptie stiu pe forum cateva studente in ani terminali la relatii publice care ar face o kestie super dragutza. Nu-i asa?

Mr_Baz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns klavier spune:

acum vazui si io subiectul.

dupa cum se observa din porecla, ma ocup cu cantatul la pian prin capitala Austriei.

in masura in care credeti ca lumea ar fi interesata de un concert - sau o portiune de concert - de muzica clasica - si mobilizarea unei orchestre ar fi si mai nemaipomenita (pentru ca lumea merge si la asa ceva), va stau la dispozitie cu Mozart sau Ravel sau Liszt sau ce vreti voi, inclusiv cu CV pe care il pot trimite la cerere prin e-mail.

si cred ca e o idee minunata.

ca exemplu as putea da un spectacol la care am participat acum 4 ani, in Viena, organizat la moartea unui mare pianist austriac. (Gulda)

l-au facut in 3 parti: 1. muzica clasica - solisti fiind cei doi baieti ai lui, tot pianisti, si cativa prieteni, tot muzicieni "clasici".
2. jazz si improvizatie: tot felul de nume mari ale respectivelor directii muzicale, tot fosti prieteni de-ai lui
3. disco si clubbing (imaginati-va, a fost prima si singura data cand am vazut Konzerthaus-ul din Viena amenajat pentru o discoteca, pe trei nivele), inclusiv o compozitie proprie a lui Gulda pentru astfel de intruniri nocturne.

daca ati reusi sa organizati asa ceva si in Bucuresti (dar tineti cont ca ar dura de pe la 5 dupa-amiaza pana noaptea), ati putea atrage toate categoriile posibile de auditori si ar fi ceva cum nu s-a mai vazut.

A.

Adriana (24 ani - 10.11.1979) + Adriana jr (2 ani si 8 luni - 21.09.2001) + Andrei (4 luni - 6.01.2004) + Dragos taticutzul (30 ani - 7.01.1974)
http://photos.yahoo.com/apaler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei_19 spune:

Adriana, la o asemenea propunere, mai c-as veni pe jos de la Zürich!!!

Salvati un inger:
www.casa-romanilor.ch/teodora.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Daca s-ar face dupa ideea Adrianei, .... Eu sunt compozitoare si pot sa va dau lucrari camerale si de orchestra, pt. sectiunea clasic, sau de ce nu , la jazz si improvizatie, se "pupa" cu muzica contemporana.Si sunt membra veche DC....

Sabina & Sofia Galagia

Mergi la inceput