Liviu, Marius,Cool
As avea iar nevoie de ajutorul vostru. Referitor la situatia de aici: nu am intrat in posesia cartii de munca si nici a celorlalte acte de la dosar (contractul, in special), mai nou postul pe care sint angajata pe perioada determinata a fost .... ocupat printr-un concurs aranjat de catre o persoana care se pare ca deja a fost numita pe post; eu nu am fost anuntata oficial asupra acestui fapt si, deci, vin in continuare la birou, unde am aflat datorita sistemului de raspindaci cum ca vin degeaba.Am consultat legea functionarului public si codul muncii si am gasit greseli mari ref. contractul de munca - de ex, nu mi-au acordat indemnizatia de conducere (director adjunct), nu au specificat perioada pt. care ocup acest post (s-a precizat doar ''perioada determinata pina la ocuparea postului prin concurs); in mod normal ar fi trebuit sa primesc o notificare prin care sa fiu anuntata ca se desface contractul de munca si sa semnez o nota de lichidare, dar acest lucru nu s-a intimplat; in momentul de fata, exista deci 2 directori adjuncti pe un singur post; ce ma sfatuiti sa fac, in conditiile in care
- nu am fost informata , cf. art.26 din legea funct., ref. deciziile care se iau si ma vizeaza in mod direct
- actele mele au disparut de aici
- nu doresc sa le declar nule pentru ca nu sint responsabila de disparitia lor.
- in cazul in care imi vor aduce la cunostinta ''ultimele stiri'', ma gindesc sa nu semnez nici un document.
Va multumesc mult pentru ajutor.