Clubul fetelor inalte :-)

Clubul fetelor inalte :-) | Autor: alba

Link direct la acest mesaj

Sunt curioasa,sa vad daca avem fete inalte aici pe forum ?

Eu am 1,80 m si tare mi-asi fi dorit sa fiu nitzel mai mica de statura. Am suferit foarte mult din cauza inaltimii mele,la scoala am avut porecle de genul:
"lunganca""paluga" "prajina" sau "girafa"
iar la intrebarea:
-Ei, cum e aerul pe acolo pe sus ? fac alergie
La 12 ani aveam deaja 1,70 m exact ca mama mea,care pentru generatia ei,este destul de inalta!

Haideti faceti aici prezentza si poftiti la povesti

http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=alba

"Nu iubim cu adevarat decat atunci cand iubim fara motive."

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nally spune:

Buna Alba!
Desi nu sunt inalta, te inteleg perfect in legatura cu poreclele primite in copilarie! Si eu am fost inalta (sau mai bine dezvoltata)decat cei de o varsta cu mine.. dar evolutia mea in inaltime s-a oprit in cls a 9-a la 1,68 m! Eu am avut o singura porecla din clasa intai pana m-au egalat baietii in inaltime si anume Girafa de Cauciuc!!! asta si pentru ca il altoiam binisor pe cel care indraznea sa se lege de inaltimea mea!!! Eram de fapt cea mai inalta din scoala!!!
Eee dar a trecut timpul si s-au inaltat baietii si m-am mai linistit si eu cu bataile, dar am ramas in relatii de prietenie cu cei pe care mai deunazi ii bateam de-i snopeam saracii!
Pupici

Nally si Sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miguelle spune:

Eu am 1,74, si am fost si eu "girafa" in scoala generala.
La liceu n-am mai fost , ca erau destule fete inalte, si am devenit destul de incantata de fizicul meu (sunt si destul de subtire - acum am 57kg, in liceu aveam 55), asa ca nu vad nici o problema, dimpotriva chiar. Ma simt tare bine in pielea mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Idora spune:

Eu am 1,73 si pana acum vreo jumatate de an aveam 57-59 kg deci ideal! Nu pot sa spun si acumdar o sa vin eu kilogramelor de hac!!In scoala mi se parea ca sunt putin cam inalta, nu purtam tocuri deloc desi as fi vrut dar nici acum nu prea port decat la ocazii.Dupa revolutie am vazut ca sunt apreciate fetele inalte asa ca acum sunt mandra de asta!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EdeL spune:

Eu am 1.70 . In scoala generala eram cea mai inalta din clasa. In liceu eram pe undeva pe la mijloc.
Daca eram in locul tau cred ca le spuneam :"Pe aici pe sus miroase a prost de jos".....
Dar sa nu uitam ca fetele inalte.....au picioarele lungi . Primul lucru pe care l-am admirat la o fata inlta au fost picioarele.
Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cary spune:

Si eu am 1.70 si eram cea mai inalta din clasa mai ales ca faceam atletism si baschet,mi se spunea PRAJINA,era ingrozitor,dar acum totul mi se pare OK,caci vad ca prietenii s-au obisnuit cu inaltimea si parca NU SUNT ASA INALTA,NU!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cipcipcip spune:

Eu am 1.80 si nu am nici un fel de probleme, ba mai port si tocuri. Mie mi se pare ca e fain sa fi inalta si se pare ca barbatii sint de aceeasi parere Iar cind am lucrat ca model, iarasi n-a fost o problema

Si eu am fost poreclita prajina in liceu, dar ma alinam cu gindul ca mai bine prajina decit bondoaca cu picioare scurte

Alba, de ce iti faci tu atitea probleme pentru ceva care oricum nu poti schimba? Mai bine priveste lumea de sus si fi multumita in pielea ta.
Iar cui nu-i place, sa nu se uite!

Si inca ceva, sa nu faci prostia sa porti pantofi plati si sa te cocosezi, ca ai stricat toata imaginea!

Si inca ceva amuzant. Mie mi s-a spus de ce mai port tocuri ca si-asa sint inalta. Eu le raspund "oricum sint mai inalta decit tine, cu sau fara tocuri, asa ca ce mai conteaza citiva centimetri"

Inalte sau scunde, fericite sa fim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancuta06 spune:

Eu am 1.76, iar de pe la 13 ani am avut 1.74. A fost ingrozitor, in scoala generala. Ma simteam oribil. Si eu am avut intre 58-60 kg atunci, dar mi se parea ca sunt grasa. Proasta de mine. Imi comparam grosimea picioarelor cu cele mai scunde ca mine, asa ca diferenta era mare. Abia de cand am intrat la liceu, cam din clasa a X a nu m-a mai deranjat inaltimea. Iar acum, aici, in Olanda, sunt foarte multe fete mai inalte ca mine. Asa ca, tin capul sus, si sunt mandra de inaltimea mea.

