Nu vreau sa fiu eu Gica-contra, dar dupa repetate incercari de a-l utiliza, aparatul meu Salin zace in debara plin de praf. Nu numai ca face zgomot, dar utilizarea lui presupune sa stai cu geamurile/usile inchise la camere si nici nu e eficient la purificarea aerului decat daca spatiul e destul de mic. Are un volum limitat de aer pe care il poate "prelucra" eficient.
Iar eu prefer sa stau cu geamurile deschise non-stop din aprilie pana in octombrie, apartamentul nefiind pozitionat intr-o zona aglomerata.
Asa ca, am renuntat :-(
Eu am sa merg sa-l cumpar de la Flanco. Am telefonat si-l au la vanzare la pretul de 750.000lei. Rezerve nu cred ca au.
CriXia
http://community.webshots.com/user/crixia
Fetelor, ma bag si eu cu o intrebare: baietelul meu de trei ani si jumatate a fost diagnosticat ieri cu astm bronsic, acest aparat e bun si pentru el? Va multumesc,
Vicky
este bun pt oricine , caci ce rau ar putea face un aparat care purifica aerul ?! Eu sunt f multumita de el . Repet , daca vreti nr de telefon al reprezentantului din Bucuresti , ca sa il luati mai ieftin , dati-mi un pm ![]()
Roxana
& Marc 
Mama mea a cumparat saptamana asta aparatul de la reprezentanta din Buc(strada Ialomicioarei);site-ul e www.salin.ro.
Au si rezerve. Si baiatul meu de 2 ani si 9 luni a fost presupus bolnav de astm;si vreau sa incerc ca rau nu cred ca poate face.
AM inteles ca diagnosticul de astm se poate pune sigur abia dupa varsta de 5 ani.
Succes.
Anca