Acte la primarie
Raspunsuri - Pagina 8
pyssy spune:
Off . scuze.. am incurcat nick-urile
Mesajul era pt Vianne
www.nunta.noastra.8k.com" target="_blank">Poze cununia civila
www.vraja-marii.8m.com" target="_blank">Poze cu noi :)
Cand te apuca cheful de munca ,aseaza-te si asteapta sa-ti treaca
olguttza spune:
quote:
Originally posted by alehiam
am si eu alta intrebare... cam cat costa analizele pt certificatul medical?
mercic
Depinde...ca sa zic asa . Noi am facut anul trecut in septembrie cununia si am avut trei variante:
1) la medicul de familie al fiecaruia (al meu era in provincie, deci greu de ajuns in scurt acolo) -> costa 1.000.000/persoana;
2) la orice policlinica cu plata -> costa 1.500.000/persoana;
3) pe nashpa, cu pila, la orice policlinica de spital din bucuresti -> 1.000.000 pentru amandoi si cu siguranta ca avem certificatele antedatate (data trecuta pe ele tre' sa fie aia in care depui actele).
Evident, am ales ultima varianta si n-am avut dureri de cap.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/olguttza/my_photos
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.
dana n. spune:
quote:
Originally posted by olguttzaquote:
Originally posted by alehiam
am si eu alta intrebare... cam cat costa analizele pt certificatul medical?
mercic
Depinde...ca sa zic asa . Noi am facut anul trecut in septembrie cununia si am avut trei variante:
1) la medicul de familie al fiecaruia (al meu era in provincie, deci greu de ajuns in scurt acolo) -> costa 1.000.000/persoana;
2) la orice policlinica cu plata -> costa 1.500.000/persoana;
3) pe nashpa, cu pila, la orice policlinica de spital din bucuresti -> 1.000.000 pentru amandoi si cu siguranta ca avem certificatele antedatate (data trecuta pe ele tre' sa fie aia in care depui actele).
Evident, am ales ultima varianta si n-am avut dureri de cap.
Si noi tot ultima varianta am ales-o.
Tot anul trecut in sept pe 4.Voi pe cat?
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?catID=87&albumID=3219207" target="_blank">Poze cununie civila
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3286839" target="_blank">Diverse poze
olguttza spune:
Pe 11 . Zi cu profunde semnificatzii...ist(o)erice . Si parca ieri a fost....
leyla spune:
Pentru fetele care au avut deja cununia vicila, intreb si eu ca tampu', actele se depun inainte cu 14 zile lucratoare sau calendaristice? Eh, va asteptati la asemenea intrebare:))
Mersic
leyla spune:
cununia civila....evident!!!
quote:
Originally posted by leyla
Pentru fetele care au avut deja cununia vicila, intreb si eu ca tampu', actele se depun inainte cu 14 zile lucratoare sau calendaristice? Eh, va asteptati la asemenea intrebare:))
Mersic
olguttza spune:
quote:
Mersic
Zile calendaristice! Minim 10, maxim 14. Depinde de cum iti spun cei de la primarie. Noi am depus pe 30 August pentru 11 Septembrie. Certificatele prenuptziale erau datate 30 August.
Cununia noastra
Nunta
Pozici
leyla spune:
Multumesc mult de tot de raspuns. De fapt a 14-a zi cadea intr-o duminica, ca atare ati depus intr-a 13-a, adica luni. M-am lamurit acuma! saru' mana:))
quote:
Originally posted by olguttzaquote:
Mersic
Zile calendaristice! Minim 10, maxim 14. Depinde de cum iti spun cei de la primarie. Noi am depus pe 30 August pentru 11 Septembrie. Certificatele prenuptziale erau datate 30 August.
Cununia noastra
Nunta
Pozici
before-after spune:
Eu o sa ma casatoresc la sect.3. Am sunat acolo si mi-a zis ca pt 11 iunie tb sa mergem pe 30 mai(luni). In caz ca nu reusim sa ne programam pt. sambata dimineata(nu am pile), o sa alegem ziua de vineri.
De asememea mi-a zis ca certificatele medicale tb emise tot in ziua de luni. I-am spus ca e imposibil, si ce credeti ca mi-a raspuns? "Ceilalti cum vin cu ele datate in ziua programarii"?
Am reusit sa vorbesc la o clinica medicala pt. a mi le elibera cu o data ulterioara...
Ce de stres...