Mamici de noiembrie-decembrie 2004 (5)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danette spune:

Gandacelu, nu dau cu paru'....cred ca eram intrigata putin de ceea ce citisem inainte, mesajele anterioare, ca sa nu mai zic de starile ciudate prin care probabil toate trecem, datorita hormonilor...
Deci, de aceea am fost mai seaca...

In plus, mi-a facut bine ceea ce ai scris ulterior, eu chiar sunt afectata de povestea aceea cu avortul si de mult ma gandesc sa ma spovedesc. Stiu ca este ceva ce nu se iarta usor, dar pana la urma am s-o fac si poate ca acum e cel mai bun moment, din ultimii 9 ani.

, Dana 11 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dama spune:

Fetelor, spuneti-mi si mie cum stii exact in cate saptamani de sarcina esti ca eu sunt bulversata. Mai intai, UM a fost pe 15 fev., deci socotind de atunci as fi in 12 saptamani acum (deci DPN 21 nov.) Dar dr meu mi-a spus ca vom considera data conceptiei 1 Martie si atunci inseamna ca sunt in exact 10 saptamani (deci DPN 30 nov. cum mi-a spus chiar dr) Cand va fi sigura data conceptiei si implicit a nasterii? Pe care sa o iau in considerare? Eu am facut deja o eco preliminara din cauza unui hematom pe uter si la eco mi-a spus ca BB are marimea care trebuie pt 10 saptamani (asta acum doua saptamani)Deci ce sa inteleg?
Cat despre greturi, am vazut ca majoritatea aveti probleme si vomitati. Sa va povestesc cum s-a petrecut la mine pana acum. Greturi foarte precise nu am avut, dar ce-i drept nu prea am mai putut manca tot ce-mi placea inainte si nici mirosurile nu le mai suportam. Apoi cand mancam (foarte putin, pt ca nu puteam) mi se parea ca inghitisem un elefant si aveam tot timpul senzatia de a ragai. Acum e mai bine dar mi-a dat dr sa iau medicamente pe baza de fier si acid folic si am niste arsuri la stomac , de nu stiu ce sa mai fac. S-a mai confruntat cineva cu asa ceva?
La sindromul Down nici nu vreau sa ma gandesc, mai ales ca am avut ocazia in viata asta sa am 2 finuti atinsi de acest sindrom si ma rascoleste si acum. Sper ca Dzeu sa ne iubeasca suficient (sper sa si merit asta) si sa ne fereasca de asa ceva. Dar (desi al meu sot nu impartaseste ideea mea)eu nu as putea renunta la el, mai ales ca nici la noi nu a venit asa repede. Dar cum spunea si Fulguletz, niciodata nu stim cum vom reactiona la momentul dat...
Sarcini usoare la toate si pupici

Anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

dama scumpa, esti novice intr-ale calculelelor vorba lui malaele... nici eu nu priecepeam nimic la prima sarcina uite cum sta treaba:
exista 2 metode de calcul a sarcinii: una din prima zi a ultimei menstruatii (considera prima zi de sarcina eliberarea ovulului) iar a doua calculeaza din momentul conceptiei (de obieci la 2 saptamani de la prima zi a ciclului)

prima e mai vehiculata... dar a doua iti da exact varsta corecta a lui bebe

intra pe babycenter.com la sectiunea pregnancy si acolo iti arata cum sa-ti calculezi data

bafta si numai ghine!

http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=8697&cid=5405

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

danette, nici nu stii cat ma bucur de postul tau!

acum cred si eu ca e cel mai bun moment sa ne "spalam", sa devenim "curate" spiritual... este tot ce-i putem oferi mai mult si mai bine viitorului copil!

vei vedea ca spovedania, daca o faci bine, cu pocainta, cu parere de rau, te va face sa te simti pur si simplu NOUA, ca un prunc nevinovat!... e bine nu numai pentru spirit, dar si pentru psihic... o perioada vei scapa de stres si lumea ti se va parea mai buna... e o Sfanta Taina, pana la urma... Dumnezeu sa ne ajute pe toate!

http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=8697&cid=5405

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne-marry spune:

gandecelu mama....zic eu ca un sriu dar ma lasi s traiesc?glumesc...
acum hai sa revenim al treburi mai serioase. ziceai de spovedeit pt avortul facut. PAI PUIUL MEU MIC SI SCUMP EU UN AM FACUT AVORT CA BEBE TRAIA SI L-AM DAT EU AFARA SA CA ERA BOLNAV SI TRAI ETC...EL ERA MORT DE O LUNA NU II BATEA NICI INIMIOARA NIMIK...ERA DE 1CM CAND AR FI TB SA AFIBA 2 CM SI MAI BINE...DECI EU NU SIMT CA AM FACUT UN PACAT PT CA BEBE ERA MORT SI PT CA O LUAM SI EU DUPA EL DACA NU MA CURATA ATUNCI...ASA CA DCA INTR-ADEVAR ARE SUFLETEL DE LA CONCEPERE , ACEL SUFLETEL ERA DE MULT INTRTE INGERASI...
in rest..totul este f bine. va pupcici ducli si mai vorbim...peste vreo 4-6 saptamanisau suculetz

anne-marry
si...albumul meu cu poze:
http://poze.acasa.ro/poze/album?id=1513

NICIODATA SA NU SPUI NICIODATA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danette spune:

Anne, Gandacelu imi spunea mie de spovedanie.
Tie iti scrisese sa mergi la biserica sa-ti citeasca preotul o rugaciune de dezlegare... se spune ca sufletelul acela ramane legat intr-un anume fel de tine... nu se duce in Cer direct.
E bine sa mergi la biserica.

, Dana 11 sapt. si 3 zile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza5 spune:

Ufff... ca tot ma laudam eu ca nu simt deloc sarcina, azi am fost deja de 3 ori pe la ladies room
La mine e pe invers: in loc sa se amelioreze simptomele, ele de-abia apar :-( Si tocmai ce intru in 12 saptamani. Sper sa nu ma tina asa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vivian spune:

buna fetelor...
ma primiti si pe minein randul vostruż?
am 14 saptamamani si suntem tare emotionati...
un pupic si jum pt voi----

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza5 spune:

Bine ai venit Vivian!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Julia Dream spune:

Bun venit vivian! Sarcina usoara si bebic sanatos!
Se pare ca suntem "de-o seama" in privinta virstei sarcinii...

Mergi la inceput