Ginecolog: barbat? femeie?
Raspunsuri - Pagina 2
DanaRosu spune:
Eu aveam o vorba... cind vine vorba de dinti sau de... pitzi (cum am vazut ca e tare alintata pe-aici treaba cu problema), sa nu te dai decit pe mina barbatilor. Si uite cum in acest moment de dintii mei se ocupa de vreo trei ani aceeasi femeie (dupa ce un dentist mi-a scos o masea si m-a facut varza, m-a umplut de singe din cap pina-n piciaore iar gingia nici in ziua de azi nu arata cum trebuie, si dupa ce un altul, facind glume dupa glume dar nefiind atent la ce face in gura mea, mi-a hashpit fara sa vrea jumatate de masea pe care mi-a reconstruit-o apoi) iar de treaba cu problema tot o femeie. Cu barbatii ginecologi am avut numai experiente nasoale: cel la care mergeam cind nu puteam ramine insarcinata facea numai glume, uneori deplasate, cel la care m-am prezentat cind am ramas gravida, nu a dat nici o sansa sarcinii, vorbindu-mi foarte brutal iar cel care mi-a salvat sarcina (Sa-i dea Dumnezeu sanatate!) m-a dezamagit la sfirsit cind a vrut musai sa ma taie ca sa nasc ca o doamna, chiar daca eu voiam sa nasc normal, si fara sa am vreo indicatie terapeutica. Si uite asa am nascut cum am vrut cu doctorita Pacu, sa-i dea si ei Dumnezeu multa sanatate! A contat enorm faptul ca m-a inteles si a fost dispusa sa imi fie alaturi la nastere ca daca treburile s-ar fi complicat sa trecem la cezariana. Deocamdata nu mi-a dat nici un fel de motive s-o "abandonez".
Scuze c-am scris asa mult dar iar am scapat friul.....
Dana
Adela P spune:
Eu una prefer femeie, ma simt mai confortabil decat daca ar fi barbat si am impresia ca poate sa se puna in locul meu. Primul doctor la care am mers era barbat si desi lucra "usor" si-si facea treaba bine, mi se parea putin cam pervers pt un medic ginecolog in sensul ca facea glume sau comntarii putin deplasate si asta cabnd nu era nevasta-sa acolo (ea era asistenta lui).
Acum doctorita mea e femeie si sunt foarte multumita de ea. Asa ca alegerea pt doctor barbat sau femeie depinde de experinetele fiecaruia cred eu.
Adela
Garofitza spune:
Drept sa spun, am fost de asa de multe ori ca nici nu mai conteaza daca-i femeie sau barbat. Nu am avut nic o experienta negativa cu nici un gen, cat despre confortabilitate, ma obisnuisem deja.
numai bine
garo
Sanatate, ca-i mai buna ca toate.
iuliana spune:
Eu mi-am ales femeie si pina acum tot femei dr. am avut. Nu m-as simti confortabil cu un barbat. Poate sint eu batuta in cap, dar i-am cerut medicului meu sa imi recomande o femeie. Vineri am prima intilnire cu ea si o sa vedem atunci.
sorana spune:
Eu am o doctorita. E un medic bun si un om de exceptie. Cand am ales-o nu a contat ce sex are. M-am inteles si ma inteleg excelent cu ea, nu mi-a dat nici un motiv sa o schimb. Cand am ramas gravida prima vizita am facut-o unui ginecolog-barbat. A fost f. grabit (consulta 2 paciente in acelasi timp) si aproape ca nu mi-a vorbit. Am renuntat la el. Ginecologul-femeie, cu care am si nascut sta de vorba cate 1 ora! Sigur nu plec cu ceva neclar de la ea.
Otilia spune:
Si eu prefer barbatii
Doar o data am nimerit peste o femeie... Cind eram studenta... In Bucuresti...
Dar aici am avut un medic ginecolog extraordinar!!!
Din pacate acum ne-am mutat la 500 de km de Paris si... nu mai pot merge la el. Dar, in afara de faptul ca era foooaaarte ocupat si plin-plin de paciente (e normal!-daca-i bun, din pacate uneori trebuia sa astept ), era absolut EXTRAORDINAR!!!
Calm, priceput, respectuos, raspundea la toate intrebarile pe indelete (chiar si la telefon)... A venit de 2-3 ori in maternitate sa ne vada...
Chiar imi pare tare rau ca nu mai pot merge la el, dar sigur o sa-i trimit o felicitare de Craciun
"La musique avant toute chose" - Paul Verlaine
@+...
O&A
Florys spune:
Si eu prefer ca medicul ginecolog sa fie barbat iar medicul pediatru sa fie femeie.
"Sanatate ca-i mai buna decit toate!"
Florys spune:
Si eu prefer ca medicul ginecolog sa fie barbat iar medicul pediatru sa fie femeie.
Florentina
SARBATORI FERICITE!
"Sanatate ca-i mai buna decit toate!"
danat spune:
Eu nu prefer de nici un fel medicii ginecologi Daca s-ar putea sa nu ne fie niciodata necesari.....ce bine ar fi.....
Oricum, subscriu si eu la preferintza generala, pentru medicii barbatzi (poate ca nu numai gineco, chiar shi din alte specialitatzi) care sunt putzin mai realishti decat femeile si nu se lasa condushi de hormoni, hm, hmmmm.
Norok ca, eu am dat totushi de o femeie ginecolog foarte blinda, calda shi buna la suflet.
danat
ioana spune:
Da, Aly, tot la clinica Profesmed, in Iasi, si tot la doctorul Sam. Cum spuneam si la un alt subiect, eu nu stiu cum sa dau spaga si m-am gandit ca, daca merg din gtart la o clinica particulara, scap de problema asta. Si asa a si fost. Inclusiv analizele, in timpul sarcinii, tot acolo le-am facut. Toate cele bune.