Draga Nadina,
Fa Cantastimul fara grija.
Eu as face in fiecare an daca as avea de unde sa-l procur,fiindca este extraordinar pentru sistemul imunitar.In Iasi se gaseste foarte greu si numai cu comanda speciala.
Acum citiva ani faceam anexite repetate,iar dupa tratamentul cu Cantastim nu am mai facut deloc.
Cea mai mare incredere o am in Institutul Cantacuzino -( au o filiala si la Iasi),pentru ca m-au vindecat de un stafilococ auriu de care nu reusisesem sa scap dupa 4 ani de tratamente,la cei mai renumiti dermatologi.
Am auzit ca vor sa-l desfiinteze
e adevarat sau doar un zvon?
Te rog sa o intrebi pe dr.de la care procuri medicamentul daca este indicat si pentru copii de 3 ani.As vrea sa-i fac lui Mihnea din toamna avind in vedere ca va merge la gradinita!
Pupicei dulcei!
Cristina si Mihnea
PAlmyrah, eu am citit in prospectul cantastimului ca se poate administra si copiilor de 1 an.Am sa o intreb pe doctorita daca pot sa-i fac mandarinei.
Daca te pot ajuta cu ceva, sa incerc eu sa-ti procur cantastimul si sa ti-l trimit cumva, cu mare placere.
Pupicei,
NAdina si Carina-mandarina
nadinut te rog frumos zi-mi si mie de unde poti procura cantastimul, pentru ca din cate am inteles nu se mai fabrica.
multumesc
mami lu theo si florin /nazdravanii/
Buna,
Mama mea face Cantastim pentru astm alergic, de ceva ani, in fiecare primavara si toamna ...Ei ii merge foarte bine si e multumita.
Se fabrica la Cantacuzino dar se gaseste greu pentru ca se epuizeaza repede cand aduc, chiar si la farmacia lor. Primavara si toamna dadeam telefon aproape zilnic sa intreb daca au adus si era un chin pana dadeam de el...
Sanatate multa!
Monica
33+ saptamani