Ginecolog: barbat? femeie?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cretoiu A. spune:

Din pacate eu am avut 3 dr. gine.barbati care m-au ingrozit pur si simplu, unul betiv(aveam 18 ani si eram prima data la ginecolog si a vrut sa ma violeze- acum e in piscarie ca a omorit 2 paciente in 2 ani), al doilea era un badaran injura la 2-3 cuvinte si mi- a spus la sfrisitul consultatiei sa merg "sa ma...ca-mi trece"(aveam 23 ani si o anexita cu un chist pe ov. sting care tot recidiva, la al treilea am fost la cabinet particular din acelasi motiv de mai sus si dupa ce am dat si bani cu ghiotura mi-a zis ca imi face chiuretaj ca am sarcina extrauterina(si eu eram virgina)si apoipeste 2 ani am mai pierdut o sarcina cu acest dr.(ghinionul a facut sa-l nimeresc de garda) care m-a chiuretat pe viu-ca n-am "cotizat" cu nimic(aveam 10 sapt. sarcina moarta cu hemoragie mare)- mi-a zis ca si asa era aproape gata avortul asa ca n-avea de ce sa mai strice anestezice pt.5 min cit a durat "operatia", asa ca am cautat dr. femeie si bine am facut, de 6 ani merg la ea si datorita ei am un bb. superb,Dumnezeu sa-i dea sanatate!, s-a purtat cu mine ca si cu fiica ei, iar in travaliu mi-a masat spatele si m-a invatat ce sa fac pas cu pas asa ca in 4 ore am nascut usor, fara dureri mari sau alte probleme, iar in timpul sarcinii(am avut sarcina cu probleme) mi-a dat nr de tel si mi-a spus sa o sun oricind...Si credeti-ma pe cuvintn-a vrut sa ia un leu macar, abea a primit un buchet de flori si o cutie de ciocolata(s-a dus sotul meu si la ea acasa caci m-a simteam datoare si l-a dat afara zicindu-i"Dumnezeu mi-a dat putere sa fac aceasta meserie si pt. ea sunt platita, iar cea mai mare multumire si cel mai frumos cadou sunt zimbetele mamelor dupa ce-si vad prima data micutul, si primele plinsete ale bb.!" iar la policlinica particulara unde consulta are toti peretii camerei de asteptare plini cu sute de poze de bb.ai mamicilor care au fost asistate de ea.Asa un dr. mai rar. In schimb cu pediatra mea, tot femeie si ruda pe deasupra, numai de rau, si dupa anul nou imi caut alt pediatru.
Sanatate multa si Sarbatori Fricite tuturor!
Anto&Sebi

ACretoiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana spune:

Antoneta, chiar ca ai un bebe superb, am foat acum la pagina ta si l-am admirat! Sa-ti traiasca si sa va aduca numai bucurii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavi spune:

La faza cu mana mai usoara sun de acord da in general cred ca femeile sun de preferat pentru ca sunt tot femei si ar putea intelege mai bine simtomatologia, isa au un stil care te face sa crezi ca ori sunt indiferente ori sunt geloase pe alte femei.
Am o prietena care si-a ales un barbat pe principiul "din cauya lor mergem la ginecolog ei sa rezolve"

Nu stiu daca conteaza sexul ginecologului. Cred ca mai important este cum se ingrijeste el de sexul nostru frumos :-)

Va pupicesc

Lavinia Ciuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Eu am nascut acum 10 zile si sunt f. multumita de ginecologul meu , care s-a dovedit inca o data a fi un mare profesionist ... e si normal avand in vedere cei peste 4000 copii " livrati"...Totusi, aici un rol important il are si moasa care te asista permanent, doctorul venind doar in momentele cheie...Pastrez amintiri placute la nasterea bebitei mele care s-a nascut normal in ciuda greutatii ei de 4.315 kg si 54 cm.

