legea functionarului public - cool, liviu, marius,

legea functionarului public - cool, liviu, marius, | Autor: Anima

Link direct la acest mesaj

Buna! As avea nevoie de legea functionarului public, in format electronic, stiti cumva pe ce site o gasesc? Unul dintre aspectele care ma intereseaza: nu-mi amintesc exact, postul de director adjunct este functional public sau personal contractual?
Multumesc mult.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns karmen spune:

Ma intereseaza si pe mine un aspect din aceasta lege. Anima, te rog daca o citesti raspunde-mi si mie.
Eu sunt functionar public si stiu ca nu am dreptul sa prestez alte activitati extra.., care sa-mi aduca alte venituri, asa-i? Ei bine, eu vreau sa scriu o carte, pe care o voi publica, etc. Oare e vreo problema? Si daca da, cum sa procedez?

Carmen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanau spune:

Fetelor, daca imi dati o adresa de mail va trimit eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

marius@rdsor.ro

Marius (www.desprecopii.com)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liviu`s spune:

A fost republicata recent.
http://www.clr.ro/monitor/2004/251.pdf

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanau spune:

quote:
Originally posted by marius

marius@rdsor.ro

L-am trimis.
O zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anima spune:

Ioana, Liviu, va multumesc mult!
mona_georgescu@hotmail.com

Mergi la inceput

Carmen, incerc sa citesc legea astazi si daca gasesc ceva util pentru tine iti voi trimite info.
O zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liviu`s spune:

quote:
Originally posted by karmen

Ma intereseaza si pe mine un aspect din aceasta lege. Anima, te rog daca o citesti raspunde-mi si mie.
Eu sunt functionar public si stiu ca nu am dreptul sa prestez alte activitati extra.., care sa-mi aduca alte venituri, asa-i? Ei bine, eu vreau sa scriu o carte, pe care o voi publica, etc. Oare e vreo problema? Si daca da, cum sa procedez?

Carmen

Carmen, daca scri o carte si o publici la o editura, vei obtine venituri in temeiul dreptului de autor, nu ca o activitate remunerata.
Nu este incompatibilitate cu functia publica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

am actualizat pe site www.romleas.ro sectiunea legislativa punctul 26 parca si legea ceruta in format html pentru a putea fi consultata oricand, tiparita, salvata local s.a.m.d.
multumesc pt mail.

Mergi la inceput

Carmen, poti sa te ocupi de carte linistita, nu exista nici o incompatibilitate cu functia publica.
Mult succes!

Mergi la inceput