Comentarii despre restaurante

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Catalin spune:

mesaj postat de anangel_lexi, 01/02/2005, 10:22:52

Elise, spune-mi te rog cat a fost tacamul [la restaurantul GOLDEN BLITZ CENTER (Titulescu 10)] cand ati facut voi nunta. M-ar interesa...Multumesc.

I wish I were an angel...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns an-k spune:

nu-mi spune si mie nimeni nimic despre un restaurant micut in bucuresti, sau cum am mai spus separeul unui restaurant mai mare, as vrea ceva cu servicii de calitate, nu exagerat de scump pt in jur de 20 persoane, cu menu traditional
am luat in calcul casa doina, dar e mare pt ce vreau eu, si cam scumput am inteles, despre nicoresti stie cineva ceva? am inteles ca au separeuri mai micute si servirea este buna, voi ce stiti, deci chiar daca suntem putini vreau sa fac petrecere pt botez, nu doar o masa la restaurant
ajutati-ma va rog, pt ca nu sunt in tara si nu am cum sa ma duc sa vad, orice sugestie e binevenita

anca DNP21martie
bb BIANCA ECATERINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalin spune:

Subiect postat initial de cognos, 03/02/2005, 14:57:51

Buna . Va rog daca se poate sa ma ajutati cu informatii despre restaurante din Bucuresti- eventual numere de telefon . Noi vrem sa ne casatorim anul acesta si bineinteles ca ne-am hotarat - acum - cam tarziu spune toata lumea ! Totusi poate mai am bafta si mai gasesc liber pe undeva prin Bucuresti .Vreau un restaurant in care sa intre 100-130 persoane ,sa pun huse colorate la scaune ,baloane multe etc, sa mai am si loc de dans suficient - si as vrea in vara -cam pretentioasa nu?
Pentru mine este un lucru extraordinar ,sunt atat de fericita .

raspuns postat de Blonda, 03/02/2005, 15:06:04

Eu fac la Pizza&Pasta pe soseaua Fundeni...pe langa spital.nu stiu daca mai au locuri dar poti sa intrebi dar trebuie sa te duci acolo ca nu am numarul de telefon.Bafta maxima!

raspuns postat de ralucah, 03/02/2005, 15:11:42

Daca vrei pot face eu o intrebare la pizza e pasta. sunt in relatii foarte bune cu ei.
e un local frumusel, nou, intra cam 120 pers (maxim parerea mea)., iar vis a vis se vede lacul Fundeni. Vara e dragut foc. daca vrei pot sa iti trimit poze cu sala.

Si de-as avea darul prorociei si tainele toate le-as cunoaste si de-as avea atata credinta incat sa mut si muntii din loc iar dragoste nu am...nimic nu am!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cognos spune:

Da ! te rog sa afli cand mai au loc liber- macar in iulie ,apoi cred ca sarim la septembrie caci intram in post ( de fapt trebuie sa ma mai interesez caci nu stiu cand este postul ).Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucah spune:

nu iubita se poate si in august in ultimele doua week-enduri; postul Sfintei Marii este in primele doua.
Au liber in iulie din cate stiu, parca 2. mai vorbim pe privat

quote:
Originally posted by cognos

Da ! te rog sa afli cand mai au loc liber- macar in iulie ,apoi cred ca sarim la septembrie caci intram in post ( de fapt trebuie sa ma mai interesez caci nu stiu cand este postul ).Multumesc

Si de-as avea darul prorociei si tainele toate le-as cunoaste si de-as avea atata credinta incat sa mut si muntii din loc iar dragoste nu am...nimic nu am!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamadalina spune:

Mai micut cum vrei tu si absolut de vis este Triumf. Este pe kisellef, cum intri dinspre Arcul de Triumf, undeva pe stinga. Are in fata o gradina imensa, ca in filmele alea cu castele si arata exact ca un castel. Preturile sunt decente pentru ca apartine patrimoniului statului, mincarea nu stiu cum e (dar poti incerca) si arata primavara si vara absolut incredibil.Are o capacitate de vreo 100 locuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankl spune:

BUna
uite iti dau si eu o sugestie, la Majestic. Noi acolo facem, in iunie. Capacitatea e pana in 100 persoane, dar au spus ca ma exista un salonas alaturat ale carui usi se pot deschide astfel incat sa asigure o capacitate mai mare, cam 130 de persoane. Sala e foarte frumoasa, iti ofera ei husele colorate pt scaune, aranjamentele florale, baloanele...Si spatiul de dans e suficient. Noua ni s-a parut cel mai frumos salon din cate am vazut si de aceea l-am ales...
Noi am luat la rand toate restaurantele de care stiam si ne-am dus direct acolo si am intrebat ce si cum...
Casa de piatra!

quote:
Originally posted by Catalin

Subiect postat initial de cognos, 03/02/2005, 14:57:51

Buna . Va rog daca se poate sa ma ajutati cu informatii despre restaurante din Bucuresti- eventual numere de telefon . Noi vrem sa ne casatorim anul acesta si bineinteles ca ne-am hotarat - acum - cam tarziu spune toata lumea ! Totusi poate mai am bafta si mai gasesc liber pe undeva prin Bucuresti .Vreau un restaurant in care sa intre 100-130 persoane ,sa pun huse colorate la scaune ,baloane multe etc, sa mai am si loc de dans suficient - si as vrea in vara -cam pretentioasa nu?
Pentru mine este un lucru extraordinar ,sunt atat de fericita .

raspuns postat de Blonda, 03/02/2005, 15:06:04

Eu fac la Pizza&Pasta pe soseaua Fundeni...pe langa spital.nu stiu daca mai au locuri dar poti sa intrebi dar trebuie sa te duci acolo ca nu am numarul de telefon.Bafta maxima!

raspuns postat de ralucah, 03/02/2005, 15:11:42

Daca vrei pot face eu o intrebare la pizza e pasta. sunt in relatii foarte bune cu ei.
e un local frumusel, nou, intra cam 120 pers (maxim parerea mea)., iar vis a vis se vede lacul Fundeni. Vara e dragut foc. daca vrei pot sa iti trimit poze cu sala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinuca_81 spune:

Salutari la toata lumea!!!
Sunt o noua miresica de 2005...sper
Am si eu o intrebare pentru voi...stie cineva cum e Restauranul Triumf, cel de pe Kiselef nu Triumf Casa Taraneasca. Cum e mancarea, cam care sunt preturile...lucruri dinastea...stiti voi!?!
Va pup pe toti si astept raspunsurile.

i love martipan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucah spune:

buna iubita, stiu ca ankalaura a facut nunta acolo anul trecut in toamna. cel mai bine o intrebi pe ea.

quote:
Originally posted by irinuca_81

Salutari la toata lumea!!!
Sunt o noua miresica de 2005...sper
Am si eu o intrebare pentru voi...stie cineva cum e Restauranul Triumf, cel de pe Kiselef nu Triumf Casa Taraneasca. Cum e mancarea, cam care sunt preturile...lucruri dinastea...stiti voi!?!
Va pup pe toti si astept raspunsurile.

i love martipan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cognos spune:

ankl
ai cumva un numar de telefon sau adresa caci sincera sa fiu nu stiu unde este ....

Mergi la inceput