pensiune la mare
Raspunsuri - Pagina 2
sorintimari spune:
Referitor cazare 2 Mai sau Eforie Nord, v-as ramane profund recunoscator pentru un contact direct cazare, preferabil Vila, faleza, vedere catre mare, blabla. Multumesc anticipat. E-mailul meu : sorintimari@k.ro
Kaa spune:
copii, de ce vă incurcați cu rezervare când oferte sunt gârlă, va costa mai mult dacă aranjați prin telefon, la fata locului (Costinesti, 2Mai, Vama Veche) gasiți pe tot gustul și pe tot buzunarul. Deja funcționează concurența între ofertanți. Dacă spui că vecinul îți oferă ceva în plus, se umflă imediat orgoliul și te alegi cu reducere la preț. La Mangalia de asemenea sunt oferte atragatoare, plaja e OK.. Despre preț va pot spune ca exemplu că în aceleași condiții și în aceeași perioadă, eu am dat ridicol de putin pe cameră anul trecut, 150.000 pe zi în august, iar prietena mea a dat 850.000 pe zi! va închipuiți că am avut ce face cu diferența! Poate este cineva din Constanța pe forum, să facă o prospectare a pieței.... Așteptăm știri! Și poze cu prunci bronzați.
ionela-roxana spune:
Nu mai ziceti nimic?
E tare interesant subiectul , ar fi mai de ajutor daca la oferte a-ti pune si ceva preturi informative!
Eu chiar vreau sa merg la mare dar mi-ar placea la curte ,sa am baia in camera , iar de gatit sa gateasca cineva , preturile sa fie acceptabile.Nu prea vreau sa merg in concediu sa gatesc!
Stiti asa o gazda sau poate pensiune?
Roxi si bb Rares 9. april.2002
http://ca.f2.pg.photos.yahoo.com/saracutionela
melinav spune:
Hey, nu mai vrea nimeni sa plece la mare?
Stie cineva cand este anul acesta Festivalul de la Mangalia?