Includere copil pe pasaport
Raspunsuri - Pagina 3
Madalina Doina spune:
Diana,
CICA (zic "cica" pentru ca informatia imi vine dintr-un telefon dat la sectia de politie de care apartin, dar din experienta proprie de Stan Patitu' stiu ca una vorbesti cu ei la telefon si alta descoperi la ghiseu) deci, dintr-un telefon la sectia de politie de sector am aflat ca in cazul in care pasaportul parintelui este eliberat acum (nu pre-exista altul de tip nou, inca valabil), acest pasaport poate fi eliberat de sectia respectiva (in cazul tau, 4) cu includerea directa a minorului. Deci nu ar trebui sa te duci in Iorga.
Acum...cum ti-o fi norocul. Da si tu un telefon, du-te pana acolo, nu stiu cum sa te invat mai bine.
Eu am avut surpriza sa constat ca nici macar lista de documente de la avizierul din Iorga nu corespunde realitatii. Asa ca...ce sa mai vorbim.
De n-o fi asa cum ti-am spus, nu ma injura (prea tare
)!
Succes!
Madalina
diana904 spune:
Madalina multumesc mult!! Nici vorba sa te boscorodesc pe tine kiar daca nu se va potrivi ce mi-ai spus tu cu ce gasesc la fata locului..ce vina ai tu??
O sa ma opresc pe la sectie zilele astea, trec zilnic prin fata strazii respective...asta e, trebuie sa-mi fac curaj! Mi-e groaza numai de statul la coada cu piticii dupa mine...
Multumesc inca o data, oricum o sa ma duc repejor pina nu mai schimba ceva..
lily spune:
Multumiri pt informatii 
chiar deunazi am avut "meci" cu un viitor functionar /lucrator in administratia publica, al carui tupeu, nesimtire, sfidare au atins cote maxime-
tipa -in jur de 45 ani!!! e studenta la o facultate care va scoate citiva asemenea mici "dumnezei" platiti din bani publici, e deja angajata intr-un domeniu (tot public) in care NU are nici-o calificare, pregatire decit una de ochii lumii facuta de un fost sef intr-un domeniu in care se cere o pregatire temeinica de f. multi ani.
seful care a plecat a lasat in urma "eleva"(??), care a devenit pe zi ce trece tot mai infatuata, program de lucru-cel muuult 2 ore, cu induulgenta, la calculator evident fara nici-o responsabilitate concreta, fara sa o intrebe nimeni de ce vine pe la apus de soare...cele citeva rinduri scrise rar fiind cu greseli flagrante,
am aflat de ce !!! sotul lucreaza pe undeva unde nu i pun intrebari, ci doar el/ei intreaba(??!!)
- nici el de meserie,tooot din bani publici platit, ultimii paispe ani insa le-a dat avint revolutionar...ufff!
acu` ne inarmam cu rabdare, tutunul daunind grav sanatatii !
da cum sa rezistam la bataia lor de joc la infinit??
bun, bun, s-au realizat ei cumva, au acum un standard de viata, dar traiesc pina una alta din banii PUBLICI, ai contribuabilui-eu, tu, noi toti 20 si cite milioane sintem...si traiesc peste nivelul omului de rind...
quote:
Originally posted by Madalina Doina
Pentru Jeff:
Eu m-am dus pana acolo de TREI ori pana sa apuc sa ma vad cu actele depuse, asta in conditiile in care ma documentasem serios de pe internet si dadusem si 2 telefoane direct la sediu, ca sa fiu sigura - vorba aia!
Bataia de joc si, in acelasi timp, nonsalanta, sunt la cote maxime.
Asa ca, Jeff - si cei care preconizati sa aveti de-a face cu administratia statului roman, ce tocmai se gaseste cu motoarele turate la maximum, in drum spre UE - luati de-acasa intr-un dosar, toate actele care va trec prin cap (originale si copii). Pe moment, lista e cea indicata mai sus de cataghe, dar nu exclud ca peste o luna sa fie diferita, si e mai bine sa fiti pregatiti. Si-apoi, inarmati-va cu multa rabdare. Va va fi de mare folos.
Mult succes va doresc. Si dupa de scapati de-acolo, vacanta placuta!
Madalina
adicos spune:
Dragi romani, as vrea sa va intreb daca cineva a incercat sa obtina pasaportul pentru copilul nascut in strainatate, fara a se duce in Romania?
fata noastra s-a nascut acu' 5 luni in Anglia si am vrea sa calatorim cu ea, dar am inteles ca îi trebuie pasaport. Sau acum poate fi inlcusa pe pasporutl meu?
Va multumesc anticipat pentru orice informatie,
Adrian
Cristina_C spune:
quote:
Originally posted by adicos
Dragi romani, as vrea sa va intreb daca cineva a incercat sa obtina pasaportul pentru copilul nascut in strainatate, fara a se duce in Romania?
fata noastra s-a nascut acu' 5 luni in Anglia si am vrea sa calatorim cu ea, dar am inteles ca îi trebuie pasaport. Sau acum poate fi inlcusa pe pasporutl meu?
Va multumesc anticipat pentru orice informatie,
Adrian
Intereseaza-te la fata locului, mergand sau telefonand la cel mai apropiat consulat.
Cristina
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C
bubu spune:
Adrian,
Daca vrei sa mergi cu ea in Romania si acolo sa ii faci pasaport, mergi la consulat, ambasada si ceri pasaport diplomatic. Acesta e valabil doar pina ce ajungi in Romania.
In Anglia poti doar sa il treci pe pasaportul unuia dintre parinti, daca aveti pasaport de tip nou.
Delia