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sumisa spune:

Barbati, femei bleah tot din experienta.
Pe Daria am nascut-o cu o femeie pentru ca medicul care m-a urmarit in timpul sarcinii s-a nimerit sa fie plecat din localitate.
La o saptamana dupa nastere am inceput sa am niste scurgeri verzui si ma dureau cusaturile de abia stateam in picioare. M-am dus la ea la control si mi-a spus ca asa-mi trebuie daca n-am avut rabdare si am . Am plecat cu suta pe ora de la ea urandu-i ca atata sa mai faca la viata ei cat am facut eu de la nastere.
Problema s-a dovedit a fi cauzata din cauza nepriceperii ei si mi-a rezolvat-o ginecologul meu printr-o cauterizare pe vaggin ultra dureroasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana spune:

Cred ca intr-adevar raspunsul la aceasta intrebare depinde de experientele fiecareia dintre noi…
Eu am fost la un singur ginecolog, barbat, pina acum, si am fost f. multumita de el.
O singura data am fost si la sotia lui, care e tot medic ginecolog, iar diferenta a fost ca dupa tuseul facut de ea am singerat, pe cind dupa consultatiile lui nu s-a intimplat niciodata asa ceva. Concluzia, intr-adevar barbatii au mina mai usoara decit femeile.
Nu m-as duce niciodata la o femeie ginecolog, eu am impresia ca femeile au o atitudine de genul : hai, ma ce te plingi atita ca si eu am trecut prin asa ceva si nu e mare lucru, pe cind pt. un barbat toata aceasta experienta a nasterii este ceva cu totul mirific, ceva pe care ei nu au trait si nu vor trai niciodata pe pielea lor.
Poate ca exista si barbati mai nesimtiti dar din fericire eu nu am dat peste asa ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angi_gemeni spune:

Eu am fost la toate felurile de medici ginecologi!!! Am dat peste un medic extraordinar la Bucuresti(dr. Niculescu), iar, aici, in orasul meu am avut noroc cu o femeie pe care eu o consider, pe langa faptul ca o gasesc mare sufletista, o PROFESIONISTA, chiar daca parerile sunt impartite.
Consider ca cea mai importanta este pregatirea medicului respectiv!Fie ca e barbat sau femeie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lore spune:

Poate ca intr-adevar barbatii au mana mai usoara,dar si o femeie poate sa fie tare in domeniu.Eu merg la o femeie si nu ma plang.Inaintea ei,am fost tot la o doctorita dar am fugit cat am putut de repede.Am auzit insa si de experiente tare neplacute cu barbati ginecologi,deci cred ca totul depinde de experienta fiecareia dintre noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eapopescu spune:

Nu as avea incredere intr-un chirurg-femeie, deci nu m-as lasa pe mana unei femei daca e necesara cezariana (a fost, dar medicul a fost barbat si am o cicatrice bikini care nici nu se mai vede, asa de jos a facut-o, mana de artist, si n-am avut nici o complicatie postoperatorie). Dar pentru o nastere normala, fara complicatii, cred ca o femeie e mai potrivita, mai intelegatoare. Imi dau cu parerea ca n-am date concrete.
Pentru ca am vazut ca s-a discutat si acest subiect, si medicul meu a insistat pentru cezariana si nu-mi pare deloc rau. Alte mame abia se puteau aseza pe scaun dupa epiziotomie, eu la 10 zile dupa nastere mergeam pe bicicleta. Nu fac reclama cezarienei dar e asa de elegant si simplu, sper sa nu am vreo complicatie si sa regret in viitor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Eu prefer doctori-femei. Pe perioada sarcinii am fost urmarita de 2 doctorite - una la policlinica si una la spital (cu care am si nascut), amindoua profesioniste desavirsite, si blinde si bune si care explicau totul. Am avut experiente si cu doctori barbati, de asemenea a fost un doctor bun, dar mai detasat din punct de vedere sentimental. Parca ele pun mai mult suflet, poate si pentru ca stiu pe pielea lor ce simte si cum se transforma o femeie pe parcursul sarcinii, la nastere si dupa.
Mai am o prietena care a fost urmarita in timpul sarcinii si a nascut cu un dr. barbat (prieten de familie). In afara de faptul ca EA era tot timpul subiect de misto, si-a "batut joc de ea" (spun eu), ca a "cusut-o" atit de "bine" dupa nastere ca nici acum, la mai bine de 7 luni dupa, nu poate avea contact sexual!!!
Asa, ca nu conteaza sexul doctorului, conteaza sa fie OM!!!

katty+bb Robert+tati (citeodata)

Mergi la inceput