Mamici de noiembrie-decembrie 2004 (6)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

Julia, in "minunatul" complex comercial SIR din Militari (in care de obicei nu intru ca nu imi place...atmosfera) am gasit un magazinel la parter care avea respectivele haine. Acum nu stiu pe unde stai tu, eu sunt in Drumul Taberei si imi e in drumul de intoarcere de la servici. O sa mai trec pe acolo, mai ales ca se laudau ca vor aduce si rochite de vara, etc.

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Julia Dream spune:

Multumesc, roserb! Asa imi trebuie daca plec in cautari departe de casa! Eu am inceput cu Cocorul, desi stiam despre standul din Sir . Si cind te gindesti ca as fi putea sa intru de cite ori vin de la serviciu cu metroul! Am sa ma duc sigur!
Da, nici mie nu-mi prea place "atmosfera" din Sir, cind vad cit de "ocupate" sunt vinzatoarele, si cum se uita la tine de parca ar astepta sa iti ceri scuze ca le-ai deranjat.... Dar asta este!
Alt "magazin universal" nu avem prin preajma din pacate (iar Mall-ul care se construieste va fi cu siguranta foarte scump).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

Julia , cica o sa avem si Cora in curand - cam pe unde era "Fabrica de Lapte pe vremuri"!Sa inteleg ca si tu tot prin zona locuiesti? Eu stau oarecum in diagonala fata de viitorul Mall , in blocurile de caramida de 4 etaje (apropo, au crescut preturile la case ceva de groaza de cand cu Mall-ul , asa ca oameni ne facem!)
Si, apropo, vanzatoarea de la standul cu pricina era chiar amabila , spre deosebire de celelalte specimene din zona.

Roxana - 14+ saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca.gabriela spune:

Da da, Sir, si prietena mea care are deja bebe imi zicea ca acolo sunt haine dragute si deloc scumpe. Eu caut un sarafan de blugi, reglabil daca se poate, ca am bluzite si mi se pare foarte practic in loc de blugii de toata ziua. As gasi oare acolo?
Nu mai stiu cine a dat ideea cu marul mancat de dimineata pentru pacalirea greturilor. Ideea e ca eu l-am folosit de doua ori si am ajuns la o concluzie: greturile mele provin in mare parte de la mirosul din biroul in care lucrez. Si ieri si azi, dupa mar, am putut sa plec destul de linistita de acasa, fara punga in buzunar, ceea ce e o premiera. Cand am ajuns insa in birou... In concluzie, multumesc pt sfat, e util, totul e sa nu ma mai duc la birou :PPP
Intrebare: intru in 8 saptamani si in weekend trebuie sa merg la o nunta. In afara de faptul ca mi-am asigurat o toaleta mai lejera si plecarea de acolo oricand mi-e somn/rau, la ce ar trebui sa mai fiu atenta? Ma refer aici mai ales la cat ma pot zbantui, pt ca eu sunt mare amatoare de dans, insa nu stiu cat e de periculoasa zbantuiala in saptamana 8. Poate stiti voi...

sa cresteti mari! :-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza5 spune:

Draga Raluca, ma bucur ca te-a ajutat ideea cu marul. O auzisem si eu de la o prietena.
Cat despre nunta eu zic ca nu trebuie sa-ti faci griji atata vreme cat nu exagerezi si nu faci miscari prea bruste sau prea violente :-)
Care va sa zica SIR... O sa trec si eu pe acolo pentru ca e aproape (si eu stau in Drumul Taberei).
La mine parca de-abia a inceput sa se vada burtica, insa imi vin inca toate hainele..
Avand in vedere ca mi-am cumparat deja rochia de mireasa (ma marit luna viitoare), sper sa nu explodez totusi pana atunci.

12 saptamani +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

'neata burticoase!

Bine ca sunteti toate bine, asa s-o tinem. Si noi suntem bine, asteptam cu interes urmatorul ecograf, care va fi sapt viitoare si la care speram sa aflam numai lucruri bune. Si eu ma pot lauda cu un somn de zile mari...si inainte dormeam bine, dar acum, dorm si dupa amiaza si noaptea...ma scoala doar nevoia de a merge la baie...Si eu am luat doar 1 kg (da o sa vad eu cand merg iar la dr, ca pe cantarul de acasa, nu ma bazez, tine cu mine), greul de acum vine...
Am prima rochita cu burtica, pe care o voi imbraca mai incolo, dar incep sa strang, in curand nu voi mai avea ce imbraca...
Va pupicim

aime 12 sapt si 4 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misticgirl spune:

Buna dimineata,burticute!
Sper ca toata lumea este bine. Eu unt foarte fericita,am fost la control ginecologic ieri si bebelul este fff bine,placenta este inserata corect,ce mai...nu mai vesti bune mi-a dat..
Sper sa aveti toate parte de vesti asa bune. Peste de vreo 3 sapt-1 luna mai fac o echo,sa il vedem pe bebe.
Nu stiu ce simtiti voi,dar eu nu mai am rabdare sa aflu daca e fetita sau baietel .
Va pup si va urez numai bine!

Claudia ~11 sapt de la UM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Fetele,stie careva o croitoreasa in Bucuresti care face haine pt gravide?PLizzzzz.....

Jasmine
12 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danette spune:

Roxana, si eu va invidiez pe voi, cele din Bucuresti, sau de prin alte tari, ca aveti unde sa cautati lucruri dragute pentru noile "siluete" sau pentru bebelusi...
Eu nu gasesc mai nimic in zona...
Unde este acest complex SIR??? Sora-mea sta si ea in Buc. in Drumul Taberei (aleea Sandulesti), chiar vis-a-vis de santierul unde se construieste viitorul Mall. Daca puteti explicati-mi si mie, sa stiu unde s-o trimit pe sora mea.
Pentru bebe ma gandesc sa caut cand merg in concediu, ca acolo precis gasesc tot ce vreau.
Venind vorba despre concediu, eu l-am convins pe sotul meu, spunandu-i ca anul viitor, cu bebe mic, nu o sa putem pleca prea departe... asa ca acum e momentul.

Fulguletz, anul trecut am fost in Bucegi. Am prins o vreme super.. aveam in plan sa mergem si in Fagaras dar a ramas pe alta data.
Aaa, Norvegia, Suedia... de mult visez sa ajung si eu acolo...

Si eu de-abia astept sa stiu ce e fetitza sau baietel... acum cateva zile am visat prima data cu bebe si in visul meu aveam un baietel cu ochi albastri...si eram tare tare fericita..

Va pup, Dana, 12 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Julia Dream spune:

Buna dragutelor!
Danette, complexul Sir e aproape de sora ta. Este linga statia de metrou Armata Poporului sau, la statia de la pasajul Lujerului a tramvaiului 41. Dar sunt convinsa ca sora ta stie despre el.
Roserb, eu stau in Militari, spre Politehnica, si cobor la Lujerului cind vin de la serviciu cu metroul. Ma bucur ca suntem "vecine" . Da, si eu abia astept sa apara "Cora" linga noi. Mai spre Politehnica se mai construieste (in ritm destul de alert), un complex comercial, se pare ca inclusiv cu piata! Abia astept, caci pt mine piata Veteranilor e destul de departe.
Voi ce parere aveti de mersul la mare in august? Mie mi-e cam teama, caci voi fi in luna a VI-a/a VII-a. La munte vreau din tot sufletul sa merg (nu ca sa ma catar pe stinci, caci abia daca mai pot acum sa urc scarile, ci pt aerul ala grozav!)

Mergi la inceput