Mamici de ianuarie-februarie 2005 (4)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Sa-ti traiasca fetita, Adita!
Eu sunt in treacat pe acasa, caci voi iesi sa ma plimb un pic, caci nu am vazut si eu o vedeta anul asta de la Festival, am fost numai in alte parti prin plimbari, si duminica se termina si nu am iesit si eu deloc, la 5 minute de mine...
Maine o sa ma duc si la plaja, e o vreme superba, profit cat sunt libera, ca dupa aceea cu bebe...
Au mi-am anuntat familia si prietenii dinainte sa raman insarcinata ca vrem sa facem, si a iesit din prima. Bine, sper din toata inima sa nu fie probleme, caci nu stiu ce as face.
Nici aici vad ca nu au facut analiza la Listerie si Chlamydie. sa speram ca e bine, si sa nu mancam ce este interzis.
Va pup!

oana si bb din burtica (7 saptamani)
"Si maine mai este o zi..."
http://community.webshots.com/user/oanacretu..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Salut fetelor,
Va dau o veste care nu o sa va bucure insa este important sa stiti ca nu aveti voie sa mancati DELOC ficatei ,pateu si in general mancarurile cu acest subiect. Pe de alta parte nici branza topita, alune, sau scortisoara folosita in placinta cu mere este razu pt. formarea creerului.
Stiu ca e nasol insa este adevarat incercati sa nu uitati.
Eu una am pofta de ficatei insa nu se poate.Voi stiati?
Pe curand !

alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

De ficat stiam, insa de branza topita, scortisoara si alune nu. Sincer, se exagereaza de nu se poate.
Pai toate femeile de aici mananca tot ce le taie capul si au copii normali, iar la noi, tarancile mananca de toate pentru toti, nu isi fac analizele, si totul e ok.
Eu una zic ca se face prea mare tam, tam cu ce se poate manca sau nu.
Nici eu nu mananc ficat, dar mananc branza topita, deoarece e facuta din lapte pasteurizat, mananc din cand in cand alune, si nu mi-a spus nici un dr ca nu ar fi bune.
Pai aia nu, aia nu, in final ce mai mancam??????

pupici
Crinuta si bb din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Aici sunt de acord cu tine, Crinuta. Vreti sa va zic ce mi-a zis mie dr? Cand am intrebat-o ce nu am voie sa mananc mi-a raspun carnea trebuie sa fie bine facuta, sa nu mananc branzeturi din lapte crud (trebuie pasteurizat) si atat. Si a zis ca in rest am voie sa mananc orice. Nu stiu ce sa mai cred.

Mai aveti si alte simptome?

oana si bb din burtica (7 saptamani)
"Si maine mai este o zi..."
http://community.webshots.com/user/oanacretu..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

Mai, eu stiam ca nu e recomandat sa mananci pateu, dar de branza topita si alune chiar ca n-am mai auzit. Eu am mancat de toate, chiar si pateu, si ficat si am doi copii sanatosi, bine dezvoltati si foarte inteligenti. Si eu sunt de parere ca se exagereaza de multe ori.

Doamne ajuta cui saruta si sporeste cui iubeste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Buna seara,
Se pare ca pe aici e liniste pe aici de asemenea si la mine in casa au plecat musafirii si sunt parca mai linistita. Si mie mi s-a parut ciudat atat de multe chestii interzise in privinta mancari insa pana la urma urmei fiecare face ce vrea normal .Eu una sunt foarte entuziasmata si i-mi place sa stiu orice chiar daca sunt sanse mici sa fie adevarate.
Asa fac cu orice in privinta copilului si sincer de ce nu ?
Stiu ca daca eram inca in Romania nu as fi fost asa pretentioasa insa daca am sansa sa am un sot pretentios si posibilitati in privinta multor mofturi mi le fac.
Sper sa profitati si voi de aceste momente frumoase si sa va oferiti tot ce e mai bun caci ce este bun pt. voi e bun pt. bebe.
Pe curand !

alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrutza spune:

Buna dimineata!

Am incercat sa intru vineri, dar nu se deschisese inca subiectul si eram foarte trista, nu stiam ce s-a intamplat... Bine ca e ok.

Si din nou cu intrebari, ca sunt mai noua

Eu am pisica acasa. Si stiu si de toxiplasmoza. Daca pisica nu iese niciodata din casa si nu are contact cu nici o alta pisica e pericol de infectare? Mie medicul de familie mi-a spus ca nu. La ginecolog nu am ajuns inca dupa cum v-am spus, m-a programat abia miercuri.

Pe deasupra eu nu am avut nici un fel de boala in copilarie. Mai merg si cu nenorocitele astea de autobuze la servici, aglomerate si imputite. Sunt foarte ingrijorata si nu stiu ce sa fac.

Pana miercuri cand la duc la control va mai pisez eu cu intrebari. Dupa cum v-am spus, sunt mai proaspata in bransa si nu am cunostinte sau cu

Multumesc mult pentru raspunsuri.

Andrutza si bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galaxy spune:

cioc cioc!! mai e loc de o burtica pe aici?
salutari la toti de prin austria.
ne-am trezit si noi cu o surpriza mica si neasteptata.
UM = Aprilie 17
DPN = Ianuarie 22
In 8 iunie o sa am si eu eco. pana atunci si si dupa ne gandim si noi daca e bb sau bebitza. :)

un tip mic: 2 cani de ceai verde pe zi fac bine.
salut!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza5 spune:

andrutza, trebuie oricum sa iti faci testul toxo (asta e valabil si cand nu ai pisica pentru ca toxoplasmoza se ia si de la carne infectata).
Daca iti iese testul negativ si daca pisica ta este vaccinata, nu ai de ce sa iti faci griji, numai ca de acum incolo evita sa ii schimbi tu nisipul!
Si eu am 2 pisicute si sunt insarcinata insa sunt de curand vaccinate (vaccinul este valabil 1 an) asa ca medicul meu mi-a spus ca nu am de ce sa imi fac griji.... mai e problema parului, insa deocamdata le-am limitat accesul - nu mai au voie in camera mea si in camera in care o sa sta bebeul..
Eliza, 14 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingerasu spune:

Bine ai venit galaxy si sa ai o sarcina cat mai usoara. Pai, pe 8 iunie este cam devreme sa stii ce o sa fie, mai ai de asteptat.

Andrutza, Eliza are dreptate, chiar daca nu ai cum sa iei totusi, pt siguranta ta fa-o.

Alina Maria ....... UM 24.03
Ingerasu .......... UM 26.03
Crinuta ........... UM 26.03
Oana Cretu ........ UM 26.03
Adana ............. UM 27.03
Lali .............. UM 03.04
BalMascat ......... UM 09.04
BDana ............. UM 12.04
Galaxy ............ UM 17.04

Adita, Andrutza spuneti-mi si UM iar celelalte fete care fac parte din trupa si le-am omis sa-mi scrie.

8+ saptamani
ingerasu cu ingerasul mic din burtica

Mergi la inceput