la intoarcerea in romania, ce anume v-a socat?(2)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Idora spune:

Ca tot a venit vorba de paduchi, am tot zis ca tac dar nu ma mai pot abtine.Am avut si eu paduchi, chiar cum vreo jumatate de an, de fapt niste lindine.Si stiti unde s-a intamplat?? Aici in Suedia!! A fost chiar in perioada in care am fost de cateva ori in nightcluburi aici!! Credeti ca numai in Romania se poate intampla??Uite ca se intampla si in Suedia zilelor de azi.Si un prieten suedez de-al prietenului meu mi-a dat un piaptan din ala des si niste solutie de paduchi ca a zis ca si fiicele lui au avut.No comment!!

Omul insetat care nu a intalnit in calea lui nici un izvor, e prea fericit cand gaseste o baltoaca. - Sharid de Balkh

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simona27 spune:

Nu stiu de ce ma bag eu in ciorba asta

Hai sa va povestesc ceva haios..
Ma duc io mandra nevoie mare sa ma tund in Toronto, vazusem eu un loc misto, mare si am zis ca acolo ma duc.
Engleza/cunostintele recunosc ca nu prea m-au ajtat si dupa ce ma ia unul in primire si vad ca tinea foarfecul cum tin eu bisturiul de neurochirurg(adica habar nu avea) cu jumate' de pleata tunsa ma ridic furioasa si plec (am aflat ulterior ca acolo tundeau si frizeri invatacei ca sa exerseze..asta era explicatiunea)
Ies si intru la primul coafor care imi iese in cale!
Acolo ma ia unul in primire, se tot uita suspect in capul meu, o cheama si pe alta, se uita si aia..ce mai, imbulzeala la capul meu! Io, tot furioasa, il intreb ce au vazut asa de special..si vine bomba de raspuns ca li s-a parut ca am paduchi, era de fapt matreata!

Nu are legatura cu subiectul, dar numa' am zis sa scriu aici "tunsul" meu cu aventuri!

Si dragele mele, iar s-a ajuns la vechea poevste: "numa' in Romania". Iaca na, si paduchii sunt globalizati de mult, inainte de a se prinde toata omenirea cum e cu globalizatul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ungureaa spune:

Am spus eu ca trebuie sa se deschida topic despre paduchi ! Uite pe mine de exemplu nu m-au socat paduchii in Romania, ba chiar deloc, caci sa stiti si voi, paduchii trag la curat, nu la murdar. Deci nu m-ar mira deloc sa mai fie paduchi si in Suedia, in Canada sau in alte tari. Paduchii nu sint o rusine, ba din contra ! Aparitia lor a dat de munca la multi oameni care astazi lucreaza la companiile unde se produc produse anti-paduchi. Asa ca sa nu mai aud pe nimeni ca acuza aceste fiinte de ceva ! TRAIASCA PADUCHII !!

Iar referitor la Romania, cred ca am dreptul sa spun ce vreau, repet ca am spus ce m-a mirat pe mine, poate nu era de mirat, dar pe mine m-a mirat. Ca sa fie lucrurile asa cum imi plac, ar trebui :

- Sa se gindeasca lumea mai mult la job decit la distractie. Pina una-alta n-am gasit metoda de a face bani din stat pe terase. Insa dak cineva stie cum se face acest lucru, astept PM !
- Sa se asorteze fetele cu blocurile din care ies. Daca blocul e gri, sa fie si ea imbracata in gri si cu broboada, please. Pina ce nu pun mina impreuna cu toate gistele si jmecherii din blocul ei
sa-l vopseasca si sa-i dea un aspect mai atragator, nu au permisia sa se imbrace altfel.
- Paduchii sa fie adusi la putere caci mai rau nu poate fi !
- Ciinii comunitari sa fie frumosi si grasi si sa faca mindria Romaniei
- Sa fie apa curenta in cel putin 50% din casele din Romania
- Ah da si sa nu mai existe coruptie !

Cam atit ! Ha ? Cine ma alege Prim-ministru ?

Adina si Gabriel

Mergi la inceput