CIC plátit "altfel"?
Raspunsuri - Pagina 2
Girasol spune:
Am fost pe site-ul de la Casa de Pensii PH si acolo am gasit expusa exact situatia asta cand firma are putini angajati. Era acolo documentatia necesara pt. intocmirea dosarului inclusuv adresa cu nr. camerei unde se depune dosarul, adica mura-n gura dare ei(cei de la firma) habar nu au de asta.Astazi am revenit la firma ca sa ii informez despre cele aflate, sperand ca exista pe undeva o greseala cu actele, ca nu era dosarul complet dar surpriza: mi-a "sarit patronul in cap", ca sa zic asa, ca lui sa-i platesc patru drumuri la Ploiesti ca pe ei i-a intors de 4 ori inapoi cu dosarul si abia a cincea oara l-au primit, intotdeauna motivand ca mai lipseste cate ceva.Le-am spus ca asta nu este problema mea si ca nu o sa platesc nimic iar patronul m-a amenintat ca o sa ma tina incurcata cu banii cat o sa vrea el.Ei( patronul si administratora firmei )au zis ca nu mai au ce sa faca mai mult, ca au depus dosarul si acum depinde de cei de la Casa de Pensii PH cand o sa-mi primesc banii.Acum D-zeu stie , oare chiar asa o fi, adica cei de la C.de P. sa nu aibe bani?
Nu stiu ce sa fac in situatia asta, poate sa fac o reclamatie la C. de P.?
Multumesc pt. sfaturi.
Girasol spune:
Am asteptat pâná acum crezând cá se rezolvá ceva, dar sunt sigurá cá e rea intentie. Sunt douá luni de când nu mi-am primit banii, iar când m-am dus la firmá mi s-a spus cá patronii sunt plecati :( Eu am dus mereu copie dupá certificatul de nastere si adeverintá de la serviciul sotului, deci scriptic cred cá sunt OK.
M-am hotárât sá fac o sesizare la Casa de Pensii Câmpina (deocamdatá) iar dacá nu se rezolvá nimic o iau pe cale ierarhicá.
Ar fi bine sá dau firma în judecatá? Mirela (cghitescumd) spunea mai devreme cá nu stii ce iese dacá faci apel la avocati :(
marius spune:
E suficient sa faci o adresa la Casa de Asigurari serviciul control ...
Marius (www.desprecopii.com)
Girasol spune:
Am primit, în sfârsit, indemnizatia CIC ce tot întârzia sá apará de la CAS; e drept cá am primit banii în luna iunie pt. luna aprilie dar má declar multumitá (deocamdatá!).
Sá înteleg cá este normal acest decalaj de douá luni sau ar trebui sá fie doar de o luná (sau chiar mai putin)?
Multumesc încá o datá pentru sfaturile voastre si pentru Forum :)