Comentarii despre restaurante

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Catalin spune:

Originally posted by an-k, 23/01/2005, 18:50:30

urmeaza sa nasc o bebelasa aici in belgia, dar ne-am gandit sa facem botezul in tara, si chiar nu stiu ce restaurant sa aleg (am inteles ca trebuie rezervate din timp), avand in vedere ca nu am invitati multi in jur de 20-30persoane as vrea ceva micut dar cu servicii de calitate si meniu romanesc- eventual m-am gandit si la un separeu al unui restaurant mai mare- dar nu stiu care?, unde?, va rog sa ma ajutati cu un sfat daca stiti ceva, ...va multumesc

anca DNP21martie
bb BIANCA ECATERINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clab spune:

Stie cineva ceva de restaurantul "La Radu" de la Herastrau (Piata Presei Libera)?? pentru o nunta ma refer.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

Eu va recomand cu toate increderea Golden Blitz Center (Sos. Titulescu), Bucuresti.
Este o papica super (si calitativ, si cantitativ), servirea ireprosabila... noi am facut nunta acolo acum 3 luni si am fost foarte multumiti.
Au pregatit ei tot, inclusiv tortul de 6 etaje, artificii samd... si ceea ce ne-a placut cel mai mult, au avut bar deschis (fiecare invitat putea comanda orice, de la cele mai fancy cocktailuri pina la tuica).

Singura...problema, ca sa spun asa, ar fi ca nu localul nu accepta manele (noi nici n-am vrut manele la nunta noastra).

Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danutza spune:

si care a fost pretul la golden blitz? ca si eu caut ceva pt 60-80 pers , un meniu de aprox1.000.000. si o servire excelenta!ati fost la TOREGA?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciciep spune:

Salutare la toata lumea!
Sunt noua pe aici si am vazut ca ajutati o gramada de lume cu sugestii despre restaurante. Pai, eu voi avea nunta pe 27 august anul asta si sunt in cautare (febrila!) de restaurant. Ma gandeam la restaurantul HIGH-LIFE de pe langa Piata Victoriei. A avut cineva vreo experienta acolo, stiti cumva cum e mancarea, cum sunt chelnerii??
Multumesc mult
Cicilica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalin spune:

raspuns postat de oanamadalina, 26/01/2005, 14:36:19

29 FARA BAUTURI SI TORT.TE DUCE LA 45-50.
ORICUM, VEZI CA TE-AI TREZIT CAM TIRZIU CU RESTAURANTELE. NU PREA MAI SUNT LOCURI NICAIERI. pOTI INCERCA LA jARISTEA
aM INTELES CA ACOLO MAI SUNT LOCURI. rESTAURANTUL E MISTO, ZONA E NASOALA

raspuns postat de anangel_lexi, 26/01/2005, 15:12:43

Pai noi deja ne-am cam hotarat pentru Casa Imperial dar mai tatonam terenul. Acolo e liber pentru 22 octombrie si cand o sa avem suma, o sa dam primul avans.

raspuns postat de oanamadalina, 27/01/2005, 09:00:58

Da, dar Selectul este pe doua etaje si nu se prea preteaza la nunta. La nunti din astea facute in mai multe camere am vazut ca nu se prea danseaza si lumea nu se simte tocmai ok. Plus oboseala mireului si a miresei care alearga dintr-o camera in alta

Nu stiu unde este Casa Imperial..

raspuns postat de anangel_lexi, 27/01/2005, 11:44:27

Casa Imperial e in Rahova, langa Mc Donalds Rahova. Arata bine, logodnicul meu a fost inauntru, s-a uitat, a zis ca e curat si spatiosiar cand e cald si frumos afara, au si terasa. A facut cineva nunta acolo, stie cineva cum e? Noi vrem sa testam serviciile mergand intr-o zi sa mancam acolo. Sunt curioasa cum e mancarea si cum servesc ospatarii.

raspuns postat de olguttza, 27/01/2005, 12:02:04

anangel_lexi, nu te deranjeaza ca pe gard scrie pretul unui tacam???? 1.000.0000?????

raspuns postat de oanamadalina, 27/01/2005, 13:13:39

Ce am vazut eu si mi-a placut foarte foarte mult a fost restaurantul Triumf. Atentie, nu vorbesc de triumful acela rustic. La asta sa ajunge astfel: intri de la arcul de triumf pe kiseleff si undeva pe stinga e o intrare...si scrie Triumf. Intri ca intr-o curte imensa, cu verdeata pe mijloc...arata exact ca un palat din ala din filme cu gazon si flori pe mijoc, cu o curte uriasa....e superb. La asta as fi ramas doar ca eu am prea multi invitati si capacitatea era de maxim 110 persoane cu dans in alt salon. E impresionant asa cum arata. Si am inteles de la persoana care m-a trimis acolo ca si mincarea este foarte buna
Anangel_lexidaca e asa cum am citit ca scrie pretul tacimului pe gard...hmmm...poate ar trebui sa te mai gandesti....in plus...stii ca Rahova nu are un renume prea bun...si ar trebui sa iei in considerare si chestia asta...unii se sperie daca-i zona prea buna, altii daca-i prea rea.....
pupici

raspuns postat de anangel_lexi, 27/01/2005, 13:34:56

Noi am ales un restaurant in Zona Rahova pentru ca si noi stam in cartierul respectiv, deci e relativ aproape de casa (daca 6 statii de tramvai sunt "aproape"). In plus nu m-ar fi deranjat nici daca scria pretul tacamului pe gard...oricum acum nu mai scrie. Noi nu vom avea musafiri prea pretentiosi la nunta, majoritatea sunt oameni simpli.