Ancuta & Martijn, (24.10.2003)

http://community.webshots.com/user/Busch_family

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alba spune:

Salutare fetelor si bun venit in club :-)
Vad ca incetul cu incetul ne adunam gramada

Idora cum adica dupa revolutie ai vazut ca sunt apreciate fetele inalte ? Inainte de revolutie cum era,ca eu habar n-am la revolutie aveam aproape 13 ani si dupa aia am emigrat cu familia in Germania!

cipcipcip heeeeei de unde stii ca port pantofi plati si ma cocosez ? Mda,la asta m-ai prins,cam ai dreptate
Si sunt culmea ma duc la magazin si pun ochii pe niste pantofei cu tocuri
(5-6 cm)ii probez,imi plac,ii achizitionez,vin acasa ii pun in dulap si acolo ii uit,ca nu ma incumet sa-i port.
Cind nu eram inca mami,ma mai incumetam sa port la o ocazie,un toculetz mic acolo,dar de cind cu Darian,port balerine si adidasi,ca dintr-o alergatura n-o mai scot, si am nevoie de incaltzari practice si comode.

Fetelor da cu partenerii cum ati rezolvat-o ?
Eu una tin minte ca eram indragostita lulea de un baiat simpatic foc dar cu un mic "defect",era cu vreo 10 cm mai scund ca subsemnata si cind mergeam la plimbare,eu mergeam gheboasa,ca sa par mai mica,da lumea tot ridea de noi,hi,hi,hi.
Sotul meu drag,s-a nimerit sa fie de 1,93 m deci daca asi purta tocuri nu as avea probleme de "superioritate".

Ce ma eneveaza citeodata este ca am zile cind as vrea sa trec "nevazuta",prin multimea de oameni,da ce pot,nuuuuu,
mereu sunt "descoperita" de cineva.Imi doresc sa fiu citeodata un "mic soricel",sa merg de la A la Z fara sa ma bage nimeni in seama.
Cind eram copil,eram cea mai inalta din toate prietenele mele,dar cea mai mica de ani.
Citeodata mamele lor ma rugau sa ma grija de copii lor.
Lumea a avut mai multe "pretentii" de la mine,a trebuit sa preiau mai multa raspundere,de la o virsta destul de mica.
Ce am observat este ca fetele mai micutze sunt mai "protejate" si mai alintate ca noi "lungancele".
Fetele inalte,mi se par un pic mai retrase si mai timide.
Exista si exceptii,nu zic,dar parca e un picutz de adevar in asta,nu ?

Deci eu personal, simt ca am mai multe dezavantaje decit avantaje,dar pot sa spun ca deaja m-am impacat incet incet cu "soarta" !
Asta sunt si gata.Vad lucrurile de la inaltime

pupicei

http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=alba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alba spune:

Fetelor,am schimbat titlul in:"Clubul fetelor inalte" ce ziceti ?

ancuta bun venit in club!!!
Ai dreptate aici in Germania,sunt mai multe fete inalte decit in Romania,
ah ce bine-mi pare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancuta06 spune:

Alba, draga, dar sa fii inalta nu e un defect, ci o calitate. Asa ca ia-o ca atare. Cred ca 70% din fetele mai scunde, isi doresc sa fie inalte, si invers. Dorim intotdeauna ceea ce nu avem.

Bine ca ti-ai gasit un sot inalt, al meu e cu vreo 2-3 cm mai mic decat mine. Nu se vede, cred, si chiar si asa, nu m-ar deranja. Prietenii mei au fost intre 1.70 si 1.72. Cu primul, da, eram complexata rau, si mergeam si eu in genunchi parca, si nu vroiam niciodata sa stau in picioare langa el. Dar, am crescut de atunci, si stii ceva? Nu noi avem un defect, ca suntem inalte, ci ei, barbatii, ca sunt scunzi !!!

Ai dreptate, insa, fetele mai micute sunt mai protejate, par mai fragile...dar ce conteaza? Avem si noi soti/prieteni...care sa aiba grija de noi. In ochii lor si noi suntem fragile si neajutorate.

Ancuta & Martijn, (24.10.2003)

http://community.webshots.com/user/Busch_family

Mergi la inceput