Acte la primarie
Raspunsuri - Pagina 7
alexia28 spune:
Fetele care aveti nunta in iunie, cand va faceti programarea la primarie? Iubi al meu cunoste pe cineva la Sector 2 unde facem noi si l-a sunat si ne-a spus ca sa ne ducem cu 2 saptamani inainte; ori dupa cate inteleg de aici cred ca e tarziu ca sa mai putem gasi liber la ora pe care o dorim noi. Noi avem nunta pe 18 iunie, credeti ca ar trebui deja sa ne ducem cu o bomboana, o atentie la cineva acolo, dar la cine?
Cunoaste cineva situatia la Sector 2?
ioana07 spune:
quote:
Originally posted by alexia28
Fetele care aveti nunta in iunie, cand va faceti programarea la primarie? Iubi al meu cunoste pe cineva la Sector 2 unde facem noi si l-a sunat si ne-a spus ca sa ne ducem cu 2 saptamani inainte; ori dupa cate inteleg de aici cred ca e tarziu ca sa mai putem gasi liber la ora pe care o dorim noi. Noi avem nunta pe 18 iunie, credeti ca ar trebui deja sa ne ducem cu o bomboana, o atentie la cineva acolo, dar la cine?
Cunoaste cineva situatia la Sector 2?
Pai bineinteles ca trebuie sa va duceti dinainte cu o MICA atentie (o bomboana...un pliculetz...ceva...) Asta ca sa fiti siguri ca prindeti ora pe care o vreti voi...Dar banuiesc ca trebuie sa si cunoasteti pe cineva de-acolo...sau pe cineva care cunoaste pe cineva de-acolo...
Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti intreaga lume.
http://community.webshots.com/user/ioana07
Alinus25 spune:
Alexia, sa stii ca si eu am nunta tot pe 18 iunie.
Noi ne-am facut "programarea" in luna ianuarie, deja erau ocupate toate orele, mai erau libere numai dimineata, dar eu am vrut dupa-masa de la 17 (la noi marea majoritate fac cununia la primarie dupamasa, asa imbraci doar rochia de mireasa nu-ti mai trebuie si alta tinuta ... alt stres), cu "interventii" ne-am programat la ora 15.45.
Cei de la primarie ne-au dat o lista cu toate actele pe care le avem nevoie, printre care trebuie achitata o taxa de 500.000 lei pentru cununiile in ziua de sambata.
Deci dosarul inca noi nu l-am facut, pe lista aia se precizeaza ca in perioada 7-9 iunie trebuie sa depunem dosarul ... la sfarsitul lunii acesteia o sa-l facem.
Pupici
ralnied1 spune:
Nu stiu daca este si in alte parti taxa de copac, dar in Iasi. Este posibil sa fie doar o taxa instituita la nivel local.
alehiam spune:
am si eu alta intrebare... cam cat costa analizele pt certificatul medical?
mercic
Dumnezeu i-a dat sperantei o sora: ea se numeste amintirea - Michelangelo
http://community.webshots.com/user/malynskaya
Vianne spune:
Fetelor, iar vin cu o intrebare, poate ma ajutati...
Prietenul meu este cetatean brazilian dar s-a casatorit si divortat pe teritoriul SUA. In cazul acesta, cand va veni aici, catre ce ambasada trebuie sa se indrepte pt a obtine acel act cum ca nu e casatorit?
ellamiss spune:
Si noi vom face cununia civila la Primaria sectorului 5.Mi-a spus cineva ca este foarte greu sa obtii o ora pe care o vrei.Si mi-e frica sa nu-mi dea toate planurile peste cap.Eu as vrea la 10 pentru ca la 10:30 am programare la coafor si o sa ma tina destul de mult pentru ca am parul foarte lung si apoi cununia religioasa este la ora 17:00 dar pana atunci trebuie sa-i ia pe nasi, sa vina la mine......sper sa nu mi se intample ceva neplacut in legatura cu ora.
photos.yahoo.com/ellamiss2000
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by alehiam
am si eu alta intrebare... cam cat costa analizele pt certificatul medical?
mercic
Dumnezeu i-a dat sperantei o sora: ea se numeste amintirea - Michelangelo
http://community.webshots.com/user/malynskaya
Ai mai multe solutii:
1. Mergi direct la medicul de familie cu o cutie de bomboane (sau altceva) si intrebi direct daca te poate ajuta cu certificatul. In general costa in jur de 150 de mii. Cel putin asa este in zona Iasului. La asta se adauga ceva in plus pentru medic (100-200 mii, depinde de medic, de relatiile in care esti cu respectivul etc). Sau poate ai norocul sa te refuze...
2. Faci analizele si aici preturile difera in functie de cabinetul unde le faci, mai mult ca sigur. De ex, medicul sotului meu l-a trimis sa-si faca analizele undeva unde il costa cam 350 de mii. El a mers in alta parte si a le-a facut cu 90 de mii. Se fac analize la sange si raza la plamani. Apoi mergi cu rezultatele la medicul de familie (sigur tot cu o ciocolata sau altceva...) sa-ti treaca rezultatele in certificatul propriu-zis, sa-l semneze, sa-l parafeze, sa precizeze acolo ca esti apta pt casatorie, sa lipeasca un timbru fiscal pe care tot tu il duci (de vreo 5-10 mii lei) si gata.
3. Am mai auzit o varianta ca ai putea merge la orice policlinica sa-ti faci aceste analize, dar eu cred ca in final tot pe la medicul de familie trebuie sa ajungi ca sa iti incheie certificatul... NU stiu sigur, dar cred ca asa e...
pyssy spune:
Vianne, incercati la amandoua .. una trebuie sa va dea ca nu a fost casatorit in Brazilia.. si una tre sa ve dea ca s-a hotarat dentinta de divort in USA, sau e posibil daca are hartia cu sentintza de divort sa nu mai fie nevoie sa mergeti si la ambasada USA
Cel mai sigur: mergeti si intrebati la primarie
Pupici si bafta
www.nunta.noastra.8k.com" target="_blank">Poze cununia civila
www.vraja-marii.8m.com" target="_blank">Poze cu noi :)
Cand te apuca cheful de munca ,aseaza-te si asteapta sa-ti treaca