raspuns postat de Danna, 27/01/2005, 14:01:28

Restaurantul Select nu este pe doua etaje. La parter este un club.
La etaj unde este restaurantul - exista un cerdac folosit vara si o terasa - gen balcon (separata de terasa de afara). Are intr-adevar trei saloane care dau toate intr-o salon mai mare.
Eu am fost la multe nunti facute in Select, unde ne-am simtit foarte bine si s-a dansat pe rupte.
Acum, depinde insa si de numarul de invitati, de pretentiile lor, etc.

Azara

raspuns postat de oanamadalina, 27/01/2005, 14:01:56

anangel cind ti-am zis de zona nu ma referam obligatoriu la faptul ca cei care vin la voi la nunta ar fi pretentiosi....ma referam la faptul ca daca nu cunosc zona si au auzit lucruri rele despre zona respectiva s-ar putea sa aiba ginduri de tot felul. Faptul ca voi stati in Rahova, n-ar trebui sa va influenteze in alegerea restaurantului...
Eu stau in Baicului (zona domana Ghica) care este la fel de cunoscut ca Rahova, doar ca pentru altceva (trafic de droguri si agresiuni) si crede-ma ca am cautat sa aleg restaurantul intr-o zona cat mai buna tocmai pentru ca invitatii sa se simta confortabil cu ideea. Cinstita sa fiu daca ar fi sa merg la o nunta in Baicului sau in Rahova nu m-as incumeta sa iau taxi sau chestii din astea....si daca n-as avea masina...cine stie?
Si in Dorobanti si in Primaverii si linga Marriot se petrec "evenimente" neplacute...dar astea pentru majoritatea bucurestenilor se numesc "exceptii" sau "intimplari neplacute". In zonele unde stam noi sau voi "evenimentele" sunt pentru noi "obisnuinte", dar pentru ceilalti semne de intrebare....si locuri de evitat.
Ca sa nu mai vorbim de altceva!
Cineva de la o firma de organizare nunti mi-a zis odata ca locul unde este pozitionat restaurantul mareste sau micsoreaza "contributia" invitatilor. Daca e o zona proasta, invitatii isi inchipuie ca si restaurantul e ieftin. Daca e o zona medie de regula estimeaza sau intreaba. Daca e nume rasunator sau zona de lux, ori nu vin, ori dau mult, ori te intreaba pe fata.
pupici

raspuns postat de anangel_lexi, 27/01/2005, 14:07:23

Ai dreptate, dar eu cand am spus ca majoritatea sunt oameni simpli, m-am referit la posibilitatile lor materiale. La un restaurant mai central si mai elegant, automat si tacamul e mai scump. In cazul asta cred ca nu ar mai veni nimeni la nunta la noi. In plus nici noi nu ne permitem un restaurant unde sa fie tacamul mai mult de 1.500.000. Asta e, fiecare dupa posibilitati. Oricum maine merg la o firma care organizeaza nunti. O sa ma sfatuiesc si cu cei de acolo.

raspuns postat de oanamadalina, 27/01/2005, 14:22:49

angel
Eu iti urez multa bafta si sa gasesti ceea ce-ti doresti tu. De fapt...important pana la urma este sa-ti placa tie restaurantul. Cine are placere sa vina va veni!Din curiozitate, la ce agentie te duci?

raspuns postat de blanca000, 27/01/2005, 15:13:34

Adica daca meniul e 29 euro fara bauturi, tu zici ca in final te va costa 45-50 de euro?? Fooooarteeeee mult, enorm de mult pentru locatia aleasa.
Dar ce adaugi acolo in meniu de ajunge la 50? Rochia, Pantofii sau ce...? In meniu nu se adauga imbracamintea ca doar invitatii nu te-ai rugat sa iti cumpari haine scumpe...

