Mamici de ianuarie-februarie 2005 (4)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andrutza spune:

Pentru tabelul de mamici
La mine, UM e 10.04

Andrutza si bb

P.S. voua va e rau toata ziua? Ca eu nu mai suport cafea, fum de tigara si dulciuri - nici macar sa se vorbeasca de ele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Buna, fetele!
Bine ai venit printre noi, galaxy! Iti doresc o sarcina usoara!
Andrutza, intra-adevar, sexul bebului il putem afla pe la 4 luni, si atunci daca el este intors cu funduletul, nu il putem vedea.
Eu suport dulciurile, mirosul de cafea nu mi-a placut niciodata, dar vad ca il suport, dar mirosul de tigare nu il mai suport sub nici o forma, imi vine sa vomit imediat daca il simt.
Voi cum va mai simtiti, fetele?
Eu mai am dureri de burta din cand in cand, sunt curioasa tare cat s-o fi facut uterul.
Va pup!

oana si bb din burtica (8 saptamani)
"Si maine mai este o zi..."
http://community.webshots.com/user/oanacretu..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingerasu spune:

Alina Maria ....... UM 24.03
Ingerasu .......... UM 26.03
Crinuta ........... UM 26.03
Oana Cretu ........ UM 26.03
Adana ............. UM 27.03
Lali .............. UM 03.04
BalMascat ......... UM 09.04
Andrutza .......... UM 10.04
BDana ............. UM 12.04
Galaxy ............ UM 17.04

Fetelor eu nu mai am absolut nici un rau sau greata, am avut usor la inceput dar acum "mi-am revenit". Doar parfumul, nu oricare ci unul anume, nu il suport. In rest, nimic. Nici nu ma mai doare uterul si nici crampe nu mai am. Poate si din cauza ca iau Utrogestan si vit E, nu stiu dar oricum totul este bine. Oricum eu nu sunt genul cu simptome asa ca stau linistita si fericita ca nu .
Oricum sa nu-mi dati cu ceapa pe la nas ca va "scuip" de nu va vad Bleah, piei ceapa!
Doar pofte ce am, mai ales la fructe. Cred ca am mancat in ultimele zile cu kilogramele in fiecare zi capsuni si cirese, ca tot sunt de sezon.
In rest, sunt bine si fericita.
Mie in schimb a inceput sa mi se vada usor burtica. Mi-am facut o poza si se vede deasupra parului pubian ca s-a tuguiat in exterior. Tare mandra sunt de ea si o arat la toata lumea

8+ saptamani
ingerasu cu ingerasul mic din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

LA mine UM e 12 aprilie. Fetelor, mie mi-e tare frica. Abia astept sa merg la eco, in prima saptamana din iunie (cred ca pe 1 ma si prezint la dr). Imi fac o mie si una de griji din cauza ca nu am simptome de . In afara de dureri de mijloc, altceva mai deosebit nu simt. Sa dea Dumnezeu sa fie totul in regula, si sa ma numar printre cele care nu au greturi

Doamne ajuta cui saruta si sporeste cui iubeste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Buna fetelor. Bun venit celor noi. Ma bucur mult ca lista se mareste.

Dragelor, eu nu am putut intra ieri deoarece mi-a fost ingrozitor de rau, si toata seara am vomitat. Orice mancam dadeam afara. A fost ingrozitor.
Si azi ma simt slabita, mi-e si frica sa beau apa, dar totusi m-am incumetat sa mananc ceva.

pupici
Crinuta si bb din burtica 8+ satpamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Buna,
Scuze ca deranjez lista insa la mine trebuie trecut UM 18.04 v-am povestit ce sa intamplat,asa ca sunt ultima pe lista acum.
Eu am sa revin diseara sper sa aud cat mai multe de la voi.
Pe curand !

alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

Ingerasu .......... UM 26.03
Crinuta ........... UM 26.03
Oana Cretu ........ UM 26.03
Adana ............. UM 27.03
Lali .............. UM 03.04
BalMascat ......... UM 09.04
Andrutza .......... UM 10.04
BDana ............. UM 12.04
Adita.............. UM 12.04
Galaxy ............ UM 17.04
Alina Maria ....... UM 18.04

Doamne ajuta cui saruta si sporeste cui iubeste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BalMascat spune:

Adita, nu te ingrijora ca nu ai simptomuri. Eu azi am avut primele semne usoare de greatza, nimic puternic. si pot manca orice si nu ma deranjeaza nici un miros. eu miercuri merg la eco, sa tineti pumnii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Buna seara, fetele!
Crinuta, ai inteles si tu cat de ingrozitor este sa-ti fie rau si sa-ti vina sa vomiti incontinuu. Intr-adevar, este oribil. Daca te simti mai bin asa, stai intinsa in pat.
Adita, nu te mai ingrijora ca nu ai simptome, caci poate esti tu mai norocoasa, ca unele fete de aici.
In rest, eu sunt bine!
Crinuta, am gasit pepene azi! E la rece, de-abia astept sa mananc! Cred ca ma duc acum!
Va pup!

oana si bb din burtica (8 saptamani)
"Si maine mai este o zi..."
http://community.webshots.com/user/oanacretu..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Oana, nu imi venea sa vomit in permanenta, ci, dupa ce pe moment ma simteam ma bine, dar dupa 20 de minute iar ma apuca, si am facut si greseala sa mananc usor. Nu am suportat nimic. Nici apa. A fost ingrozitor.
De stat am stat numai in pat ieri. Nu pot crede cat de mult pot dormi.
Azi am luat de dimineata Navidoxine, si pana acum ma simt destul de bine.
Oana, sa imi spui cum a fost pepenele. Tu cum te mai simti?

pupici
Crinuta si bb din burtica

Mergi la inceput