Mamici de Nov-Dec 2004 (7)
Raspunsuri - Pagina 12
Eliza5 spune:
Raluca, inseamna ca suntem in aceeasi situatie. Nici eu nu pot sa plec pana nu pleaca seful meu. Iar aseara a stat pana la 8.30 seara :-(
Cu dentistul... eu am fost si mi-am rezolvat toate cariile (ei, hai ca nu erau asa de multe :-))) acum vreo 2 saptamani. Nu a durut deloc si nu am avut nevoie de anestezie. Totusi saptamana viitoare trebuie sa-mi schimbe o lucrare si atunci o sa ma anestezieze putin, dar mi-a spus doctorul ginecolog ca nu e nici o problema (mi-a explicat ca daunatoare ar fi in schimb adrenalina care se descarca atunci cand simt durere puternica).
Sa aveti o zi frumoasa
raluca.gabriela spune:
Aha... adrenalina... deci mai bine ma anesteziaza. Am noroc ca dr mea a avut si ea bebe si stie ce anestezie sa imi faca...
Daca nu vine odata caldura, o sa umblu in chiloti!!! Hainele de primavara nu ma mai incap, de vara mi-am luat deja dar e prea frig pt ele. Oricum, nu cred ca o sa port toata sarcina pantaloni si fuste PESTE burta, pt ca nu suport nimic intre sani si solduri
Am realizat ca am un taaare smecher si destept . Stie intotdeauna zilele saptamanii: luni, cand ne trezim sa mergem la birou, e si , asa ca eu. Si tot asa, pana spre joi, cand incepem sa . Vineri ma sperii eu ca poate a patit ceva, dar in weekend , ,,... Face ce vrea cu mine
Azi noapte iar am visat-o... era asa dragutaaaa si semana cu visul trecut, deci ea e!
sa cresteti mari! :-)
fulguletz spune:
quote:
Originally posted by gandacelu
fetele, am trecut numai sa va spun ca maine am avion din montreal, ca vineri ajung in bucuresti... cu bine!
probabil o sa lipsesc cateva zile de la internet, sa nu cumva sa va faceti griji!
calatorie sprancenata si sa ne "reauzim" cu bine!
12 saptamani de la UM
Eliza5 spune:
Azi am cerut concediu de odihna pentru luna iulie. Si mi-au spus de la HR ca nu am dreptul la concediu integral pentru ca am cerut deja concediu de risc maternal (2 luni) si de ingrijire a copilului (alte 2 luni) si ca acest concediu de odihna se calculeaza in functie de numarul de zile/ore efectiv lucrate.
Deci in loc de 23 de zile de concediu de odihna ei zic ca am dreptul doar la vreo 15..
In sfarsit, am pus intrebarea si la sectiunea legislativa de pe site. Nu stiu daca au dreptate cei de la HR sau nu..
fulguletz spune:
Eu n-am probleme cu maselele, in schimb ma doare spatele..cam prin zona lombara. De cateva zile, am inceput sa iau masuri : fac gimnastica speciala ptr. , dupa o carte care am gasit-o la biblioteca. Adevarul este ca ma simt mult mai bine, simt ca mi se intind oasele si sper sa ma tina tot asa.
As merge si la piscina, cu toate ca nu stiu sa innot, dar nu am nici una prin apropiere. Am tot citit ca innotul e recomandat in timpul sarcinii. Voi mergeti?
12 saptamani de la UM
Eliza5 spune:
Se pare ca au dreptate cei de la HR.. Concediul de odihna se calculeaza in functie de zilele efectiv lucrate in anul respectiv.
Ela2001 spune:
Eliza eu stiam ca iti poti lua tot concediul de odihna,dar in anul in care te intorci la servici nu mai ai dreptul al CO.Eu una am vorbit cu sefa mea si o sa-mi iau tot CO in august dupa care o sa intru in prenatal.
Ela2001 - 18 saptamini de la UM
Bobita spune:
Iata-ma si pe mine printre voi.
UM 29 martie, DPN 30 decembrie
Ma chinui cu stari de voma, am nopti cind de la 2 nu fac altcela decit . Laptele care l-a prima sarcina il beam ca pe apa (4l/zi), acu sa nu-l vad. Noroc cu apa plata altfel ar fi de rau.
Merge cineva la dr Nayel - CFR 2.
Sa fim fericite
http://community.webshots.com/user/valentina611969
Eliza5 spune:
Bine ai venit Bobita
Despre dr. Nayel am auzit numai lucruri bune :-) Ca si despre CFR2 de altfel :-)
carmen spune:
Ehe, dupa mult timp reusesc si eu sa scriu. Cu toate ca citesc zilnic nu prea mi-am facut timp sa si scriu. Am fost partasa la toate starile voastre de rau si de oboseala. Intr-un fel abia astept sa trec de luna a treia pentru ca abia mai suport greturile si starile de oboseala. Colac peste pupaza acum sunt si foarte racita si nu ma simt foarte confortabil. Eu abia am 9 saptamani si deja incep sa nu mai incap in haine. Eu mai am haine de de cand era insarcinata cu Ana dar sunt subtirele si e inca prea frig pentru ele. Oricum ma bucur ca suntem asa de multe pentru ca invat de la fiecare (chiar daca numai acum 2 ani eram la fel de . Ma ajuta foarte mult faptul ca uneori Ana ramane peste noapte la mama ca altfel nu stiu ce m-as face. Cand eram insarcinata cu ea parca nu am simtit atat de "profund". La urma umrmei conteaza sa am un Bb sanatos si frumos.
Carmen si Ana (1,7 ani) si ..... DPN 29 decembrie
carmen