Nu te supara te rog pe remarca mea, nu ma refer strict la tine ci zic in general sa nu ridicati tacamul asa de sus.
Te pup si nunta frumoasa.

raspuns postat de oanamadalina, 27/01/2005, 15:25:15

Blanca
Evident ca nu adaug rochia sau pantofii!
Bauturi, tort, decorarea (care intre noi fie vorba e cam furt pe fata daca nu te duci direct la producatorii sau importatorii de baloane), aranjamentele florale din restaurant (la care ma rog...vreau sa fac ceva mai special), husele scaune si muzicile....la ce iesi?
Am pus in calcul exact ce ti se pune in calcul la un restaurant care-ti ofera toate astea!Nimic peste.

raspuns postat de blanca000, 27/01/2005, 15:57:08

Chiar si asa..vorbim de o suplimentare a meniului initial cu 21 de euro.
Eu am avut nunta anul trecut cu meniu 30 de euro la care am adaugat bautura (whisky, campari orange, gin, apa tonica, sampania), husele de scaun (1.2 euro), baloane (7 mil), aranjamentele florale au fost gaspouri aranjate cu florile de la cununie normale, lumanarie pe mese, marturii,am zis sa adaug si fotograful si cameramanul (in ideea sa acopar toate cheltuialite, fara haine) si meniul nu a ajuns la 40 de euro.
Acum fiecare face cum crede dar in principu lumea da 100 de euro la nunta, ceea ce insemna ca un cuplu sa iti dea fix meniul si nimik peste. Alegerea ta....

raspuns postat de ralucah, 27/01/2005, 16:19:53

Acum depinde si de calitatea serviciilor. Adica una este sa vrei un aranjament de masa dichisit, care respecta cromatica decorului si ambianta generala si una e sa pui niste borcanase invelite in staniol cu flori pestrite cum am mai vazut! Nu au cum sa coste la fel.
Acum parerea mea este ca, in general este bine sa alegi un local care sa se "plieze" pe invitati, un local unde sa se simta ok, in largul lor si sa poata veni fara sa isi faca tot felul de probleme legate de pret sau chiar de tinuta.
Parerea mea este ca orice ai zice omul iti da tot cat poate, daca mai mult nu isi permite atunci nu va veni, clar!
Eticheta ar spune ca pretul nu se zice, dai cat poti si vii de placere. Afacerea ar zice, umfla pretul sa scoti bani mai multi. Ca intotdeauna adevarul zace undeva la mijloc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamadalina spune:

Blanca, tu ai enumerat acolo bauturile tari....n-ai zis nimic de sucuri, apa, vin etc...Adauga-le si pe alea.
In plus, cum zicea Ralucah locatia cere un anumit tip de decorare..imi pare rau ca nu am calculul facut pe hirtie la mine ca ti-l trimiteam sa vezi ca asa iese. Iti dai seama ca ne-am straduit sa scoatem tacamul cat mai jos posibil. Stiu ca lumea cam 100-150 da la nunta....eu de regula dau intre 150-200 (depinde de cat de apropiati imi sunt mirii) si tocmai din acest motiv si noi ne-am straduit sa luam cele ma bune preturi. Ideea este ca eu sunt foarte pretetioasa si foarte atenta la detalii si ca vreau sa fac si niste lucruri mai deosebite, mai putin obisnuite la nunta. Nu ma multumeste spre exemplu simpla decorare cu baloane cu heliu suspendate in tavan sau cu inimile alea legate cu verighete. Si stii cum e...fudulia costa.Si nu neaparat fudulia cat dorinta de a face ceva cu totul deosebit, de a evita banalul. Dincolo de acest lucru, crede-ma ca negociez cu furnizori de vinuri ca sa obtin preturi mai mici la vinurile pe care le vrem, ca alcoolicele tari l-am rugat pe nasul sa le cumpere din free shop din belgia ca sunt mai ieftine decat aici si tot asa....deci chiar incerc sa scad sub suma aia cat mai mult.
Pe de alta parte, foarte, foarte multe probleme legate de invitati cum ca n-ar veni nu-mi fac. Deja, nasii mei mi-au facut o figura de toata frumusetea si au mai adaugat pe lista 40 de persoane...asa ca am ajuns la stadiul la care ma intreb unde o sa inghesui eu 200 de invitati - asta in ideea in care de la nasii mei vin o jumatate din cei chemati. Restul pe care-i vom chema sunt oameni cu venituri medii si mari. Avem si asa- zisele "pierderi" luate in calcul - rude mai modeste, cateva cunostinte mai modeste...dar dupa calculele noastre, cred ca una peste alta vom iesi fix pe fix....sau cel putin asa sper!!!!De plusuri incerc sa nu-mi fac vise...daca e, e, daca nu, nu. Nu vreau sa transform nunta mea intr-o afacere...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamadalina spune:

ok Catalin ...cred ca ne-am lamurit acum...poate continuam discutie in alta parte.
Multumim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucah spune:

Fetelor am si eu nevoie de ajutor:
Cine stie ceva de rest Casa Jienilor??? Concret, cum e mancarea, cum e servirea?
E situat langa Bucur Obor

Fac cinste cu o cafea

Si de-as avea darul prorociei si tainele toate le-as cunoaste si de-as avea atata credinta incat sa mut si muntii din loc iar dragoste nu am...nimic nu am!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pyssy spune:

salve! Am si eu nevoie de un pic de ajutor din partea voatra : stie cineva cum e restaurantul AnaOil din Sibiu ! Daca ati mai fost la vre-o nunta pe acolo sau ati mancat pe acolo si stiti cum este .. da-ti-mi si mie de stire .. Merci mult.. Pupici

pyssy

Mergi la inceput