aparatul "Salin"
Raspunsuri - Pagina 2
diana904 spune:
Se poate cumpara direct de la reprezentanta. Noi de acolo l-am luat dar nu prea il folosim din cauza zgomotului. Biziitul ala continuu imi distruge si singurul neuron care mai functioneza (da' numa uneori!!!)
mcm spune:
Am sunat la reprezentanta din Bucuresti si mi-au spus ca il au pe stoc, pot sa vin oricand sa-l iau. Cred ca maine il cumparam....
m34 spune:
Aparatul Salin are incorporat un ventilator care sufla aerul printre placile acoperite cu sare. Acest ventilator (asemanator cu cele de la calculatoare) este responsabil cu zgomotul.
Daca reglati o tensiune mai mica la alimentator sau aveti vreun electronist in casa ce poate micsora turatia ventilatorului, scapati de o parte din zgomot.
Eu am gasit Salin la o farmacie in zona Sala Palatului - magazinul Adam - Parc Cismigiu.
Sanatate !
roxanica-mamica spune:
Daca vreti va dau eu nr de tel al reprezentatntului din Bucuresti , poate il luati mai ieftin de la el !
Roxana
& Marc 
Clopotzel spune:
M34, zgomotul care il face Salinul este de aceasi intensitate ca si cel al ventilatorului de la sursa calculatorului sau mult mai puternic?
Before judging somebody, walk a mile in his moccasins.
mcm spune:
Am cumparat aparatul si il folosim de cateva zile. Zgomotul produs de el poate fi deranjant in cazul in care nu esti suficient de obosit incat sa dormi noaptea adanc. Ziua il poti folosi doar daca tii geamul inchis. Cred ca zgomotul poate fi asemanat cu cel al ventilatorului de la sursa calculatorului.......Dezavantajul zgomotului cred ca este nesemnificativ pe langa avantajele pe care le ofera din punct de vedere terapeutic.
Clopotzel spune:
Deci asa sta treaba cu zgomotul aparatului! Pai atunci purced sa il achizitionez.!
Before judging somebody, walk a mile in his moccasins.
Ancade spune:
Fetelor, care aveti deja Salin acasa, cat e de mare si greu? Intreb pt ca as vrea sa imi aduca cineva aici in Olanda(baiatelului meu de 2 ani si 9 luni i s-a pus diagnosticul de astm) si nu-mi permit sa rog niste straini sa care ditamai pachetul.La cumparare aparatul are vreo placa salina incorporata sau trebuie cumparate separat?M-am uitat pe site dar nu dau dimensiuni ale aparatului si nici nu zic daca are placa;doar ca trebuie schimbate la 4-6 luni.
Multumesc .
Anca si Vladimir
roxanica-mamica spune:
inaltime 14 cm , latine 10 cm si lungime 12 cm , iar greutate in jur de 1 kg . E cam cat un pachet de faina , sa zic , nu mai mare !
Roxana
& Marc