Raspuns Loteria vizelor
As vrea sa va intreb daca: cunoasteti,stiti, ati auzit pe cineva care sa fi primit raspuns pozitiv de la Loteria vizelor DV-2005.
Va multumesc.
Margot
Raspunsuri
mariaangeli_que spune:
sotul meu s-a inscris odata si nu iti spun cate cereri a avut ca sa trimita taxa de inscriere ,la un moment dat ca sa-l faca sa plateasca i-au facut si reducere ,cu scuza ca le e simpatic,
O fi adevarat ,nu stiu ,dar el nu s-a mai inscris niciodata
Veve spune:
Da,au inceput sa soseasca raspunsurile.
Mariaangeli,sotul tau nu s-a inscris unde trebuie.Stiu ca existau firme care chipurile intermediau trimiterea actelor,dar erau doar un mijloc de-a mai "suge" ceva banuti de la naivi sau nepriceputi.Plicul se trimitea direct la loterie (DV-200x),fara nici un fel e intermediari si taxe pana anul trecut.De anul trecut inscrierile se fac direct pe site-ul lor,deci tot fara taxe si complicatii.
Irina,veve & croko
ralucami spune:
Mama sa fac infarct in fatza calculatorului!!!
Super!! Deci au inceput sa vina raspunsurile!!! Am jucat si anul asta! Poate `oi fi si eu printre castigatori! Laura felicitari!!!
Bafta tuturor!!
Inca o o intrebare: raspunsul ti-l trimite ca si in anii precedentzi,sau.... Ca anul asta a fost altfel si metoda de aplicare.
Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!
Laura _Oprescu spune:
habar nu am, Raluca,cum a fost in alti ani pentru ca la noi e prima oara cand participam...bafta multa !a venit un plic de la Kentucky Center ...
allya spune:
pt loterie nu se cere nici o taxa, e gratuit! acele firme intermediare chiar au fost date in judecata pt excrocherie...
LAURA multe felicitari! Doamne ce bine ne-ar prinde si noua sa castigam....
![]()
va pup si success!
allya spune:
raspunsurile se dau intre mai si iulie anul acesta.
mai voi stiti care este motivul ca unii primesc raspunsul mai repede si altii mai tarziu? ma refer pe intervalul celor 3 luni...are legatura cu data cand aplici, adica ii ca la taxe?
iubibubi spune:
Laura,
si bb 2 si GC anu' asta? nu-i fair :)))
felicitari, frumosilor! meritati tot norocul din lume! 
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iubibubi
mariaangeli_que spune:
sotul meu a trecut doar pe un sit unde se trata de loteria vizelor,cred ca a lasat si adresa ,dupa care au inceput scrisorile.....