Raspuns Loteria vizelor
Raspunsuri - Pagina 2
geut spune:
Noi am castigat in '94 la Loteria Vizelor, dar n-am plecat din tara. Nu aruncati cu rosiiiii!!! Cateodata ma gandesc ca am fost niste boi, dar acum chiar n-as mai pleca cu copiii dupa mine.
E frumos si la noi, numai daca esti putin cretin si nu vezi realitatea. Vorbesc strict despre mine.
Damaris spune:
Am vazut pe Forumul loteristilor ca s-a primul plicul 1 si in Ro.
Si noi asteptam si speram sa avem noroc.
Felicitari, Laura
.De fapt si pe mine ma cheama Laura, dar nu am reusit sa postez cu acest nume.
Imi pare bine pentru voi si nu-i inteleg pe cei care au aplicat si nu au plecat daca nu au avut motive intemeiate.Si eu am un copil si tot m-as duce.Asta-i opinia mea, dar fiecare face ce vrea cu viata lui.
Sa vedem ce ne aduc zilele ce urmeaza.Sper ca numai bucurii.
petra spune:
Felicitari celor care au primit plic din Kentuky!
Margot,
Vezi ca aici pe forum este deschis un subiect de cineva care a primit raspuns de la Loterie, parca pe sectiunea :calatoriile sufletului.
succes si tie!poate are nenea postasul un plic si pentru tine(voi)
debby spune:
Fetelor, oi fi eu mai inapoi cu stirile, am auzi odata de o loterie a vizelor, dar nu am inteles exact despre ce e vorba, m-ati putea lamuri si pe mine va rog?
allya spune:
DEBBY mama, SUA accepta anual 50000 de imigranti legali din toata lumea (acum China, Rusia, India nu au participat la loterie nu mai au voie, pe langa alte tari), adica cu greencard (rezidenta, drept de munca implicit, adica tot ce are un cetatean american, mai putin dreptul de vot care vine odata cu cetatenia). Cum o fac? au creat asa numita Diversity Visa Lottery (DV) la care anual se joaca si cei care castiga iaca primesc greencard...
Daca tu castigi, automat au greencard toata familia ta, inclusiv copii care nu au implinit 21 de ani.
anul acesta DV2004 s-a facut pe calculator, adica asa s-a aplicat, inainte se mai pierdeau scrisori, etc
petra spune:
quote:
Originally posted by allya
......acum China, Rusia, India nu au participat la loterie nu mai au voie, pe langa alte tari.....
Astia sunt si asa foarte multi de aia nu le mai dau sanse la loterie!!!
ionela-roxana spune:
Ceau!
Cred ca speranta moare ultima asa ca si noi asteptam postasul cu plicul...!
Cred ca si scot postasul la cina de fericire!
Ione`
www.saracut.go.ro
debby spune:
quote:
Originally posted by allya
DEBBY mama, SUA accepta anual 50000 de imigranti legali din toata lumea (acum China, Rusia, India nu au participat la loterie nu mai au voie, pe langa alte tari), adica cu greencard (rezidenta, drept de munca implicit, adica tot ce are un cetatean american, mai putin dreptul de vot care vine odata cu cetatenia). Cum o fac? au creat asa numita Diversity Visa Lottery (DV) la care anual se joaca si cei care castiga iaca primesc greencard...
Daca tu castigi, automat au greencard toata familia ta, inclusiv copii care nu au implinit 21 de ani.
anul acesta DV2004 s-a facut pe calculator, adica asa s-a aplicat, inainte se mai pierdeau scrisori, etc
allya si alex-dinu (28 oct 2003)
http://community.webshots.com/user/allyalex
Mersi mult, auzisem eu ceva ceva, dar nu eram sigura!
Bafta multa celor care au participat

anca_ spune:
Am auzit vorbindu-se despre un forum al loteristilor. Imi poate spune cineva adresa?
Poate cineva da detalii despre ce contine plicul care se primeste in cazul castigarii loteriei?