Mamici de Iulie August (64)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreea_s spune:

Fetele, eu o iau din loc ca vad ca ma doare iar burtica, ma duc acasa sa ma bag in pat.
Va pup!

Andreea, 26 ani-Pesti, DPN 4 iulie, dr Bogdan Marinescu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

Eu de picioare reci am scapat de cand sunt gravida, insa frigu nu m-a luat azi pe strada ci aici in imputitu asta de birou cu gresie pe jos. Ca v-am zis ieri acasa imi venea sa-mi bag talpile in apa rece si mainile, asa de calde le-am simtit, mi-am luat si febra crezand ca nu-i ceva in regula, insa erau doar extremitatile asa, si am umblat fara ciorapi toata ziua. Mi-erau degetele si talpile, palmele rosii si calde. Verigheta iesea greu de pe deget, si pana acum aproape ca iesea singura mai ales la spalat. Cred ca mi se umflasera cat de cat degetele de la maini si poate si talpile.
Sambata au fost 30 de grade, a plouat cu galeata dupamasa, eu am avut zi de transpirat, am avut bufeuri de dimineata, apoi prin magazine si mai si.
Azi de la frig toate si-au redus dimensiunile.

lia 29 sapt de la UM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

Andreea, pupici si odihna. Ne auzim maine!

Dana M 31 saptamani
29 ani si 10 luni - rac
DPN 26 iulie
Dr. Badiu Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

Cat despre nascutul la 8 luni v-am zis si eu ce mi s-a spus, nu mi-a prea picat bine si nici aprecierea tonajului meu, dar am tacut, ce sa fac ? Doar mama n-a vrut cu rea intentie sa o zica, parea doar ingrijorata.

lia 29 sapt de la UM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Andreea, odihna placuta si sper sa te simti mai bine miine !
Lia, si la noi au fost ieri aproape treizeci de grade daca nu si mai mult si vorbeam cu sosul meu ca trebuie sa imi iau ceva rochite mai de vara, ca blugii deja sint prea caldurosi, dar eu tot aveam retineri si asta pentru ca si la noi aici la firma este racoare si cum eu stau pe scaun mai tot timpul, uneori imi ingheata picioarele bocna ! Asa ca tot la salopeta de blugi m-am oprit, mai ca e si vremea urita afara si e frig ... de la 30 la 14 grade, puah !
Alice

35 de ani/pesti
DPN 15-16 august

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

Lia, mama a intrat in panica intr-o dimineata cand i-am spus ca imi beam cafeaua! Ca afecteaza cupilu'! Astea sunt mamele! Sa ne traiasca!

Dana M 31 saptamani
29 ani si 10 luni - rac
DPN 26 iulie
Dr. Badiu Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne33 spune:

Mai fetele,scumpicile,dati-mi si mie retzeta cum sa fac sa vad putzica lu bebe din burtica,toata lumea stie numai eu nu si am fost azi la nea doctoru pt vizita se 26 de satpamani,bine poate ar trebui sa fiu fericita ca toate alte cele sunt bune,nu ma pot plange chiar de nimic ,doar de kg in plus(16),de la 50 la 66.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Pai eu una nu stiu alta metoda de a vedea putzulica lu' bebe din burtica decit la ecografie si asta daca bebicul este ingaduitor si ti-o arata !!!! Al meu a fost foarte darnic si i-a aratat din prima lui mami si tati ca este baietel !!!
Lia, mamele tot mame ... pe vremea lor era altceva, si maica-mea tin minte ca imi tot spunea ceva de luna a 8-a, ca nu prea e bine ca bebele sa se hotarasca sa apara atunci, dar eu nu am prea bagat-o in seama atunci, ca nu aveam nevoie de informatia asta. Acu insa nu am mai intrebat-o si de ce stie ea asa, ca doar a lucrat la maternitate vreme de 30 de ani ! Doar ca inainte sa intreb m-a uimit cu alta poveste, cind i-am spus ca sint gravida si ca ma duc la control, la ginecologie - asta se intimpla prin ianuarie, inainte sa implinesc trei luni - m-a intrebat ca de ce ma duc ? de ce am nevoie sa ma controleze cineva ? ca ea pina la trei luni nu a permis nimanui sa "umble" la ea ... eu i-am replicat ca daca e ceva in neregula sa am timp sa fac ceva, ca dupa trei luni juma la revedere ! Dar ea o tinea pe a ei ... asa ca vezi si tu cum este generatia de prin omienouasutetoamna !!!! Nu iti face probleme, ti-am spus, gindeste pozitiv si toate cele bune o sa se reverse si asupra lui bebe odata cu tine ! Multa sanatate !
Alice

35 de ani/pesti
DPN 15-16 august

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Monique, am vazut ca esti si tu nedumerita cu banii aia de la Primarie. Pai, mai nou da statul 1.400.000 pt. bebe. Trebuie sa mergi la serviciul social nu stiu cum din cadrul primariei cu copia dupa cert. de nastere al voinicelului si primesti banii. N-are legatura cu alocatia sau cu banii de pe CIC.

Diana, 26 ani, gemeni/rac

Fetita Strumfita - 26 de saptamani in Burtica
DPN 30 august, Sp. Municipal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

hihihihi numai a mea mama e normala cu cafeaua...ca stie ce inseamna sa stai fara!!!
anne, buna...nu esti singura care "nu stie". dar vad ca tu esti sigura ca e baiat...... asa ca...fa-ti programare la ecografie si poate ai noroc sa vrea sa va arate!
gagicuze va pupici, vorbim later ca ma duc la doctorit sa-mid ea tidula de conced....si dupa aia dau o raita pe la santer.
ne auzim later!!
rox

Mergi la inceput