pensiune la mare

pensiune la mare | Autor: lia popescu

Link direct la acest mesaj

Buna!
Stie careva o pensiune la mare? Ceva asa, mai "ca la bunica acasa"... Am o prietena in Elvetia care isi aminteste cu nostalgie de vacantele din Costinesti, din gospodariiile taranesti de acolo si ar vrea sa reediteze experienta, impreuna cu fetita ei. Sincer vorbind, mi-ar place si mie sa gasesc un loc unde nu ai tot confortul din lume,dar gasesti o atmosfera mai speciala, mai naturala. Am fost in ultimii 2 ani prin diverse hoteluri de pe litoralul Marii Negre, dar de fiecare data am fost dezamagita, de lipsa de curatenie, de incurcaturile provocate de functionatii indolenti (acum 2 ani am avut surpriza sa nu mai gasesc loc la hotelul pentru care achitasem pretul biletului cu cel putin 1 luna inainte si sa fiu obligata sa merg la un alt hotel, aproape de calea ferata si departe de plaja. Va dati seama ca fiind cu baietelul meu nu am avut chef sa pierd timpul cu scandalul de rigoare).
Va multumesc!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Pusa spune:

Intra pe site-ul www.plaja.ro si gasesti o gramada de informatii utile.

Succes,
Pusa si Raluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lia popescu spune:

Multumesc mult. Sper sa iasa ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochinegri spune:

Am fost weekend-ul asta la mare sa vizitez cateva din ofertele de pe acest site. Cea pe care am ales-o din Eforie Nord (vila Selena) nu era ce promitea. Are randul 2 de case de pe faleza, doar de pe balconul de la et. 2 se vedea marea pt. ca e mai inalta decat vilele din fata. Nu e plaja ci faleza cu iarba si malul e din pietre. Vila nu are gradina, decat de beton ... si mica. A fost f.greu s-o identificam ... cei de la agentie nu-ti dau adresa ... nicicum, desi la fata locului nu e nimeni, deci n-ai puteai sa-i "sari".

Am avut mai mult noroc in Vama Veche ..... unde am vizitat 2 vile, frumusele .... asa ... ciocanind la poarta. Oferta lor era ... reala.

Nu am vrut sa ma risc sa ma duc cu Bb intr-un loc necunoscut.
Vroiam curte cu iarba, camera la parter, fara obstacole gen balustrade sau scari..... baie in camera, facilitati de bucatarie .... ma rog, pretentii ....

mama L

PS: va mai spun .... noi mergem din nou la sfarsitul lui mai, cred ca in Vama Veche. N-am apucat sa vizitam ofertele din 2 mai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mr_baz spune:

Mu stiu nici o casuta gen pensiune dar Vila Dalin din Vama Veche ar satisface gustul multora.
Au si o camera cu un pat dublu si un gen de separeu cu un pat pentru bebe.Prosoape curate, lenjerie de pat impecabila in culori vesele.Balcon cu vedere la mare!! sa fie 60 m de plaja
Am ramas placut impresionat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_ spune:

Incearca statiunea 2 Mai, noi mergem acolo de fiecare data si nu se compara cu statiunile pline de hoteluri. E foarte frumos, mai natural, preturile nu sunt asa piperate. Noi stam in gazda la o familie de tatari cu care ne-am inprietenit. Sunt si multe pensiuni, vile pe-acolo.

Dana&bb Andy(1 an si 2 luni)
http://community.webshots.com/user/danaiakob

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tinabeve spune:

Va pot da relatii despre o gazda curata si primitoare din 2 mai, precum si despre un loc la curte la Constanta la nici 100m de mare unde a stat o prietena de a mea anul trecut cu copiii (4 si 2 ani).Ei au fost foarte multumiti de conditii. Dar nu era in regim pensiune, ci trebuia sa-ti gatesti singur in bucataria care era utilata cu tot ce trebuie. Ma rog, e mai ieftin, dar nu e locul ideal daca vrei sa scapi de facut de mincare!
Tina

Speranta moare ultima.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lia popescu spune:

Va multumesc mult tuturor si va rog sa ma iertati ca o fac asa de tarziu, dar am avut ceva probleme in ultimile zile. Ce spuneti voi despre Vama Veche si 2 Mai, pare tentant. Eu gasisem ceva la Eforie Nord - cazare intr-o vila, la un pret rezonabil (15 E/Camera), dar probabil ca este in zona in care e si vila Selena despre care vorbeste ochinegri, deci nu ma prea incanta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi25 spune:

TINABEVE - spune-mi te rog despre gazda care o stii tu. Ma intereseaza conditii, locatie, preturi, numar de telefon. Astept PM.
Multumesc

http://community.webshots.com/user/cameliac
``````````` Just hope ```````````

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biluta28 spune:

Daca intereseaza pe cineva o gazda in Mangalia pot sa va recomand un nr. de telefon 0241740352 d-ul Iulian (Lulu) sau oricine raspunde din familia lui. Sunt oameni primitori si darguti, puteti avea apartament la 2 pasi de primarie si 10 min. de plaja sau o camera (2) la curte langa centura (i spate fata de apartament, dar tot la 10 min. de plaja) casa cu curte cu verdeata.

DNP- 29 aug. - 24 sapt.

Mihaela - 31 ani- sagetator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_ spune:

Dupa cum v-am zis noi mergem in 2 Mai ,in luna august. In iulie vine un prieten englez in tara si ne-am gandit sa mergem si la mare, dar parca as opta pt Mamaia. Stiu ca preturile sunt mari acolo si saltam peste hotel. Daca stiti vre-un apartament cu 2 sau 3 camere in apropiere de Mamaia sau in Ct, care sa arate bine(cu dotari), va rog sa-mi spuneti si mie. Multumesc

Dana&bb Andy(1 an si 3 luni)
http://community.webshots.com/user/danaiakob

Mergi la inceput