Mamici de Iulie August (64)
Raspunsuri - Pagina 13
Dorsilia spune:
Eh cu cafeaua si tigara m-ar intelege mama perfect, dar ea a fost si e silueta chiar si ca gravida, zice ca a fost invidiata pentru asta, ori cand m-au vazut ai mei pe mine ca o elefantica ... la inca nici 7 luni implinite... deja isi faceau probleme despre cum ma deplasez
lia 29 sapt de la UM
roller025 spune:
, Roxa! Sa nu uiti casca!
Dana M 31 saptamani
29 ani si 10 luni - rac
DPN 26 iulie
Dr. Badiu Alexandru
anne33 spune:
Pai la ecograf ne-a pus nea doctoru si azi si pozitie buna de vazutce are bebe acolo nu,ia sa-si mai puna si mami si tati si toata lumea pofta in cui.Si la 21 de sapt am fost la eco 3D la CMU,si tot pofta-n cui ni s-a raspuns,caci bebe nu era pozitzionat.Daca stiti nr de tel de la Sanador,datini-l si noua,caci in drum spre mare,m-as opri si la Bucuresti.Bine ,pana la mare mai e, ca abia pe 7 iulie am ultimul examen,deci o sa plecam prin 10 sau imediat dupa.Va pupicesc burticoselor. Ana,32 ani,Sagetatore,in26 sapt,DPN 1 septembrie
alice2004 spune:
Fiecare femeie cu tipicul ei ... da' cite kilograme ai luat de te vezi elefantica ? Si chiar de-ar fi asa, ce daca ? Daca bebe este bine sanatos, este ok, scapi tu de kilogramele in plus dupa ! Eu am luat aproape 11 si pe cuvint daca vad unde s-au pus, ca tot adolescentina par ! Adevarul este ca nici nu prea m-am mai uitat in oglinda, dar in afara de burtica mea care se mareste intr-un ritm alert, de am impresia ca o sa imi plesneasca, in rest nu prea e nimic schimbat ...aaa, daaa, si sinii ! Asa ca gura lumii sloboda, daca te-ai ingrasat mai mult, e nasol, daca nu, iar e nasol, cum o dai tot prost pica ! Lasa-i pe toti sa vorbeasca, doar nu au alta treaba, nu ?
Hai ca va las si eu acum, ca in sfirsit se termina programu' pe ziua de azi - uraaaaaaaaaaa !!!!! Ma duc acasa, la jumatatea mea, sa ma relaxez si ne auzim mai later !
Pupici la toata lumea si o dupaamiaza linistita ! Trebe sa fug si la baie, ca bebe s-a rasucit iar fara de mila pe vezica mea si nu rezist juma de ora cu masina fara o vizita la "privata" !!!
Alice - 28 saptamini
35 de ani/pesti
DPN 15-16 august
alice2004 spune:
PS - Ana, numerele de la sanador sint 322.27.42 si 322.46.74, dar cred ca la herghelegiu este deja o mare coada ... daca vorbesti, spune-mi si mie cind au ajuns cu programarile, te rog ! Multumesc mult !!!
Alice
35 de ani/pesti
DPN 15-16 august
roller025 spune:
Lia, io am luat doar 9... Si sosu' zice ca nu mai incape de mine in pat... Nu ca inainte avea prea mult loc...
Dana M 31 saptamani
29 ani si 10 luni - rac
DPN 26 iulie
Dr. Badiu Alexandru
Doamna Bibi spune:
Fetili,spuneti-mi si mie va rog cum se face sau unde se face testul anticorpi Rh ca am inteles ca la Babes (???) sau la Cantacuzino este muuuult mai ieftin sau chiar gratis decat la centrele astea private.Si cum eu mi-l fac destul de des si testul nu costa decat 850 mii,please...Pot face acolo si alte analize (trebuie sa-mi repet iar glicemia) si inca ceva (va zic maine ca nu stiu pe dinafara).Dureaza mult rezultatul acolo?
Eu m-am linistit cu kg, am luat 6,5 kg!!!!Sunt asa mandra ca intrasem in panica.Sambata am avut un soc de cata burta de mare am.M-am imbracat cu o rochita elastica care mi-a scos asa tare burta...tata mi-a zis ca sunt greiere,auziti si voi ce greiere o fi ala la 1,78 cu burta mare si tuguiata?!?!Mama mi-a aratat clar ca burta mea e de baiat e asa tuguiata.
Ce pacat cu capsunile,adevarul este ca unii au alergii,aveti grija.Eu una sunt imuna,am mancat in weekend 2 kg singura si n-am nici pe naiba.
Va las si va pup ca plec acasa (deh,am program redus...).Nu ma uitati va rog cu Rh.
Monique si bebe mic 26 sapt.,DNP 30 august 2004
28 ani, sagetator
http://community.webshots.com/user/monicaotelea
diana21 spune:
Monicut, pai nu-ti spusei??? La Institutul de Hematologie, iti dau adresa imediat ce o gasesc. E GRATIS!!! Rezultatele le ai a doua zi! Eu o sa merg peste doua saptamani. recoltarile se fac intre 8 si 11 in fiecare zi in afar de vineri, mi se pare. Ce rost are sa platesti? ia-ti trimitere de la dr. de fam. sau de la gin. si du-te. Nu stiu de alte analize, dar Rh-ul acolo se face gratis pt. gravidutze!
Diana, 26 ani, gemeni/rac
Fetita Strumfita - 26 de saptamani in Burtica
DPN 30 august, Sp. Municipal